Gość: Rhemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 17:54 Nie bylo mnie jeden dzien a osla lawka przegonila kulture. Moze ktos mi wyjasni o co tym razem kloci sie swieta trojca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 17:59 Swieta trojca tym razem nieco zmienila uczestnikow.. Wystarczy popatrzec, wtedy bylo idealnie, teraz jest bosssssssko.. I osssssstro.. uch.. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:03 Gość portalu: Rhemek napisał(a): > Nie bylo mnie jeden dzien a osla lawka przegonila kulture. > Moze ktos mi wyjasni o co tym razem kloci sie swieta trojca??? - ja to tylko tak z doskoku, jak juz atom zaczyna wierzgac kopytami i kulture swa krzewic wczoraj to dopiero dawal numery, az nie nadazylem czytac tego " ulubienca oslich lawek " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: I znowu sie pogubilem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:03 chca sie zalapac na twoja impre a podobno masz tylko jedno miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:06 Znaczy ze masz nadal moj numer gg;)) Co do impry to zapraszam wszystkich chetnych jesli tylko stanowicie pare;)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:08 rhemek napisał: > Znaczy ze masz nadal moj numer gg;)) Co do impry to zapraszam wszystkich > chetnych jesli tylko stanowicie pare;)) - PARE KONI ? oj to tylko z atomem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: I znowu sie pogubilem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:09 hhhhhhhh, ale trafilem nigdy nie mialem i nie zamierzam miec twojego nr gg, sory Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:13 Tak tak ale kiedys rozmawialismy to miales, to nie przypadek:)) Do proroka ci daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: I znowu sie pogubilem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:16 czy ty mnie aby z kims nie mylisz? ja rozmawialem z toba na gg? z pewnoscia takie przyzycie zapamietalbym na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:17 i to czesto moj drogi z 2,5 roku temu:)) Ja w pzreciwienstwie do ciebie niczego sie nie wypieram:)) Choc wtedy byles mily i kulturalny jeszcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:21 rhemek napisał: > i to czesto moj drogi z 2,5 roku temu:)) > Ja w pzreciwienstwie do ciebie niczego sie nie wypieram:)) > Choc wtedy byles mily i kulturalny jeszcze;)) - rhymus.... tos ty zy mnom gadal wtynczos- azes juz zapumniol ? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:23 O nie rozmowe z takim zerem zapamietalbym do konca zycia, radco. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:32 rhemek napisał: > O nie rozmowe z takim zerem zapamietalbym do konca zycia, radco. - a jak rozumiec " mniej niz zero " ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:35 samokrytyka?? nie wiedzialem ze jestes do tego zdolny.... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:42 rhemek napisał: > samokrytyka?? nie wiedzialem ze jestes do tego zdolny.... - TO BYLO O TOBIE RHYMEK Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:45 Oj cicho! :P Syzyfki tu pracuja, to czego psujecie? He? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: I znowu sie pogubilem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:25 rhemek napisał: > i to czesto moj drogi z 2,5 roku temu:)) > Ja w pzreciwienstwie do ciebie niczego sie nie wypieram:)) > Choc wtedy byles mily i kulturalny jeszcze;)) no wybacz, nijak nie moge sobie przypomniec, ta skleroza a moze na jakiejs wspolnej imprezie bylismy? fajnie bylo? bo mi sie chyba film urwal ps oczywiscie jesli to faktycznie skleroza i z toba rozmawialem to musialem cie chyba nie znac albo byles jakims innym, kulturalnym remkiem, wybacz jakos mi nie utkwilo w pamieci, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: I znowu sie pogubilem... 29.01.04, 18:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czy ty mnie aby z kims nie mylisz? > ja rozmawialem z toba na gg? z pewnoscia takie przyzycie zapamietalbym na dlugo - padam ze smiechu :))))))))))))) to bylby dopiero przeboj sezonu, a jeszcze jakby zaznaczyl : " propozycja nie do odrzucenia" i to z samej stolycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Remi... polecam IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 18:22 ... mój wątek pt. "Powiedzcie... (z cyklu nocnych refleksji)" ;) Problem widoczny od kilku dobrych dni. Ale są dzielne trochę zdeterminowane już) Syzyfiątka, którym los Kultury nie jest obojętny, nie nortia? ;) Dziś trochę jestem zniechęcona, bo zorientowałam się, ze licznik w Oślej działa na innych zasadach, niż na wszystkich innych podforach ;( Eh ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Remi... polecam 29.01.04, 18:30 A tak tak Lisi.. "troszeczke" zdeterminowane.. ;)) Do tego ostrzegajace, ze sliczne glowki poukrecaja.. Wrrrr.. Innych zasadach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Cholera NO... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.01.04, 18:37 Wszystko dobrze z tym licznikiem ;( Tak to jest, jak w ciągu 5 sek. zaledwie podforoom Ośla Ławka przyrasta przeszło 100 postów... ;( Marnee szansee, jak to mówią Francuzi ;( Nie damy dziś rady, nortia ;( "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym... "? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Ciiiiiii... 29.01.04, 18:40 Ja nie wiem, czy wszystko dobrze ;)) Jak sie na klotniach tej pojemnosci watki tworzy, to nie dziwne potem, ze o tyle Osla przerasta Kulturke.. Damy rade! Mowie, ze damy! ;P Perfectcyjnie powiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś