tech80 14.04.10, 12:11 kampania wyborcza Dombrowicza w toku a radni nawet nie zdobyli się na uszanowanie żałoby narodowej i przełożenie głosowania na termin późniejszy. Marna to rada , która ulega takiej presji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.fox ok 14.04.10, 12:15 nieistniejący most będzie nosił imię prezydenta Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: ok 14.04.10, 12:33 peter.fox napisał: > nieistniejący most będzie nosił imię prezydenta Kaczyńskiego Podobno z kartonika jest już zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszlepper Zaczyna sie kult .... 14.04.10, 12:15 A juz mialem nadzieje ze ten naprawde mizerny prezydent, przegra wybory i popadnie w zapomnienie...Ale teraz w kazdym miescie w Polsce beda mu stawiac pomniki, place jego imieniem nazywac, ulice przemianowywac....A coz on takiego wielkiego zrobil poza tym ze efektownie i z wielkim chukiem zginal?! Jego wrzaskliwosc na arenie miedzynarodowej nie jest nijakim sukcesem, nie mowiac juz o wrodzonej klutliwosci ktora moglismy codziennie przez ostatnie lata podziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Zaczyna sie kult .... 14.04.10, 12:36 Przy wetowaniu ustaw długopis mu zawsze działał tylko przy podpisywaniu traktatu lizbońskiego coś mu się zacinał. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Zaczyna sie kult .... 14.04.10, 12:39 Własnie zrobił to, ze zginał. Teraz na jego smierci cwaniaczki zrobia kariery w polityce, trzeba tylko dobrze mowic i wychwalac prezydenta pod niebiosa. Bedzie okazja do postawienia kilkuset kolejnych krzyzy i pomnikow i zrobienia sobie przy nich zdjecia do gazety i TV. Dziwne, ze jeszcze nikt nie ogłosił konkursu na pomnik Kaczynskiego, ktory stanie zapewne gdzies "na skarpie" i bedzie patronował całemu miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
joyz Oby nigdy nie powstał... 14.04.10, 12:33 Żałoba narodowa przeradza się w narodową histerię. Jeśli ten most będzie równie dobry jak ostatni prezydent, to zawali się zaraz po zbudowaniu i pochłonie następne ofiary. Bydgoszcz traci rozum i powoli umiera - aż przykro mi patrzeć na degradację mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
tech80 Re: Oby nigdy nie powstał... 14.04.10, 12:50 joyz napisała: > Żałoba narodowa przeradza się w narodową histerię. to tylko przedwyborcze wyrachowanie > Bydgoszcz traci rozum i powoli umiera nie Bydgoszcz tylko decydował Dombrowicz, stawiając Radę pod ścianą z takim pomysłem, a o rozumie nie będę dyskutował bo raczej chodzi o wyższe o wartości, którymi tak się często niektórzy wycierają ale nie wiedzą o czym mówią bo nigdy ich nie respektowali. gdzieś zagubiono Odpowiedz Link Zgłoś
jesusatan Re: Oby nigdy nie powstał... 14.04.10, 21:02 dokladnie, degradacje. a wydawalo mi sie jeszcze jakis czas temu ze nasze miasto powstrzymuje fale oszolomstwa. niestety, jak widac mylilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wo_bi Cyrk 14.04.10, 12:57 No to występy cyrkowe nabierają na sile. Robi się z tego wszystkiego jeden wielki szoł na arenie cyrkowej. :/ Będziemy za miesiąc mieli, most, stadion narodowy, ulicę, place, ronda L. Kaczyńskiego. A i może jeszcze jakieś miasto Kaczynistan. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Cyrk 14.04.10, 19:04 Bałwochwalstwo jest grzechem w religii katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin3 Re: Cyrk 14.04.10, 19:33 ta decyzja jest żenująca.Napisałbym wiecej ,ale jest żałoba ,wiec lepiej bede siedział cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
konkretyprosze paranoja 14.04.10, 20:05 Ja chcę znać KONKRETNE FAKTY, które decydują o tym, że most ma się tak nazywać!! Kaczyński NIC, kompletnie NIC nie zrobił dla Bydgoszczy !!! A CO Z TYMI WSZYSTKIMI LUDŹMI, KTÓRZY BRALI UDZIAŁ W KONKURSIE O NAZWE MOSTU???? Odpowiedz Link Zgłoś