Gość: wiktoria IP: *.iweb.pl 27.02.04, 19:45 witajcie piszcie o nich o tych wspaniałych i tych wrednych inne szkoły pisza wy nie! wybieram sie do 7 LO i jak wielu młodym ludziom takie wiesci sa potrzebne pozdrawiam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygrys Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:20 w siodemce jest super!!ja jestem wlasnie pierwszy rok i bardzo mi sie podoba. Sa super ludzie w naszej szkole. Nie mowie o nauczycielach ale o uczniach nauczyciele tez sa spoko(ale nie wszyscy). Mamy super pania jadzie :) nasza szatniarka i jest naprawde fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:34 hmm..... najlepszy nauczyciel p. GACKOWSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad girl;) lo 7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:43 w tej szkole jest niezbyt ciekawa atmosfera jesli masz wybor to nie polecam ba a nawet odradzam 7 lo jestem z 2 klasy i to byl chyba najgorszy okres w mojej karierze szkolnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.11.04, 17:04 michał z nienieckiego jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo_7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 04.11.04, 15:06 najlepsza nauczycielka - M. Szmelter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 04.11.04, 16:30 najlepsza jest Profesor Wolff !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.cps.pl 16.12.04, 19:06 no masz racje:D Pani profersor Wolff jest super:) nie tylko dorbze uczy ale potrafi zlapac 'kontakt z uczniem' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.05, 00:52 wydaje mi sie ze najlepszym nauczycielem w tej szkole jest mgr Rościszewska, ona to dobiero potrafila złapać kontakt z uczniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.customer.alfanett.no 02.04.05, 18:31 Gość portalu: lo_7 napisał(a): > najlepsza nauczycielka - M. Szmelter jak juz to A.Szmelter a poza tym, czlowieku!!! Oszalales???Ta nauczycielka to terrorystka!!! Umie nauczyc to fakt ale zeby sie jej bac????? The best byly Anna Kowalska (teraz Swiatkowska) od Polaka!!! Potem Dorota Guzialek od matmy 9dziekuje pani profesor za te szanse w 3 klasnie :D) i Agnieszka Ciemna moja wychowawczyni!!! Brak mi siodemki i na pewno nigdy nie zalowalam ze tam sie wybralam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo_7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 07.04.05, 20:34 A. (M.) Szmelter Odpowiedz Link Zgłoś
this_time Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 26.01.05, 17:46 moje typy na najlepszego belfra w VII LO: p. Załęcka i p. Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:55 A to moje typy: p.Załęcka, p.Galińska i p.Lutomska-Budnik. Pozdrowienia dla obecnej ID i całego 7LO !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amorfis Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:26 Szkoła na pewno z ludzką twarzą. Wydaje mi się, że nie ma tu złośliwców wśród nauczycieli - są lepsi i gorsi jak wszędzie. Szkoła to nie tylko nauczyciele, ale i my uczniowie i tak na prawdę to dużo zależy od nas samych. Na pewno jest to jeden z lepszych ogólniaków w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_roz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 07.05.05, 20:21 Zgadzam się, że jedną z lepszych nauczycielek w siódemce jest p. Lutomska- Budnik, potem mysle, że jednak p. A. Szmelter tez jest spoko, ale tylko wtedy, kiedy my jesteśmy w porządku, ale ważne to, że uczyc potrai pozdro dla wszystkich uczących się w siódemce (ja jestem w drugiej kalsie i nie żąłuję wyboru tej szkoły) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _______ Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 11.05.05, 00:57 Szkola fajna - nie ma co narzekac :) Nauczyciele jak w kazdej szkole sa dobrzy i zli w mniemaniu uczniow i kazdy inaczej widzi belfra. Ja skonczylem juz 7 lo i najlepsi to: A.Szmelter(potrafi nauczyc), M.Toczyska(potrafi nauczyc), M.Wolf (mozna z nai sie dogadac), Z.Wyszkowski(nie jest taki zly), J.Rosciszewska (przecudna kobieta), W.Siewasiewicz(rozumiejacy mlodziez), M.Jaworska(dobry opiekun), Z.Dylo(nie mozna narzekac na infie), chyba wszystkich wymienilem ktorzy dla mnie byli spoko. Dziexs 7 LO za te lata nauki i wspaniale wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:41 M.Toczyska (matematyka - dla nie wtajemniczonych) i koniec. Bardzo dużo wymaga, ale potem są wyniki - potrafi nauczyć. Jestem dopiero co po maturze i cieszę się że była moją wychowawczynią. Zawsze wstawiała się za nami u innych nauczycieli, nawet kiedy o tym nie wiedzieliśmy - była świetna! Polecam mat-inf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:26 Nie ma co... najlepsza jest nasza dawna szefowa ;) ANIA NIESPODZIANA ruleeezzz ;) ten styl, gracja i lekka nutka dekadencji ;) :P jednoczesnie zawsze usmiechnieta i pomocna! miła, przez mnooostwo lat jak ją znam, ani razu nie krzyknęła, była bardzo spokojna, nikogo nie wyzywała:) partnerskie stosunki a mimo to czuje sie jakis respekt; ) tacy powinni byc wszyscy nauczyciele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ==>TaCzMiMaNiAk<== Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: 217.153.62.* 19.05.05, 14:08 Piszcie sobie co chcecie ale ja i tak bede sie upiera przy Zbyszku Dylo... On jest po prostu boooski.. nie wyobraza sobie swiata i tej szkoly bez niego... A co do szkoly to nie chce byc niemily ale robicie blad wybierajac ta szkole.Ludzie sa spoko i nauczyciele (niektorzy)(pozdro dla p. Mazurek:)) ale panuje tu okrutna atmosfra nieustannej pracy i wykorzystawania kazdej tylko okazji do tego aby przycisnac ucznia do sciany aby sie miotal jak uwiezione zwierze w pulapce.Poza tym to calkiem milo jest w 7LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń... Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: 82.146.247.* 19.05.05, 16:25 P.Szmelter - powiem tyle, ze ona nie ze potrafi nauczyc ale po prostu wymaga wiele samodzielnej pracy w domu (czyt. godziny na opracowywaniu notatek). Co do Z.Dyło wypowiadać się nie bede. D.Gackowska jest super, ale nie potrafi cie niczego nauczyc tak jest zakrecona. Rościszewska to moj chyba ulubiony nauczyciel. Jest tak potrzepana ze nie pytajcie. Z tym człowiekiem nie da sie nie posmiac a i nauczyc potrafi. Co do towrzystwa powiem tyle. Wszyscy rabia sobie dupe, panuje atmosfera walki o oceny, nietolerancji, hipokryzji i ogólnie nie jest za fajnie. Cóż jak kazda szkoła i ta ma swoje wady i zalety. Powiem tak, jesli jestes pracowity, systematyczny i masz naprawde mocna psychike i asertywnosc to mozesz wejsc w nasze progi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 19.05.05, 17:01 chodze do tej szkoly 2 lata..wiadomo jak w kazdej szkole sa i fajni nauczyciele jak i ci "gorsi" nie ma tu co porownywa nauczycieli i targowac sie kto jest lepszy bo tak naprawde dla kazdego z nas bedzie to ktos inny..poza tym nauczyciel ktory teraz nam sie wydaje "gorszy" bo np duzo zadaje czy tez pyta na lekcji tak naprawde potem stanie sie dla nas najlepszym wspomnieniem ze szkolnych lat i jeszcze bedziemy jemu dziekowac za to ze tak nas "gnebil" przez te lata bo to bedzie mialo skutki na maturze..a teraz slowo dla tych co nie sa zdecydowani do wyboru szkoly no wiec 7lo jest bardzo fajna szkola, chodza tu fajni sympatyczni ludzie..jesli chodzi o nauczycieli to zalezy na kogo trafisz..akurat moj zestaw jest wybitnie "mocny" tzn no nie ma co tu sciemniac duzo zadaja i duzo wymagaja..ale sa oni mili i sympatyczni(sa wyjatki) jesli nie zajdziesz im za skure..czy polecic ta szkole??hmmm mysle ze tak jednak napewno w tej szkole nie wytrzyma osoba ktora mysli ze w ogole nie zajrzy do ksiazki - napewno nie ma szans PS. pozdrawiam wszystkich znajomych z 7lo :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:56 No nie wiem ja tam sie u Toczyskiej za duzo nie nauczylem <HAHAHA> Wyszkowski za to OK :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Yaraz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:32 widac jestes kretyn <hahahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Foot Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 17:01 ja wlasnie skonczylem 1 klase liceum w 7.Dla mnie M.Toczyska jest dobrym nauczycielem(duzo wymaga dobrze nauczy),nastepnie J.Rosciszewska z gery (super kobieta:)),jeszcze K.Kutyla od infy jest wporzo gosciem da sie z nim pogadac :) pozdrowionka dla 7 LO :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:03 Zgadzam sie z Toba. Wymienieni nauczyciele sa na prawde OK (pani Toczyskiej nie znam - nie miałam z nia). Luzik na codzien ale wymagają i nigdy nie sa złośliwi. Nie zapomne jak prof. Kutyła powiedział kiedyś na informatyce do mnie i koleżanki: "3 raz wam tłumacze a wy cały czas jak dzieci z Biedaszkowa..." :) - ze smechu mało co nie umarłam. Bardzo brakuje mi klimatu 7- ki (absolwentka 2005) Pozdrowionka dla wszystkich 7-kowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 00:00 No prof Kutyla rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki 2010 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:49 Najlepsi nauczyciele to pani Gackowska i pan Niedzwiec. Z nimi zawsze jest wesoło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał MTV IP: *.brda.net 02.07.05, 14:19 MTV- cóż oznacza ten zacny skrót? M- Małgorzata T- Toczyska V- Virus :D jestem jej tegorocznym absolwentem. Wspaniała kobieta (podobie jak prof. Formela;) Trzy lata była moją nauczycielką. Wiele razy obroniła naszą klasę przed poważnymi tarapatami. Ciepło ją wspominam. Wielu moich przyjaciół myśli podobnie. Miewała wprawdzie humory ;) ale i tak jest niezastąpiona. Ona też nas dobrze wspomina. Mówi, że byliśmy przeciętnym rocznikiem, ale następne klasy które ona dostaje to dno. Sam widziałem, jak przez 40 minut tłumaczyła humanistą co to jest sinus i cosinus ;) /dla niewtajemniczonych trygonometria była 10 lat temu w zakresie 7 czy 8 klasy szkoły podstawowej/ Dla mojej klasy juz kilka razy zorganiozwała grilla w swoim uroczym domku w Brzozie. Wielkie buzi dla tego super brelfra :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:58 pani Szmelter na maturze mi dwa byki poprawiła, jeszcze jak pisalam ;))))))))))))) wszyscy byli ok, a najlepiej wspominam prof. Kitajgrodzkiego, prof. Bachorska, prof. Anielcie Rubczak, p. Formele A pamietacie, jak "Rumun" (przepraszam, nie pamietam nazwiska) nas uczyl informy? Nikt nic nie kumal, a on nas dreczyl z dosa - wszyscy sie zastanawiali po co. A ja po paru latach wyciagnelam notatki i mi sie NAPRAWDE przydalo :) Pozdrawiam wszystkich siodemkowiczow!!!!!!!!! A jesli to czyta pan prof. (teraz dyrektor) Kitajgrodzki - to moze by tak jakas impreze dla siodemkowiczow urzadzic? Wstep - platny, jako cegielki na szkole - bez alkoholu, ale za to z jedzonkiem - kazdy przynosi swoje. Wychowanka (z 'fuj') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka 7 LO jak kazda szkola ma swoje plusy i minusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:06 Jest sporo fajnych nauczycieli, jak i takich ktorzy mineli sie z powołaniem i swoją frustracje wyładowują na uczniach (Toczyska, Cander np). Takich nauczycieli powinno sie wyrzucac z roboty bo psują dzieciaki. Ale ogólnie szkoła sympatyczna z przewaga miłych nauczycieli, którzy chcą coś zrobić . POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarbuch Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:19 jestem absolwentką 7 lo z 2002r. za najlepszych nauczycieli uważam prof. Kitajgrodzkiego (obecnego dyrektora) i prof. Brzezińską (niestety już nie uczy). to są pedagodzy, którzy potrafili w bardzo przystępny sposób przekazać mnóstwo wiedzy na lekcji. i oczywiście moja kochana wychowaczyni prof. Ścieszyńska (cudowna kobieta, niestety też już nie uczy). pozdrawiam wszystkich absolwentów i uczniów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 25.01.06, 22:00 a ja nie na temat ale szukam z VII kolegi -Slawek Pauka . Pochodzil ze Swiecia Jest rocznikiem 1972 moze 71 . Szukam tez jego zony Renaty Kaliszewskiej z Ekonomika. Odpowiedz Link Zgłoś