Dodaj do ulubionych

SUPER BELFER 7 LO -LESNE

IP: *.iweb.pl 27.02.04, 19:45
witajcie piszcie o nich o tych wspaniałych i tych wrednych inne szkoły pisza
wy nie! wybieram sie do 7 LO i jak wielu młodym ludziom takie wiesci sa
potrzebne pozdrawiam :):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrys Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:20
      w siodemce jest super!!ja jestem wlasnie pierwszy rok i bardzo mi sie podoba.
      Sa super ludzie w naszej szkole. Nie mowie o nauczycielach ale o uczniach
      nauczyciele tez sa spoko(ale nie wszyscy). Mamy super pania jadzie :) nasza
      szatniarka i jest naprawde fajnie :)
      • Gość: fan Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:34
        hmm..... najlepszy nauczyciel p. GACKOWSKA!
    • Gość: bad girl;) lo 7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:43
      w tej szkole jest niezbyt ciekawa atmosfera jesli masz wybor to nie polecam ba
      a nawet odradzam 7 lo jestem z 2 klasy i to byl chyba najgorszy okres w mojej
      karierze szkolnej...
    • Gość: gg Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.11.04, 17:04
      michał z nienieckiego jest najlepszy
    • Gość: lo_7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 04.11.04, 15:06
      najlepsza nauczycielka - M. Szmelter
      • Gość: kiti Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 04.11.04, 16:30
        najlepsza jest Profesor Wolff !!!!!!
        • Gość: lotka Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.cps.pl 16.12.04, 19:06
          no masz racje:D Pani profersor Wolff jest super:) nie tylko dorbze uczy ale
          potrafi zlapac 'kontakt z uczniem'
          • Gość: tomaszek Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.05, 00:52
            wydaje mi sie ze najlepszym nauczycielem w tej szkole jest mgr Rościszewska,
            ona to dobiero potrafila złapać kontakt z uczniami
      • Gość: Lilith Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.customer.alfanett.no 02.04.05, 18:31
        Gość portalu: lo_7 napisał(a):

> najlepsza nauczycielka - M. Szmelter
        jak juz to A.Szmelter a poza tym, czlowieku!!! Oszalales???Ta nauczycielka to
        terrorystka!!! Umie nauczyc to fakt ale zeby sie jej bac?????
        The best byly Anna Kowalska (teraz Swiatkowska) od Polaka!!! Potem Dorota
        Guzialek od matmy 9dziekuje pani profesor za te szanse w 3 klasnie :D) i
        Agnieszka Ciemna moja wychowawczyni!!! Brak mi siodemki i na pewno nigdy nie
        zalowalam ze tam sie wybralam :D
        • Gość: lo_7 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 07.04.05, 20:34
          A. (M.) Szmelter
    • this_time Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 26.01.05, 17:46
      moje typy na najlepszego belfra w VII LO: p. Załęcka i p. Wolf
      • Gość: Momo Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:55
        A to moje typy: p.Załęcka, p.Galińska i p.Lutomska-Budnik. Pozdrowienia dla
        obecnej ID i całego 7LO !!! :D
    • Gość: Amorfis Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:26
      Szkoła na pewno z ludzką twarzą. Wydaje mi się, że nie ma tu złośliwców wśród
      nauczycieli - są lepsi i gorsi jak wszędzie. Szkoła to nie tylko nauczyciele,
      ale i my uczniowie i tak na prawdę to dużo zależy od nas samych. Na pewno jest
      to jeden z lepszych ogólniaków w naszym mieście.
      • malgosia_roz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 07.05.05, 20:21
        Zgadzam się, że jedną z lepszych nauczycielek w siódemce jest p. Lutomska-
        Budnik, potem mysle, że jednak p. A. Szmelter tez jest spoko, ale tylko wtedy,
        kiedy my jesteśmy w porządku, ale ważne to, że uczyc potrai
        pozdro dla wszystkich uczących się w siódemce (ja jestem w drugiej kalsie i nie
        żąłuję wyboru tej szkoły) :D
        • Gość: _______ Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 11.05.05, 00:57
          Szkola fajna - nie ma co narzekac :) Nauczyciele jak w kazdej szkole sa dobrzy
          i zli w mniemaniu uczniow i kazdy inaczej widzi belfra. Ja skonczylem juz 7 lo
          i najlepsi to: A.Szmelter(potrafi nauczyc), M.Toczyska(potrafi nauczyc), M.Wolf
          (mozna z nai sie dogadac), Z.Wyszkowski(nie jest taki zly), J.Rosciszewska
          (przecudna kobieta), W.Siewasiewicz(rozumiejacy mlodziez), M.Jaworska(dobry
          opiekun), Z.Dylo(nie mozna narzekac na infie), chyba wszystkich wymienilem
          ktorzy dla mnie byli spoko. Dziexs 7 LO za te lata nauki i wspaniale wycieczki!
          • Gość: ja Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:41
            M.Toczyska (matematyka - dla nie wtajemniczonych) i koniec. Bardzo dużo wymaga,
            ale potem są wyniki - potrafi nauczyć. Jestem dopiero co po maturze i cieszę
            się że była moją wychowawczynią. Zawsze wstawiała się za nami u innych
            nauczycieli, nawet kiedy o tym nie wiedzieliśmy - była świetna! Polecam mat-inf.
    • Gość: on Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:26
      Nie ma co... najlepsza jest nasza dawna szefowa ;) ANIA NIESPODZIANA
      ruleeezzz ;) ten styl, gracja i lekka nutka dekadencji ;) :P jednoczesnie
      zawsze usmiechnieta i pomocna! miła, przez mnooostwo lat jak ją znam, ani razu
      nie krzyknęła, była bardzo spokojna, nikogo nie wyzywała:) partnerskie stosunki
      a mimo to czuje sie jakis respekt; ) tacy powinni byc wszyscy nauczyciele :)
    • Gość: ==>TaCzMiMaNiAk<== Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: 217.153.62.* 19.05.05, 14:08
      Piszcie sobie co chcecie ale ja i tak bede sie upiera przy Zbyszku Dylo... On
      jest po prostu boooski.. nie wyobraza sobie swiata i tej szkoly bez niego... A
      co do szkoly to nie chce byc niemily ale robicie blad wybierajac ta
      szkole.Ludzie sa spoko i nauczyciele (niektorzy)(pozdro dla p. Mazurek:)) ale
      panuje tu okrutna atmosfra nieustannej pracy i wykorzystawania kazdej tylko
      okazji do tego aby przycisnac ucznia do sciany aby sie miotal jak uwiezione
      zwierze w pulapce.Poza tym to calkiem milo jest w 7LO :)
      • Gość: uczeń... Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: 82.146.247.* 19.05.05, 16:25
        P.Szmelter - powiem tyle, ze ona nie ze potrafi nauczyc ale po prostu wymaga
        wiele samodzielnej pracy w domu (czyt. godziny na opracowywaniu notatek). Co do
        Z.Dyło wypowiadać się nie bede. D.Gackowska jest super, ale nie potrafi cie
        niczego nauczyc tak jest zakrecona. Rościszewska to moj chyba ulubiony
        nauczyciel. Jest tak potrzepana ze nie pytajcie. Z tym człowiekiem nie da sie
        nie posmiac a i nauczyc potrafi. Co do towrzystwa powiem tyle. Wszyscy rabia
        sobie dupe, panuje atmosfera walki o oceny, nietolerancji, hipokryzji i ogólnie
        nie jest za fajnie. Cóż jak kazda szkoła i ta ma swoje wady i zalety. Powiem
        tak, jesli jestes pracowity, systematyczny i masz naprawde mocna psychike i
        asertywnosc to mozesz wejsc w nasze progi :)
    • Gość: karolcia Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.tvgawex.pl 19.05.05, 17:01
      chodze do tej szkoly 2 lata..wiadomo jak w kazdej szkole sa i fajni nauczyciele
      jak i ci "gorsi" nie ma tu co porownywa nauczycieli i targowac sie kto jest
      lepszy bo tak naprawde dla kazdego z nas bedzie to ktos inny..poza tym
      nauczyciel ktory teraz nam sie wydaje "gorszy" bo np duzo zadaje czy tez pyta
      na lekcji tak naprawde potem stanie sie dla nas najlepszym wspomnieniem ze
      szkolnych lat i jeszcze bedziemy jemu dziekowac za to ze tak nas "gnebil" przez
      te lata bo to bedzie mialo skutki na maturze..a teraz slowo dla tych co nie sa
      zdecydowani do wyboru szkoly no wiec 7lo jest bardzo fajna szkola, chodza tu
      fajni sympatyczni ludzie..jesli chodzi o nauczycieli to zalezy na kogo
      trafisz..akurat moj zestaw jest wybitnie "mocny" tzn no nie ma co tu sciemniac
      duzo zadaja i duzo wymagaja..ale sa oni mili i sympatyczni(sa wyjatki) jesli
      nie zajdziesz im za skure..czy polecic ta szkole??hmmm mysle ze tak jednak
      napewno w tej szkole nie wytrzyma osoba ktora mysli ze w ogole nie zajrzy do
      ksiazki - napewno nie ma szans PS. pozdrawiam wszystkich znajomych z 7lo :*
      • Gość: Yaraz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:56
        No nie wiem ja tam sie u Toczyskiej za duzo nie nauczylem <HAHAHA>
        Wyszkowski za to OK :]
        • Gość: anty Yaraz Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:32
          widac jestes kretyn <hahahaha>
    • Gość: Big Foot Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 17:01
      ja wlasnie skonczylem 1 klase liceum w 7.Dla mnie M.Toczyska jest dobrym
      nauczycielem(duzo wymaga dobrze nauczy),nastepnie J.Rosciszewska z gery (super
      kobieta:)),jeszcze K.Kutyla od infy jest wporzo gosciem da sie z nim pogadac :)
      pozdrowionka dla 7 LO :))))
      • Gość: Eve Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:03
        Zgadzam sie z Toba. Wymienieni nauczyciele sa na prawde OK (pani Toczyskiej nie
        znam - nie miałam z nia). Luzik na codzien ale wymagają i nigdy nie sa
        złośliwi. Nie zapomne jak prof. Kutyła powiedział kiedyś na informatyce do mnie
        i koleżanki: "3 raz wam tłumacze a wy cały czas jak dzieci z
        Biedaszkowa..." :) - ze smechu mało co nie umarłam. Bardzo brakuje mi klimatu 7-
        ki (absolwentka 2005)
        Pozdrowionka dla wszystkich 7-kowiczów.
        • Gość: Kasia Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 00:00
          No prof Kutyla rulez
    • Gość: wiki 2010 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:49
      Najlepsi nauczyciele to pani Gackowska i pan Niedzwiec. Z nimi zawsze jest
      wesoło :)))
    • Gość: Michał MTV IP: *.brda.net 02.07.05, 14:19
      MTV- cóż oznacza ten zacny skrót?

M- Małgorzata
      T- Toczyska
      V- Virus

:D

jestem jej tegorocznym absolwentem. Wspaniała kobieta (podobie jak prof. Formela;)
      Trzy lata była moją nauczycielką. Wiele razy obroniła naszą klasę przed
      poważnymi tarapatami. Ciepło ją wspominam. Wielu moich przyjaciół myśli
      podobnie. Miewała wprawdzie humory ;) ale i tak jest niezastąpiona. Ona też nas
      dobrze wspomina. Mówi, że byliśmy przeciętnym rocznikiem, ale następne klasy
      które ona dostaje to dno. Sam widziałem, jak przez 40 minut tłumaczyła humanistą
      co to jest sinus i cosinus ;) /dla niewtajemniczonych trygonometria była 10 lat
      temu w zakresie 7 czy 8 klasy szkoły podstawowej/ Dla mojej klasy juz kilka
      razy zorganiozwała grilla w swoim uroczym domku w Brzozie. Wielkie buzi dla tego
      super brelfra :*
    • Gość: lol Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:58
      pani Szmelter na maturze mi dwa byki poprawiła, jeszcze jak pisalam ;)))))))))))))
      wszyscy byli ok, a najlepiej wspominam prof. Kitajgrodzkiego, prof. Bachorska,
      prof. Anielcie Rubczak, p. Formele
      A pamietacie, jak "Rumun" (przepraszam, nie pamietam nazwiska) nas uczyl
      informy? Nikt nic nie kumal, a on nas dreczyl z dosa - wszyscy sie zastanawiali
      po co. A ja po paru latach wyciagnelam notatki i mi sie NAPRAWDE przydalo :)
      Pozdrawiam wszystkich siodemkowiczow!!!!!!!!!

A jesli to czyta pan prof. (teraz dyrektor) Kitajgrodzki - to moze by tak jakas
      impreze dla siodemkowiczow urzadzic? Wstep - platny, jako cegielki na szkole -
      bez alkoholu, ale za to z jedzonkiem - kazdy przynosi swoje.

Wychowanka (z 'fuj')
      • Gość: Majka 7 LO jak kazda szkola ma swoje plusy i minusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:06
        Jest sporo fajnych nauczycieli, jak i takich ktorzy mineli sie z powołaniem i
        swoją frustracje wyładowują na uczniach (Toczyska, Cander np). Takich
        nauczycieli powinno sie wyrzucac z roboty bo psują dzieciaki. Ale ogólnie
        szkoła sympatyczna z przewaga miłych nauczycieli, którzy chcą coś zrobić .
        POLECAM
    • Gość: skarbuch Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:19
      jestem absolwentką 7 lo z 2002r. za najlepszych nauczycieli uważam prof.
      Kitajgrodzkiego (obecnego dyrektora) i prof. Brzezińską (niestety już nie
      uczy). to są pedagodzy, którzy potrafili w bardzo przystępny sposób przekazać
      mnóstwo wiedzy na lekcji. i oczywiście moja kochana wychowaczyni prof.
      Ścieszyńska (cudowna kobieta, niestety też już nie uczy). pozdrawiam wszystkich
      absolwentów i uczniów:)
    • ruda962 Re: SUPER BELFER 7 LO -LESNE 25.01.06, 22:00
      a ja nie na temat ale szukam z VII kolegi -Slawek Pauka . Pochodzil ze
      Swiecia Jest rocznikiem 1972 moze 71 . Szukam tez jego zony Renaty
      Kaliszewskiej z Ekonomika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka