Dodaj do ulubionych

Do tablicy marsz !!!

04.03.04, 00:37
Wielcy Nieobecni odezwać się czy jeszcze żyjecie:)))
Basia
BB
Deja vu
Doktor
Europejka
Gall
Gut
Lokator
Nortia :)))

Bo jakem wampirzyca - pokąsam:)))
Obserwuj wątek
    • elodia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !!! 04.03.04, 00:46
      Ivica
      Wiech
      Zonc
      • elodia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 00:28
        saaaaaame dwóje (lbo po nowemu... jedynki)
        • nortia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 13:48
          Szeregowy Nortia melduje sie na stanowisku!
          ;))

Pozdrawiam ciplutko Melodyjko :)
          • wsn Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 17:01
            > Pozdrawiam ciplutko Melodyjko :)

kolejny pedalski watek!!??
            ;)))
            --
            Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
            proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.

Za pół roku będę magistrem
            • Gość: Gall ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:07
              Pozdrawiam
              Gall

Ech, wsn !
              A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie
              wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to
              10% jest już chyba przekroczone.
              • nortia Re: ;-) 05.03.04, 17:21
                O Boze! Nawet nie wiesz jak mnie urazilas.. Szklanki na stole obok, zaczynaja
                powolnie i leniwie wypelniac sie gorycza lez i smutku..Achhhh..jeju jeju..

Poza tym..
                Proponuje sprawdzic dotykiem.
                Jak sie zgrzeje, znaczy, ze byl pedalski watek.
                Tylko, ze mam dosc duze wymagania, nie wiem, czy sie zalapiesz.
                • wsn Re: ;-) 05.03.04, 17:50
                  nortia napisała:

> O Boze! Nawet nie wiesz jak mnie urazilas.. Szklanki na stole obok, zaczynaja
                  > powolnie i leniwie wypelniac sie gorycza lez i smutku..Achhhh..jeju jeju..

PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!
                  nie mialam takiego zamiaru, to byl zart!!!!
                  naprawde nie chcialam, ale w sumie nie pomyslalam, ze jestes stosunkowo krotko
                  na forum i mozesz nie rozumiec pewnych skojarzen

slowa 'znowu pedalski watek' sa juz tu przyslowiowe i uzywane wlasnie w wersji
                  zartobilwej. kiedys na forum bylo wiele tzw gejowskich watkow, poruszajacych
                  problem homoseksualizmu. niektorym widac ta tematyka sie w koncu znudzila i na
                  widok nowego watku traktujacego na wspomniany temat napisal 'znowu pedalski
                  watek'. a pozniej zdania tego uzywali rozni ludzie, gd np jakis pan powiedzial
                  cos milego do drugiego, ale nie w sensie homo. gdy wiec ja dzis ujrzalam Twoja
                  przezabawna literowke (sama jestem autorka niejednej, np kieds napisalam, ze
                  jestem najskromniejsza, zapominajac o literce 'r'. sama sobie wyobraz, jak sie
                  ze mnie smiali:), od razu mi sie skojarzylo nieladnie ;) i skomentowalam, jak
                  skomentowalam. mialo to wywolac usmieszek Twoj i Elodii i wszystkich innych.
                  pozdrawiam. szklanki napelnij lepiej soczkiem kokosowym tymbarku ;)

> Poza tym..
                  > Proponuje sprawdzic dotykiem.
                  > Jak sie zgrzeje, znaczy, ze byl pedalski watek.
                  > Tylko, ze mam dosc duze wymagania, nie wiem, czy sie zalapiesz.

a to to juz na pewno opacznie zrozumialam ;DDDDDDDDD
              • wsn Re: ;-) 05.03.04, 18:00
                Gość portalu: Gall napisał(a):

> Pozdrawiam
                > Gall
                >
                > Ech, wsn !
                > A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie
                > wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to
                > 10% jest już chyba przekroczone.
              • wsn Re: ;-) 05.03.04, 18:14
                Gość portalu: Gall napisał(a):
                > Ech, wsn !
                > A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie
                > wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to
                > 10% jest już chyba przekroczone.

nie wiem dokladnie, ale sie dowiem 'u zrodla', z tym, ze dopiero w poniedzialek
                (maja na pewno dokladne dane)
                (w tym tygodniu na szczescie nie ide na 8 rano w niedziele, wiec sie w koncu
                wyspie:))))
                pozdrawiam
                • elodia Re: ;-) 07.03.04, 01:14
                  No ładnie... to teraz ni powiedzcie przy tej tablicy... po czym poznajecie, że
                  człowiek juzjest dojrzały??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka