elodia 04.03.04, 00:37 Wielcy Nieobecni odezwać się czy jeszcze żyjecie:))) Basia BB Deja vu Doktor Europejka Gall Gut Lokator Nortia :))) Bo jakem wampirzyca - pokąsam:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !!! 04.03.04, 00:46 Ivica Wiech Zonc Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 00:28 saaaaaame dwóje (lbo po nowemu... jedynki) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 13:48 Szeregowy Nortia melduje sie na stanowisku! ;)) Pozdrawiam ciplutko Melodyjko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Czyż nie wszystko możliwe dla wierzącego?? !! 05.03.04, 17:01 > Pozdrawiam ciplutko Melodyjko :) kolejny pedalski watek!!?? ;))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:07 Pozdrawiam Gall Ech, wsn ! A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to 10% jest już chyba przekroczone. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: ;-) 05.03.04, 17:21 O Boze! Nawet nie wiesz jak mnie urazilas.. Szklanki na stole obok, zaczynaja powolnie i leniwie wypelniac sie gorycza lez i smutku..Achhhh..jeju jeju.. Poza tym.. Proponuje sprawdzic dotykiem. Jak sie zgrzeje, znaczy, ze byl pedalski watek. Tylko, ze mam dosc duze wymagania, nie wiem, czy sie zalapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ;-) 05.03.04, 17:50 nortia napisała: > O Boze! Nawet nie wiesz jak mnie urazilas.. Szklanki na stole obok, zaczynaja > powolnie i leniwie wypelniac sie gorycza lez i smutku..Achhhh..jeju jeju.. PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!! nie mialam takiego zamiaru, to byl zart!!!! naprawde nie chcialam, ale w sumie nie pomyslalam, ze jestes stosunkowo krotko na forum i mozesz nie rozumiec pewnych skojarzen slowa 'znowu pedalski watek' sa juz tu przyslowiowe i uzywane wlasnie w wersji zartobilwej. kiedys na forum bylo wiele tzw gejowskich watkow, poruszajacych problem homoseksualizmu. niektorym widac ta tematyka sie w koncu znudzila i na widok nowego watku traktujacego na wspomniany temat napisal 'znowu pedalski watek'. a pozniej zdania tego uzywali rozni ludzie, gd np jakis pan powiedzial cos milego do drugiego, ale nie w sensie homo. gdy wiec ja dzis ujrzalam Twoja przezabawna literowke (sama jestem autorka niejednej, np kieds napisalam, ze jestem najskromniejsza, zapominajac o literce 'r'. sama sobie wyobraz, jak sie ze mnie smiali:), od razu mi sie skojarzylo nieladnie ;) i skomentowalam, jak skomentowalam. mialo to wywolac usmieszek Twoj i Elodii i wszystkich innych. pozdrawiam. szklanki napelnij lepiej soczkiem kokosowym tymbarku ;) > Poza tym.. > Proponuje sprawdzic dotykiem. > Jak sie zgrzeje, znaczy, ze byl pedalski watek. > Tylko, ze mam dosc duze wymagania, nie wiem, czy sie zalapiesz. a to to juz na pewno opacznie zrozumialam ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ;-) 05.03.04, 18:00 Gość portalu: Gall napisał(a): > Pozdrawiam > Gall > > Ech, wsn ! > A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie > wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to > 10% jest już chyba przekroczone. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ;-) 05.03.04, 18:14 Gość portalu: Gall napisał(a): > Ech, wsn ! > A propos, może orientujesz się, jaka część społeczeństwa ma wykształcenie > wyższe. Kiedyś to było 7 %, ale obecnie, po wysypie szkółek i szkółeczek, to > 10% jest już chyba przekroczone. nie wiem dokladnie, ale sie dowiem 'u zrodla', z tym, ze dopiero w poniedzialek (maja na pewno dokladne dane) (w tym tygodniu na szczescie nie ide na 8 rano w niedziele, wiec sie w koncu wyspie:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: ;-) 07.03.04, 01:14 No ładnie... to teraz ni powiedzcie przy tej tablicy... po czym poznajecie, że człowiek juzjest dojrzały?? Odpowiedz Link Zgłoś