Gość: jakajakaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 14:03 kurczę blade ale siara. śpię sobie dzis z moim chłopakiem i jak nie pierdne...przez sen oczywiście, nic zamierzonego...aż sie obudziłam. co mam zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qwerty Re: pierdze w nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:01 Wysr.. się przed snem................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: pierdze w nocy IP: *.ssnet.pl 25.03.08, 18:31 Przewietrzyć kobieto przewietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: pierdze w nocy 26.03.08, 00:29 Wmówić chłopakowi, że to on pierdnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakajakaja Re: pierdze w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 08:58 na nic wasze rady :( wieczorek kręciłam klocka aż ciśnienie mało mi głowy nie rozerwało i nic. dziś znowu było to samo :( a przecież nie jem nic nowego wiatropędnego. nie wiem co jest :( a może wcześniej miałam twardszy sen inie słyszałam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: pierdze w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 16:40 To GazWyb wybija z ciebie nocą. Odstaw lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_3miasto1 Re: pierdze w nocy 28.03.08, 18:49 Co masz robić? Nie przejmuj się."Żeby nie ten dech to by człowiek zdechł".Oczywiście po przebudzeniu wywietrz pokój żebyście oboje nie zżółknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: pierdze w nocy IP: *.uznam.net.pl 28.03.08, 20:14 uważaj żeby ci się chłop nie przestraszył i nie dostał czkawki ,he he albo niechcący nie wypierdz go z łóżeczka hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś