IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 08:15
Drodzy foroomowicze

otwieram konkurs na wytypowanie temperatury powietrza w niedzielę (godz. 9-
ta).

Typuję wiosnę - 7 stopni ciepła (o 13 - tej powinno być ok. 10-ciu).

Nagrodą dla zwycięzcy niech będzie wiosenny spacer po mieście.

Pozdrawiam
Gall
Obserwuj wątek
    • elodia Re: Prognoza 13.03.04, 00:33
      9 na przykład aleeeee... co to za konkurs - nagrodę można (i należy!) brać bez
      niego a nieokreśliłeś pory dnia lub nocy, o której podać temp. Wiosna będzie -
      oczywiście:))) pozdrowienia wiosenne:)
      • zinekk Re: Prognoza 13.03.04, 00:37
        Bedzie w cieniu 5 stopni.Nie na termometrze w słoncu.W cieniu.

Elodia! Ty nocny Hrymzjuku!! :)
        • elodia Re: Prognoza 13.03.04, 01:57
          Wiosna Hu Ha Ha Ha :))) Nawet nocą:) czuuuuuuuuuć...
    • starypierdola Re: Prognoza 13.03.04, 03:33
      Hej, Gall, jak tam studia ksiazeczki do nabozenstwa?

A ta temperatura to gdzie? W Bogocie +18C i slonecznie.

SP
    • starypierdola Re: Prognoza 13.03.04, 03:38
      I jaka tam u Ciebie wiosna??? Bydgoszczy wcale nie ma, widac wies. W
      wielkomijskim Toruniu:
      msnbc.com/news/wea_front.asp?ta=y&tab=oth&tmp=C&accid=PLXX0036&czstr=Torun%2C

SP
      • elodia Re: Prognoza 13.03.04, 06:20
        +18C ? Ale ci zazdroszę:) U nas wiosna dopiero się rozgląda czy zostać czy
        nie... pozdrawiam Cię ciepło
        • zinekk I co, wygrałem ,nie? :D:D:D <no tekst> 13.03.04, 22:31
        • starypierdola Do Elodii 14.03.04, 03:43
          >>Ale ci zazdroszę:) <<

Nie zazdrosz bo ja nie w Bogocie! A nawet jak bym bym to robil bym w portki ze
          strachu ze mnie zastrzela czy wysadza w powietrze...

W Byd. zimno, i orasc moga, ale przynajmniej o zycie nie trzeba sie strachac!@
          :-)))

SP

PS. A Gall nic o tj ksiazeczce do nabozenstwa nie napisal! Widac cyganil jak
          mowij ze ja ma i studiuje!! Czy to komu mozna wierzyc??
          • Gość: Gall Re: Do Elodii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 08:16
            U mnie na termometrze to było + 6, zatem pomyliłem się tylko o jeden stopień.
            Ale i tak było dla mnie za zimno, bo się przeziębiłem.

Co do książeczki to pamiętam, a cyganić nie muszę. Podejrzewam, że takową
            również dysponujesz (pamiątka komunijna itp). Kiedyś nastąpi ten dzień, że do
            niej zajrzę. W końcu wszystko jest możliwe dla wierzącego.

Pozdrawiam
            Gall
            • ivica Re: Do Elodii 15.03.04, 09:50

no no no no no
              • starypierdola Do Ivicy 16.03.04, 03:47
                Co no, no no??? Wyrazaj sie jasniej!
                Ja juz stary (pierdola) wiec trudno w lot wszystko chwytac!
                Zalujesz czlowiekowi zamiaru pomodlenia sie? Albo ksiazeczki (pewno
                poswieconej!)?
                Czy nie wierzysz ze on pisze prawde?
                Pytam bo ja Gall'a za dobrze nie znam. Wszystko co wiem to ze obsluguje kilka
                emajlow naraz ....
                SP
                • ivica Re: Do Ivicy 17.03.04, 09:43
                  sprawa jest blacha. Gall BEZPRAWNIE skorzystal z mojej sygnaturki :PPPP

PS: dla tych wolnomyslacych ktorzy nie wiedza iz to byl zart.
                  TO BYL ZART :)
                  • starypierdola Re: Do Ivicy 18.03.04, 03:09
                    Podaj go do sadu! Moze Ci sie uda i cos za to dostanies!!
                    Ja moge byc swiadkiem.
                    SP
                    • ivica Re: Do Ivicy 19.03.04, 10:00

trzymam za slowo :)))
                      • Gość: Gall Re: Do Ivicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:25
                        Chłopaki
                        Jesteście bez szans
                        Ale to mi nie przeszkadza.
                        Wiadomo bowiem, że wszystko jest możliwe dla wierzącego.
                        ;-)
                        Pozdrawiam
                        Gall
        • starypierdola Do Elodii 16.03.04, 03:49
          Ales podpadla, Elodia! Zobacz powyzej: wszyscy czegos od Ciebie chca! Kazdy
          pisze "Do Elodii"!!!
          Tak sie dzieje jak ktos sie zada ze starym pierdola! Ale nie zaluj.
          SP
          • elodia Re: Do starego Pierdoły:))) 16.03.04, 05:09
            To w takim razie ja będę... częściej się z Tobą zadawać.... chyba mi się to
            podoba... w Bydgoszczy wiosna piękna już i Bogoty nie trzeba aleć faktycznie by
            mnie tam pewnikiem wysadzili bo ustrzelić troszku gorzej ( niełatwo w takiego
            chcochła trafić - małe to, drobne i ruchliwe...) ale tak się teraz zastanawiam
            skąd Ty klikasz bo wchodzisz zawsze około czwartej nad ranem czasu naszego
            kiedy wszyscy śpią jak ustrzeleni... a Ivica grozi nie wiadomo niby komu i za
            co ale zdradzę - pewnie "wszystko możliwe dla wierzącego" czyli swoją byłą
            sygnaturkę usiłuje sobie zacharapcić egoistycznie a tu... Gall znienacka
            użył:))) A przecież to tylko... prawda - więc wolno ją wygłosić każdemu, czyż
            nie?? Pozdrawiam wiosennie - cuuudnie dzisiaj było, włóczyłam się po mojej
            Bydzi ukochanej i bardzo mi ta pogoda pasowała - oby tak dalej:) Pozdrawiam
            wiosennie i sennie już trochę... Dobranoc, idę luuullii, a Wy trzymajcie
            wiosenkę panienkę za uszka:)
            • Gość: Gall Re: Do starego Pierdoły:))) IP: 217.97.147.* 16.03.04, 08:46
              Co do książeczki, to niewtajemniczonym powiem, że ze Starym P. mamy taką grę.
              On mnie co jakiś czas pyta, ja staram się odpowiedzieć.
              Co więcej, aby nie zanudzić interlokutora i zniechęcić do tej gry, odpowiedź
              jest ta sama, lecz w innej formie.

No to teraz - Nu pogadi, kiedyś wrzucę tutaj nawet cytat z owej knigi.

Pozdrawiam
              Gall
            • starypierdola Re: Do starego Pierdoły:))) 17.03.04, 04:36
              >>To w takim razie ja będę... częściej się z Tobą zadawać....<<<

Ok, to ja bede pisac o innej godzinie zeby Ci zycie ulatwic. Zobacz ze juz dzis
              jestem o godzine ponziej.
              Tylko na Galla musimy uwazac bo ta ksiazeczka ...
              SP
              • elodia Re: Do starego Pierdoły:))) 17.03.04, 05:21
                No wiesz??!! To ma byc ułatwienie... Ja- jeśli jestem to... od północy, czasami
                tylko aż do ósmej siedzę, a Ty zabawnie wchodzisz w środku nocy... Z Gallem nie
                ma problemów, ja go nakryłam jak rozrabia to bedzie grzeczny jak aniołek - wie,
                że znam jego sekret (czyli powód, dla którego nie pisze nigdy w nocy...) I
                przecie uroku za pomocą książeczki świętej nie rzuci chyba nie...??
                • starypierdola Re: Do starego Pierdoły:))) 18.03.04, 03:11
                  Jak CI nie pasuje srodek nocy to co powiesz na jej poczatek?
                  A czemu Ty piszesz po nocach?
                  Ja dlatego zem taki stary; nic tylko chodze po nocach i strasze. Czyli robie za
                  stracha, i to spolecznie.
                  SP
                  • elodia Re: Do starego Pierdoły:)))) 19.03.04, 01:40
                    Aaa to dlatego tak się z Gallem dogadujesz:))) Ale jak się idzie straszyć to
                    albo trzeba się jak ja w wampirzycę się zmienić albo jak Gall w prześcieradła
                    przebrać i... wyyyjść daleko od komputera:) Czemu ja w nocy piszę... Na pewno
                    dlatego, że koocham noc ale i dlatego, że tak mi wyszedł najtańszy abonament z
                    TPSA - nocny 24-8 :) Pieniądze to u mnie idą na książki, muzykę, filmy i
                    jedzenie (bom łasuch straszliwy) a z wierzycieli, którzy nam nie płacą... nie
                    mamy serca ściągać nawet jak widzimy, że za sumę długu balują w sobotę w jakimś
                    balowisku albo kupują sobie dom a dla nas 1000 zł... nie mają! Co tam - niech
                    se pożyją... a ja w tym czasie krwi upiję:)))) Mniam, mniam...
                    • starypierdola Noc 19.03.04, 02:54
                      No ale zeby cale zycie prestawic do gory nogami z powodu abonamentu TPSA?
                      Juz myslalem ze Ty z Australii czy z jakichs innych antypodow.
                      A czemu wydajesz pieniadze na ksiazki jak teraz wszystko jest dostepne online,
                      praktycznie za darmo!?

SP
                      • elodia Re: Noc 19.03.04, 03:12
                        Ha ha ha a Ty skąd?? A książki... w planie do kupienia np Zapasiewicz,
                        Tokarczuk, insze teatralne i krakowskie ale już nie chce mi sie tyle klikać...
                        i to jest w internecie??!! Mamy w domu kilka tysięcy i... ciagle nam tych
                        książek mało, choć już miejsca na nie nie ma:) I dlaczego od razu przestawić?
                        Programować można w nocy - a nawet lepiej bo ciszej i spokojniej - nikt d***
                        nie zawraca! Mój mąż lubi noc, ja też, odkąd pamiętam w dzień byłam śpiąca a
                        wieczorem ożywałam... ( co baaardzo mojej rodzinie sie nie widziało w czasach
                        gdym była niemowlęciem...) i kto powiedział, że to przestawienie? Wiesz jaki
                        PIĘKNY jest świt?
                        • starypierdola Re: Noc 19.03.04, 03:33
                          he, he, he, he ...
                          No tych ksiazek to chyba na Internecie nie ma. A moze sa?

A skad ja? Tu masz liste:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=11241160&a=11294334
                          Mozesz jeszcze dodac Thompson, Manitoba, Kanada.
                          Ale to wzystko byty wirtualne. Mam pokryty caly swiat, bo jak ide noca straszyc
                          to poreczne. No i zawsze gdzies noc, i mam miejsce do odpoczynku pod reka
                          :-)))
                          SP
                          • elodia Re: Noc 19.03.04, 04:46
                            Nie są, OOO!!! Ja nic nie wiem.. by były...
                            Resztą mnie zatkałeś aaaaabsooluutnie, dyć Cię nawet uźreć ni można, psiakostka!
                            Gall łapaj trzymaj...!!!
                            • Gość: Gall Re: Noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 07:29
                              Dodam tylko, że nic nie przebije książki drukowanej. Lektura książki na
                              monitorze kompa to jedynie marny substytut lektury słowa drukowanego (tej
                              wiadomej książeczki również, ;-)).

A co do straszenia, to nie wkraczajcie na mój rewir po moje duszyczki. Nie mogę
                              go zdradzić, ale wierzcie - jak tylko uczynicie jeden krok na mym terytorium,
                              to będziecie o tym wiedzieli.

Pozdrawiam
                              Gall

• elodia Re: Noc 19.03.04, 07:44
                                No Gallu dyć ja wiem i nie wkraczam... ale Tobie na mój pozwalam wkroczyć ( Hi
                                Hi Hi, zwampirzę Cię... chętnie... smakowicie mówisz...) Co do lektury masz
                                rację! Zdrowyś już? A czosnek posiadasz... hi hi hi...?
                                • Gość: Gall Re: Noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 08:52
                                  Z naturalnych względów czosnku unikam (choć muszę przynać, że kiedyś jadłem
                                  rybę mocno oczosnkowaną i o dziwo - smakowała).

A co do zdrowia to chyba zła passa, teraz jedno oko powiedziało mi "pa, muszę
                                  odpocząć" i zastrajkowało.

A wracając do biblioteczki, to imponująca. Moja ma jedynie ok. 1 tys. pozycji,
                                  a już się zastanawiam jak ją przewietrzyć, gdy biblioteczka się zapełni (u
                                  rodziców książki zalegały już na podłogach, a nie mogli się z nimi rozstać).

Pozdrawiam
                                  Gall
                                  • elodia Re: Noc 19.03.04, 10:29
                                    AAaaa bardzo dobrze, że za czosnkiem nie przepadasz to ja Cię kiedyś... a...
                                    uuu.. chciałam powiedzieć pogadamy (mam nadzieję, że srebrnych kulek też nie
                                    zbierasz), książki w domu - przede wszystkim - nie oddkurzaj - dopiero przed
                                    czytaniem - wróg książek najgorszy to wilgoć i choćbyś nie wiem co robił nie
                                    wyrzucisz - ale najlepiej chroni kurz, zauważ w bibliotekach - ile kurzu na
                                    książkach- nie z lenistwa- ale dla ochrony !!!
                                    • Gość: Gall Re: Noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:40
                                      Srebro bardzo lubię (nie cierpię złota), ale kul się nie dorobiłem.
                                      Mam za to kilka osikowych kołków, tak na wszelki wypadek.

A co do książek, to cześć mam zabezpieczone w ten sposób, że w biblioteczce mam
                                      oszklone drzwiczki (cholerka, ale te szyby mnie wtedy kosztowały - dzięki temu
                                      jedna nie wyglądają paskudnie).

Pozdrawiam
                                      Gall
                                      • elodia Re: Noc 19.03.04, 10:57
                                        Ale na pewno jesteś poważnym człowiekiem i... nie chadzasz po nocy z tymi
                                        kołkami, a już tym bardziej jak idziesz.... pracować (no wiesz-sekretu nie
                                        gadam), dyć by CI z pod prześcieradła wypadły... a poza tym , po co CI taki
                                        zabobon...:)) radzę się pozbyć!
                      • starypierdola Re: Noc 20.03.04, 19:28
                        Przepraszam za milczenie, straszylem "za granica."
                        To jak z ta pogoda w niedziele?
                        W braku Bdg. prognozuje Poznan.
                        msnbc.com/news/wea_front.asp?tab=oth&ta=y&czstr=Poznan%2C%20&accid=PLXX0040

SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka