Dodaj do ulubionych

Nie lubię w Bydgoszczy...

19.03.04, 07:10
Kaskady!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lewski Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 213.77.40.* 19.03.04, 09:46
      ...marketów przy każdym rondzie.
      • Gość: wowa Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 10.30.133.* 19.03.04, 09:49
        Gdanskiej w godzinach szczytu! Katastrofa!
        • ivica Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 19.03.04, 09:57
          Pomnika upadlych koszykarzy
          • elodia Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 19.03.04, 10:31
            że jak? o czym Ty Iv mówisz? Jacy koszykarze... jeszcze upadli... hi hi hi
    • Gość: maciej Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 213.77.40.* 19.03.04, 13:14
      Właścicieli piesków, którzy to udają, że nic się nie dzieje jak ich pupile walą
      na trawniki, chodniki i nie sprzataja po nich.
      • t.king Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 19.03.04, 14:56
        Kujawiaka...straszne siki......
        • nortia Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 01:20
          Autobusow nocnych.
        • Gość: Kiss my ass Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 06:37
          > Kujawiaka...straszne siki......

Zgadzam się.
          Ale, jako zaciekły obrońca dobrego wizerunku Bydgoszczy i naprawde bydgoskich
          firm, nie zgadzam się na umieszczenie tej opinii w tym wątku.

To się nadaje do:
          "Nie lubię w Żywcu, w którym mieści się,należąca do holenderskiego Heinekena,
          firma,która jest właścicielem marki piwa Kujawiak produkowanego - o ile mnie
          pamięć nie myli- nie tylko w Bydgoszczy lecz także w Warszawie"

Na odchodne pragnę wspomnieć o psich odchodach, które Maciej wyjął mi z ust.
          Hmmm... Nie brzmi to może najlepiej, ale zrekompensuję Wam to wybrzmiewającymi
          prosto z serca najlepszymi życzeniami.
    • Gość: Voytecq Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 20.03.04, 01:26
      karków latem w ogródkach na Starym Rynku oraz muzyki z ich samochodów
      • wsn Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 13:34
        ogolnie nie lubie bydgoskich karkow, chociaz... moze sie zdziwicie, ale znam
        kilku osobnikow, ktorzy szyje maja... delikatnie mowiac... w fazie zanikania, a
        ludzie ci studiuja calkiem porzadne kierunki, pracuja, uczciwie zarabiaja i
        kulturalnie sie bawia. nie mozna czlowieka oceniac po wygladzie, pewnie widzac
        ich na ulicy wielu z Was spusciloby wzrok myslac 'co to za bandyci'. a to sa
        normalni chlopacy, tacy jak inni, tyle ze po prostu maja taka budowe (bez
        zadnych sterydow itp.)
        pozdrowka!
        (dla smoka wawelskiego rowniez;)
        --
        Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
        proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
        Za pół roku będęmagistrem
        • Gość: Milena Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:41
          ...klubu Wiatraczek
          ...tego, ze mamy tylko jedna galerie [BWA]
          ...i Kaskady tez nie lubie
          • wchodzi Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 14:37
            A ja nie lubię Was
            Pozdrowienia
            BYDGOSZCZ
            • operator_koparki Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 15:44
              nie lubię osiedla fordon, nie lubię brzydkiego dworca PKS, nie lubię naszych
              politykierów (wszystkich z lewa i prawie...nie... też wszystkich z prawa

a poza tym to jest MOJE miasto (choć urodziłem się gdie indziej i tam jest moja
              ojczyzna) i kiedyś zrobię tu porządek...:-))
          • wsn Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 15:54
            Gość portalu: Milena napisał(a):

> ...klubu Wiatraczek

uuu, widze, ze kiedys musisz sie tam wybrac w odpowiednim towarzystwie ;))))
            --
            Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
            proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
            Za pół roku będęmagistrem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka