Gość: Lewski Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 213.77.40.* 19.03.04, 09:46 ...marketów przy każdym rondzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 10.30.133.* 19.03.04, 09:49 Gdanskiej w godzinach szczytu! Katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 19.03.04, 10:31 że jak? o czym Ty Iv mówisz? Jacy koszykarze... jeszcze upadli... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: 213.77.40.* 19.03.04, 13:14 Właścicieli piesków, którzy to udają, że nic się nie dzieje jak ich pupile walą na trawniki, chodniki i nie sprzataja po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 19.03.04, 14:56 Kujawiaka...straszne siki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiss my ass Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 06:37 > Kujawiaka...straszne siki...... Zgadzam się. Ale, jako zaciekły obrońca dobrego wizerunku Bydgoszczy i naprawde bydgoskich firm, nie zgadzam się na umieszczenie tej opinii w tym wątku. To się nadaje do: "Nie lubię w Żywcu, w którym mieści się,należąca do holenderskiego Heinekena, firma,która jest właścicielem marki piwa Kujawiak produkowanego - o ile mnie pamięć nie myli- nie tylko w Bydgoszczy lecz także w Warszawie" Na odchodne pragnę wspomnieć o psich odchodach, które Maciej wyjął mi z ust. Hmmm... Nie brzmi to może najlepiej, ale zrekompensuję Wam to wybrzmiewającymi prosto z serca najlepszymi życzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voytecq Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 20.03.04, 01:26 karków latem w ogródkach na Starym Rynku oraz muzyki z ich samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 13:34 ogolnie nie lubie bydgoskich karkow, chociaz... moze sie zdziwicie, ale znam kilku osobnikow, ktorzy szyje maja... delikatnie mowiac... w fazie zanikania, a ludzie ci studiuja calkiem porzadne kierunki, pracuja, uczciwie zarabiaja i kulturalnie sie bawia. nie mozna czlowieka oceniac po wygladzie, pewnie widzac ich na ulicy wielu z Was spusciloby wzrok myslac 'co to za bandyci'. a to sa normalni chlopacy, tacy jak inni, tyle ze po prostu maja taka budowe (bez zadnych sterydow itp.) pozdrowka! (dla smoka wawelskiego rowniez;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Nie lubię w Bydgoszczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:41 ...klubu Wiatraczek ...tego, ze mamy tylko jedna galerie [BWA] ...i Kaskady tez nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wchodzi Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 14:37 A ja nie lubię Was Pozdrowienia BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
operator_koparki Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 15:44 nie lubię osiedla fordon, nie lubię brzydkiego dworca PKS, nie lubię naszych politykierów (wszystkich z lewa i prawie...nie... też wszystkich z prawa a poza tym to jest MOJE miasto (choć urodziłem się gdie indziej i tam jest moja ojczyzna) i kiedyś zrobię tu porządek...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Nie lubię w Bydgoszczy... 20.03.04, 15:54 Gość portalu: Milena napisał(a): > ...klubu Wiatraczek uuu, widze, ze kiedys musisz sie tam wybrac w odpowiednim towarzystwie ;)))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś