Gość: MMM IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 27.03.04, 23:08 Pytanie czy Ivica jest demokrata ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: Ivica IP: *.awacom.pl 27.03.04, 23:13 ivica jest ... a sam niech powie... jak myślisz jaką partie kocha? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Ivica 27.03.04, 23:13 Ivica jest jakis,jest specyficzny.Jezeli nazywamy demokrata kogos ,kto rezygnuje szybko ze swych pogladów,to Ivica nie jest.Jest strasznie broniacy swej opcji.Do konca.Nieltórzy mówia o takich prawicowcy lub oszołomy.Nie intersuje mnie czy własciwie tak mówia i czy tak jest.Ja wiem ze komuchów nie znosze. Jesli masz na mysli demokracje 3 RP to jest,bo nie jest komuchem. A poza tym polityka to szajs :D. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Ivica 27.03.04, 23:16 A tak dorzucajac slow kilka do zbioru Zinka, to mozna jeszcze dodac, ze jako jeden z niewielu,Ivi, jak sie mu udowodni, ze racji nie ma, to to rozumie i dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Ivica IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 28.03.04, 01:42 To wlasnie z tym co piszesz sie niezgadzam. (chodzi ciagle o Ivica) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ivica 28.03.04, 11:11 Gość portalu: MMM napisał(a): > Pytanie czy Ivica jest demokrata ? - nie, on jest FANATYKIEM radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Ivica IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 28.03.04, 22:33 Nawet po lacinie umie sie podpisac ivica! Zeczywiscie wyksztalcony ))) Odpowiedz Link Zgłoś