Gość: goosia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 17:36 ktos cos słyszał? bo do mnie doszło ze niby 24.04.04 voo voo ma sie pojawic w bydgoszczy....nie wiem jeszcze gdzie.....takie informacje sa na stronie www.voovoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Re: ponowny koncert voo voo 02.04.04, 16:52 Ja nic nie słyszałam, ale jakby inicjatywę trzeba było wesprzeć to dopisuję się do listy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: ponowny koncert voo voo 02.04.04, 20:43 l_jane napisała: > Ja nic nie słyszałam, ale jakby inicjatywę trzeba było wesprzeć to dopisuję się > > do listy :) Głosuję (i macham :-) oboma rencami - liczę na riplej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: ponowny koncert voo voo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 23:23 chyba sobie nie odmowie:)) mam nadzieje, ze funduszy nie zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOOSIA Re: ponowny koncert voo voo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 17:02 KONCERT MA BYC! TYLKO JA JESZCZE NIE WIEM GDZIE...... Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: ponowny koncert voo voo 05.04.04, 10:16 Pomyszkujcie, VooVowcy po stronach Waglewskiego. Na tej, na której ja zwykłam bywać - nic nie ma (aktualizowana ok. 20. marca) Macham przyjaźnie do miłośników talentu Waglewskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sforazmor Re: ponowny koncert voo voo 06.04.04, 20:06 Koncercik pewny z tego co ja wiem, tylko kwestia miejsca też mnie zastanawia... Gość portalu: goosia napisał(a): > ktos cos słyszał? bo do mnie doszło ze niby 24.04.04 voo voo ma sie pojawic w > bydgoszczy....nie wiem jeszcze gdzie.....takie informacje sa na stronie > www.voovoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Konkurs rozwiązany IP: *.telsten.com 18.04.04, 22:37 Voo Voo wystąpi 24.kwietnia na Starym Rynku ;) Do zobaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś