09.04.04, 00:23
Dobrego nefrologa, gastrologa, ginekologa, onkologa, chirurga (...skierowanie
ogólne- czyli wynika z tego wsio ryba do czego chirurg?! ) - wsio z
umiejętnościami krojenia ha ha ha :), już wiem na Jurasza mam urologów to i
nefrologa znajdę, reszta... ogólna... no chyba, że ktoś wie o laserowym
rozbijaniu kamieni żółciowych - to może jednej z wielu operacji uniknę hi hi
hi:))))))))))))))))))))) DOKŁADNIE w tym wieku - czyli miesiąc przed DD
urodzinami zmarła moja mama - jak dotąd najdłużej żyjąca z rodu kobieta...
ale mam nadzieję ją przeżyć.... Buuuuuuuźki świąteczne:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: Proszę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.04.04, 01:20

Elodio, kamienie żółciowe rozbijają laserem w szpitalu wojskowym.
      Życzę spokojnych świąt i bez czarnych myśli : )
      • elodia Re: Proszę 09.04.04, 01:49
        Dzięki Mario, z serca całego, szkoda, że nie podałaś nazwiska lekarza a co do
        myśli.... jam płaczliwa przy uczuciach alem.... w Bogu silna i śmierci się nie
        boję - Mroczna siostrzyczka każdemu powie - dzień dobry:) I dla wierzącego
        Mario - to - jest piękne powitanie :)
        • Gość: Maria Re: Proszę IP: *.fordon.INTELINK.pl / 81.210.72.* 09.04.04, 13:19
          Tak naprawdę to nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Odpowiedziałam na Twoje
          pytanie. O tym w jaki sposób mają być usunięte kamienie żółciowe decyduje Twój
          Elodio lekarz prowadzący. Metodę laserową stosuje się bardzo rzadko, tylko wtedy
          gdy nie jest wskazana normalna operacja lub laparoskopia. Słuchaj swojego lekarza.
          • Gość: wojt Re: Proszę IP: *.fordon.INTELINK.pl / 81.210.72.* 10.04.04, 13:06
            Ostatnio mmojemu wujkowi wyjęli 2 kamienie były ogromne zrobili to w szpitalu
            wojskowym metodą laporospokową po 3 dniach był w domu , a ma 70 lat i czuje sie
            dobrze. Nie polecam szpitala Jurasza , to chyba pod względem warunków najgorszy
            szpital w mieście poza tym panuje tam totalna znieczulica ze strony personelu
            medycznego przekonałem sie o tym jak leżała tam moja mama i to ma być niby
            szpital akademii medycznej. Mimo wszystko serdeczne pozdrowienia z okazji świąt
            Elodio !
            • elodia Re: Proszę 12.04.04, 00:17
              dzięki serdeczne:) a mój lekarz??? pyta jedynie a co pani chce i gdzie, aaa w
              któreej nerce, aaaaa.... itp
              A ja widzę realnie, że trzy operacje na raz to się nie da:) dzięki jeszcze raz,
              pomału szukam boooo mój lekarz oczywiście przepisał mi tylko skierowania (jakie
              chciałam) na podstawie USG (które sama prywatnie zrobiłam) i... no trzymajcie
              się ciepło:) nie chce mi się gadać i nie powinnam siedzieć przy kompie (lekarz
              znajomy tak mi doradził)
              • Gość: wojt Re: Proszę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 12.04.04, 00:42
                Nie ma nic w tym złego że siedzisz przy kompie "Co ma byc co będzie , co się
                miało stać to się stało i się nie odstanie"
                • elodia Re: Proszę 12.04.04, 02:08
                  pono jest - sieedzę zwinięta we dwoje ( na niskim fotelu)...
                  • vviosna Re: Proszę 12.04.04, 09:43
                    jestem z Toba. wszystko sie ulozy, bedzie okej, zobaczysz!
              • Gość: Maria Re: Proszę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 12.04.04, 07:28
                elodia napisała:

> dzięki serdeczne:) a mój lekarz??? pyta jedynie a co pani chce i gdzie, aaa w
                > któreej nerce, aaaaa.... itp
                > A ja widzę realnie, że trzy operacje na raz to się nie da:) dzięki jeszcze raz,
                >
                > pomału szukam boooo mój lekarz oczywiście przepisał mi tylko skierowania (jakie
                >
                > chciałam) na podstawie USG (które sama prywatnie zrobiłam) i...
                >nie chce mi się gadać i nie powinnam siedzieć przy kompie (lekarz
                > znajomy tak mi doradził)

Wybrałaś Elodio kiepskiego lekarza? Z całą historią swojej choroby zgłoś się do
                chirurga L. Wolańskiego (pracuje w szpitalu wojskowym). Poza odganianiem od
                komputera, co radzi znajomy lekarz?
                Trzymaj się dzielnie.
                • Gość: elodia Re: Proszę IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 08:17
                  oooooo, Mario dzięki, znajomy - owszem dużo rzeczy, a ten - pierwszego
                  kontaktu... bardziej się mnie radzi niż ja jego:( Zgłoszę się, a poza? radzi
                  dietę do operacji , o której lekarz mój nawet nie pisnął..... już idę do Pana
                  W.ooooooot co!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka