Dodaj do ulubionych

I co? Przegraliście kochane tyfuski :(((

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 18:19

Nie, zebym była wielbicielką żużla, a juz na pewno nie antybydgoszczanką, ale
cieszy, że nasi panowie-kibice, którzy nas przy święcie opuscili, wrócą do
domów dobrych humorach.:)

pozdr.
:-)))
Obserwuj wątek
    • nortia Re: I co? Przegraliście kochane tyfuski :((( 12.04.04, 18:25
      Nie, zebym sie czepiala.. ale Kochana Torunianko, ale sama sobie kochanie
      zaprzeczasz.
      A skoro nie jestes fanka, a krytykujesz i "jedziesz" druzyne przeciwna, to cos
      chyba jest nie tak?

Swoja droga gratuluje Torun za wspaniala dzisiejsza kondycje zawodnikow!

Zal troche..no, ale trudno, jeszcze pokazemy..Bedzie Cud! :)

Tylko Fijalkowski.. byleby tylko wyszedl z tego chlopak..ech..
    • krotoss Re: I co? Przegraliście kochane tyfuski :((( 12.04.04, 18:25
      tak nie, żbyś była anty, ale wyzywasz ślicznie i to jeszcze nie znając
      pochodzenia tego wyzwiska. Zieew.
    • Gość: kibic [...] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 18:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: antykibic Re:Gratuluję kochane krzyżaczki :((( IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 12.04.04, 21:02
        Krzyżaczko, serdecznie gratuluję formy zawodników z Torunia.
        Za poprzedni chamski post przepraszam w imieniu normalnych kibiców -
        bydgoszczan.

Pozdr.
        • radca a ja.... 12.04.04, 21:56
          jak to dobrze,ze nie interesuje mnie zuzel.Nigdy w zyciu nie bylem na zuzlu
          i nidy mnie to nie interesowalo.

radca
          • Gość: wojt Re: a ja.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 12.04.04, 22:07
            Oj radco skąd jesteś taki pewien że by cię nie zainteresował ? Już dawno nie
            przegraliśmy tak wysoko w derbach i to jest chyba początek spadku z ligi
            chociaż po dobrym meczu z Tarnowem mam cichą nadzieje że się uda. Ja także
            droga krzyżaczko przepraszam za tego oprycha i prostaka w imieniu normalnych
            forumowiczów i kibiców .
            • radca Re: a ja.... 12.04.04, 22:24
              Wojcie, byc moze masz i racje.Lecz u mnie to moze wyniknelo to troche z calkiem
              innych powodow.Dawniej,jak ci wiadomo - mieszkalem w miescie FORDON.Po ilus
              tam latach ( mojego zycia) stal sie On dzielnica Bydgoszczy.W tamtych czasach,
              to sie tak mlodziez nie zapuszczala do Bydgoszczy.Gdy juz sie wyprowadzilismy
              na osiedle WYZYNY - to taka mozliwosc by sie zapewne pojawila, ale....

wtedy, poznajac To miasto - slychac bylo o tzw. " podziale rol " czyli
              dwowladzy za przyczyna dwoch resortow.Chodzilo o wplywy odnosnie dwoch
              stadionow : " ZAWISZY" i " POLONII ".Zawisza byla pod opieka LUDOWEGO WOJSKA
              POLSKIEGO , a POLONIA pod opieka MILICJI OBYWATELSKIEJ i wszelkiego motlochu
              dodatkowego jak ORMO i SB.Pod opieka tych - ktorzy wykorzystujac wladze
              i stanowiska - mieli wplyw na losy mieszkancow Tego miasta .

To dlatego nidy nie poszedlem na zaden mecz ,ani zuzel na POLONIE.

Jesli sie myle z ta POLONIA i jej opiekunami ( w tym rrowniez PZPR) - to prosze
              Wojcie - wyprowadz mnie z bledu

przepraszam,ale zdobylem sie na szczerosc w tym momencie
              Poprostu nie umiem udawac i mowic cos innego - by sie przypodobac (:

radca
              • Gość: wojt Re: a ja.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / 81.210.72.* 12.04.04, 22:48
                Nie mylisz sie Radco ,Polonia była kojarzona z MO a Zawisza z LWP i rozumiem że
                faktycznie z Miasta Fordon było daleko do Polonii i Zawiszy , znam też mniej
                więcej twoją niechęć do PRL ale czy teraz troszeczkę nie przesadziłeś co to ma
                wspólnego ze wspaniałymi tradycjami WKS Zawisza i BKS Polonia , przecież te
                kluby osiągały wielkie sukcesy , radowały bydgoszczan były duszą miasta , całe
                rodziny chodziły na żużel i na piłkę, a aktyw partyjny był wtedy wszędzie nie
                tylko w klubach ale w każdym zakładzie pracy przecież wiesz o tym ale przecież
                to nie podważa wspaniałych sukcesów sportu bydgoskiego w okresie PRL.Pozdrawiam
                • radca Re: a ja.... 12.04.04, 22:56
                  Masz racje Wojcie, ze troche to zbyt uogolnilem.Pewnie,ze czlowiek sie cieszy
                  z kazdego sukcesu Bydgoszczanina i Bydgoszczan - to naturalne:

Pamietam jak kiedys , gdy bylem w RFN - pewien Arab na wiadomosc,ze jestem z
                  Polski - powiedzial.. " BONIEK" :)))
                  To bylo tym bardziej mile,ze moglem dodac jeszcze ,ze * jest z tego samego
                  miasta* :)))

Oczywiscie,teraz juz w naszej wolnej ojczyznie - zycze naszemu klubwi POLONIA
                  jak najwiecej sukcesow i wspanialych wynikow.

Byc moze powoli i ja zaczne sie interesowac zuzlem :)

radca
                  • Gość: wojt Re: a ja.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / 81.210.72.* 13.04.04, 01:13
                    Oj radco za późno niestety już nie ma klubu Polonia ,zbankrutował dzięki
                    machlojkom bydgoskiego SLD ,a żużel wydzielił sie z klubu jako bydgoskie
                    towarzystwo żużlowe , kojarzeni z od zawsze z bydgoskim żużlem bracia
                    Gollobowie odeszli z klubu i teraz bronić sie bedziemy przed spadkiem z ekstra
                    ligi , ale mimo tego wszystkiego cały czas mamy w Bydgoszczy żużel a
                    zainteresowac się nim zawsze można.Nie słyszałeś o aferze związanej z Polonią ?
                    Pozdrawiam
    • Gość: spam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka