IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:59
znacie jakis dobry tusz? te drogie, ktorych uzywalam niewiele roznily sie dla
mnie od tych o polowe tanszych
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: tani tusz IP: *.globsat.net / 213.25.121.* 10.03.05, 14:04
      a probowalas maybelline volume express? ja jestem mu wierna juz chyba z 3 lata
      :-) dla mnie jest reweacyjny no i cene tez ma kuszaca 19.90
      pozdrawiam
    • annika_vik Re: tani tusz 10.03.05, 14:11
      Polecam Pierre Arthes XXL (zobacz sobie opinie na wizażu). Z tanich tuszy -
      kosztuje ok 12 zł - był absolutnie najlepszy, choć się nieco rozmazywał.
      Naprawdę "dużo robi" na oku, a że się nieco sypie oraz rozmazuje - wiele tuszy
      za 50 zł ma tak samo (np. Bourjois wydłużający, który na dodatek nic nie robi,
      a już na pewno nie wydłuża).
      • Gość: plum1000 Re: tani tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:19
        ja tez mam ten tusz pierre xxl i jest super.
        wczesniej uzywalam max factor 2000 calorie ale ostanio sie stal fatalny.
        volume expres maybelline hm przez ok 3 tyg od zakupu bardzo mi pasowal a teraz
        stal sie dziwny. przestal wydluzac i ciezko go nalozyc.
        zakupilam niedawno nowy tusz bourjois talons coś tak na allegro.dalam w sumie z
        przesylka 39zł a nie wart jak dla mnie nawet 10zł.
        jak skonczy sie mi pierre xxl to kupię go po raz drugi-ze wzgędu na cenę i to
        ze jest najtanszych z tych ktore obecnie mam a jest najlepszy.
    • Gość: ewa Re: tani tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:41
      dzieki za rade. maybelline propbowalam, ale rzeczywiscie jakos ciezko sie
      naklada. bourjois bardzo mnie rozczarowal, wiec chyba sobie kupie pierre
      arthes, tyle ze nigdzie nie moge go znalezc
      • Gość: setorika Re: tani tusz IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 22:49
        Tylko Pierre Arthes! Podpisuję sie pod postami powyżej. Mnie akurat sie nie
        rozmazywał. A dostaniesz go w zwykłych drogeriach, nie sieciówkach, najczęściej
        w małych rodzinnych sklepikach, gdzie sprzedaje sie głównie polskie specyfiki.
        Z rok temu ktos chyba na tym forum porównywał go nawet z jednym z tuszów Diora.
        PA wygrywa oczywiście ceną. Ja też przymierzam sie do 3 opakowania.
    • Gość: monika Re: tani tusz IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:04
      Ja jestem zadowolona z tuszu firmy Golden Rose. Nie skleja rzęs, nie rozmazuje
      się a cena około 10 zł. Kupiłam w osiedlowej drogerii. Jeden z najlepszych
      tuszów do rzęs jakie miałam.
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: tani tusz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 22:58
      Pierre Rene.
    • Gość: paula Re: tani tusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 01:47
      a ja kupilam ostatnio sobie z 9,90 miss sporty taki w rozwym opakowaniu i tez
      jestem zadowolona lepszy niz drogie tusze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka