Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:59 znacie jakis dobry tusz? te drogie, ktorych uzywalam niewiele roznily sie dla mnie od tych o polowe tanszych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: tani tusz IP: *.globsat.net / 213.25.121.* 10.03.05, 14:04 a probowalas maybelline volume express? ja jestem mu wierna juz chyba z 3 lata :-) dla mnie jest reweacyjny no i cene tez ma kuszaca 19.90 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: tani tusz 10.03.05, 14:11 Polecam Pierre Arthes XXL (zobacz sobie opinie na wizażu). Z tanich tuszy - kosztuje ok 12 zł - był absolutnie najlepszy, choć się nieco rozmazywał. Naprawdę "dużo robi" na oku, a że się nieco sypie oraz rozmazuje - wiele tuszy za 50 zł ma tak samo (np. Bourjois wydłużający, który na dodatek nic nie robi, a już na pewno nie wydłuża). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: tani tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:19 ja tez mam ten tusz pierre xxl i jest super. wczesniej uzywalam max factor 2000 calorie ale ostanio sie stal fatalny. volume expres maybelline hm przez ok 3 tyg od zakupu bardzo mi pasowal a teraz stal sie dziwny. przestal wydluzac i ciezko go nalozyc. zakupilam niedawno nowy tusz bourjois talons coś tak na allegro.dalam w sumie z przesylka 39zł a nie wart jak dla mnie nawet 10zł. jak skonczy sie mi pierre xxl to kupię go po raz drugi-ze wzgędu na cenę i to ze jest najtanszych z tych ktore obecnie mam a jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: tani tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:41 dzieki za rade. maybelline propbowalam, ale rzeczywiscie jakos ciezko sie naklada. bourjois bardzo mnie rozczarowal, wiec chyba sobie kupie pierre arthes, tyle ze nigdzie nie moge go znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setorika Re: tani tusz IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 22:49 Tylko Pierre Arthes! Podpisuję sie pod postami powyżej. Mnie akurat sie nie rozmazywał. A dostaniesz go w zwykłych drogeriach, nie sieciówkach, najczęściej w małych rodzinnych sklepikach, gdzie sprzedaje sie głównie polskie specyfiki. Z rok temu ktos chyba na tym forum porównywał go nawet z jednym z tuszów Diora. PA wygrywa oczywiście ceną. Ja też przymierzam sie do 3 opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: tani tusz IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:04 Ja jestem zadowolona z tuszu firmy Golden Rose. Nie skleja rzęs, nie rozmazuje się a cena około 10 zł. Kupiłam w osiedlowej drogerii. Jeden z najlepszych tuszów do rzęs jakie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: tani tusz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 22:58 Pierre Rene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: tani tusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 01:47 a ja kupilam ostatnio sobie z 9,90 miss sporty taki w rozwym opakowaniu i tez jestem zadowolona lepszy niz drogie tusze Odpowiedz Link Zgłoś