sudobydgoszcz 07.12.10, 19:54 oddawalem krew kilka lat i nic z tego nie mam i PCK ma smiałosc zebrac pomoc w innej formi,?porazka,,,,dziadostwo i zlodziejstwo i tyle, granie na uczuciach , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajszabk Re: Apel PCK: pomóż, jeśli możesz 07.12.10, 22:02 A co Ty byś chciał mieć?????Jesteś żałosny,albo pomagasz bo chcesz,albo wyciągasz obie łapy,po profity jak urzędasy,które nie znają swojego zakresu obowiązków i zlizują premie za to za co im i tak co miesiąc podatnicy płacą Odpowiedz Link Zgłoś
sudobydgoszcz Re: Apel PCK: pomóż, jeśli możesz 07.12.10, 22:20 no nie tak to jest Panowie i Panie, żyłowanie na emocjach pomocy potrzebującym i granie na ludzkich emocjach to nie tędy droga chociaż najprostrza ,prawda?wiec prosze mnie nie oskarzac o kozysci materialne, zawsze pomagam potrzebujacym,oddalem mase krwi itd , mialy byc chociaz urlopy wypoczynkowe , a spijanie krwi za darmo no to wybaczcie ....a teraz prosi sie czlonkow PCK o pomoc materialna dla patologi ?dziekuje nie skorzystam, Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Apel PCK: pomóż, jeśli możesz 08.12.10, 00:36 sudobydgoszcz napisał: > oddalem mase krwi itd , mialy byc chociaz urlopy wypoczynkowe , a spijanie krwi > za darmo no to wybaczcie dwa słowa: "honorowy krwiodawca" Odpowiedz Link Zgłoś
ajszabk Nie chcesz nie pomagaj 08.12.10, 00:45 Zal mi Ciebie,oddawałeś krew by zlizać parę dni dodatkowego urlopu?Ja wielokrotnie oddawałam również osocze,ale nigdy po to by żebrać o urlop,czekoladę,czy zniżkę na leki.Egzaltujesz się zupełnie bez potrzeby,nie chcesz nie pomagaj,w końcu w POlsce to prawie norma.pozostawiać same sobie jednostki mniej zaradnie społecznie.Skąd w tobie chłopcze tyle pogardy,by nie pomagać jak to powiedziałeś patologii?W czym od nich jesteś lepszy?Może to tylko twoje złudzenia,że czymś się różnisz?Bo nie śpisz na ławce i nie zbierasz puszek po śmietnikach to myślisz,że jesteś lepszy?Jak jesteś zakompleksionym i nieszcześliwym człowieka można wywnioskować z każdego Twojego słowa.Ale ka mawia Winona "Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia"...więc chłopcze marnuj je dalej Odpowiedz Link Zgłoś
sudobydgoszcz Re: Apel PCK: pomóż, jeśli możesz 07.12.10, 22:29 ps, od tego mamy opieke spoleczna :) Odpowiedz Link Zgłoś