Gość: bYdzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:19 www.bydzia.pl/teksty/index.php?id=162 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: TRZY LATA BYDZI 13.04.04, 22:30 panstwo admini toz to spam i do tego zachwalanie konkurencji jak wy do tego mogliscie dopuscic :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: TRZY LATA BYDZI 14.04.04, 08:05 Kolejnych jubileuszy życzę ;) bYdziaczki, bYdziu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOGA szacuneczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:18 brawo za wytwałość inicjatywa szlachetna i piękna jest tu taki kolega co embriony ze słoja propaguje zatem ja przypomne podwójnie: www.bydzia.pl www.bydzia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: TRZY LATA BYDZI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 21:47 eee tam, jaki spam...? Brawa dla Bydzi i już! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOGA a Ty warszawiaku ........ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 08:04 co ty wiesz o naszej BYDZI?! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: a Ty warszawiaku ........ ! 15.04.04, 08:24 moze jakis bydziowy warszawiak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiedka warszafsski Re: a Ty warszawiaku ........ ! IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 15.04.04, 16:33 nas bydziowych warszawiaków sporo, tylko w ukryciu;-))) Bydzio ojczyzno moja, ty jesteś jak zdrowie!!! kolejnych 3 a nawet 333 lat istnienia, robicie kawał dobrej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt ciekawy portal IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.04.04, 23:43 No no bardzo ciekawy , interesujący portal , forum też niczego sobie nawet nie wiedziałem ze takie coś istnieje , musze sprawdzić czy nie ma tam idiotycznych kłótni jakie goszczą na naszym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe no troche nas tu jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 02:45 Jeździmy do wawy zarabiać pieniądze, ale wydajemy potem w Bydgoszczy dzięki czemu zabieramy kasę Warszawiakom i to jest jeden z naszych wkładów w rozwój miasta! PS. Fajnie, że jesteś Bydziu. GW równie serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś