a.g9910 03.02.06, 21:14 Mam pytanie: moja znajoma się ma zamiar rozwieść,dostałam do sądu wezwanie jako kurator,ale nie mam pojęcia na czym moja funkcja ma polegać?? może ktoś mnie uświadomic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: ***********KURATOR************* 03.02.06, 21:20 W takim przypadku niech cie ten glupawy sad uswiadamia, skoro powolal cie do tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: ***********KURATOR************* 04.02.06, 12:16 Najmądrzejszy,Wysoki Sąd zadał mi aż pytanie: jak się nazywam i kim jestem dla pozwanej i pozwanego. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: ***********KURATOR************* 04.02.06, 12:19 Kolejna bzdura, sad zawsze informuje Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: ***********KURATOR************* 04.02.06, 13:11 a.g9910 napisała: > Mam pytanie: moja znajoma się ma zamiar rozwieść,dostałam do sądu wezwanie > jako kurator,ale nie mam pojęcia na czym moja funkcja ma polegać?? może ktoś > mnie uświadomic?? eee, zostałaś wezwana pewnie jako świadek, ale im sie nakazy pochrzaniły na bank albo druków nie mieli i dlatego wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen3 Re: ***********KURATOR************* 04.02.06, 14:22 albo skreslili na blankiecie wezwania nie to, co trzeba albo faktycznie masz byc jej kuratorem - tylko, ze to pod warunkiem, ze ona nie stai sie w sadzie i Ty masz ją reprezentowac i jej interesy mozesz napisac o tym cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 odp.. 21.03.06, 15:39 Wszystko jest jasne ,nic nikomu się ie pochrzaniło z drukamijestem kuratorem. Koleżanka się stawiła,jej mąż się nie stawia,ale jak ja mam bronić jego interesów skoro,nic nie perzemawia na jego korzyść?? jest winny,nie mogę go bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
nasseceron Re: 22.03.06, 04:41 Hi hi :) Z kuratora na Panią advokat szybko Cię awansują :) Cokolwiek nie zrobisz ktoś Ci bedzie miał to za złe..(jeżeli przyjażnisz się z "obiema stronami"). A swoją drogą czy tu przypadkiem nie zachodzi pewnego rodzaju konflikt ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 hmmmmmmmmmmmm 28.03.06, 18:00 Myslę ze konflikt nie wchodzi w grę,własnie dostałam wezwanie do sadu,już jako kurator. Powiem po prostu to; co mam do powiedzenia,czyli tylko iwyłącznie prawde,niestety ta prawda świasdczy przeciwko pozwanemu. Odpowiedz Link Zgłoś