witold510 10.12.10, 18:59 CODZIENNIE JEŻDŻE DO PRACY Z RADZIEJOWA DO IZBICY KUJ. DROGI SĄ FATALNE .NA JEZDNI LODOWISKO .TO CO SIĘ DZIEJE NA DROGACH JEST NIE DO OPISANIA .TRAGEDIA;' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-player Re: GDZIE CI DROGOWCY? 10.12.10, 23:05 ja też poruszam się na naszych lokalnych ścieżkach (nie można tego nazwać drogami) i zgadzam się z przedmówcą. Drogowcy nie robia NIC!!! Na drogach powiatowych ani grama solanki,soli, nic - ale za to jest lodowisko!!! Mieszkamy w uposledzonym kraju i do tego trzeba się przyzwyczaić, bynajmniej ja sobie to tak tłumaczę. Ja rozumiem że to wszystko jest kosztowne, tzn te zabiegi na drogach itd. ale nasze życie chyba jest kosztowniejsze, tylko kogo to interesuje? Jak przyjdzie co do czego, to będzie nasza wina że nie przystosowaliśmy się do warunków drogowych, a tak wogóle po co wyjeżdzaliśmy z domu? Oj te nasze władze.... dobrze że nie chodzę na wybory bo bym sam sobie pluł w brodę że takich ..... wybrałem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: GDZIE CI DROGOWCY? 11.12.10, 16:50 Dziś miałem wątpliwą przyjemność jechania do Włocławka, czy Keczuplandii jak kto woli... nie widziałem ani jednej pługo-piaskarki, dwa auta w rowie... Może mają wolne w soboty? Odpowiedz Link Zgłoś