Dodaj do ulubionych

rolety zewnętrzne

06.01.06, 22:44
mam pytanko! czy ktoś może udzielić mi informacji czy rolety zewnętrzne
zmniejszają hałas a jesli tak w jakim procencie.W róznego rodzaju ofertach
wyczytałem ,że zmniejszają ale... jak jest naprawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz48 Re: rolety zewnętrzne IP: *.kromera.osiedla.net / 194.30.182.* 07.01.06, 12:04
      hej. sam niedawno mialem ten sam dylemat. mam okna od srodka budynku w ksztatcie litery U i halasy byly troche nie do zniesienia. nie licz na 100% wyciszenie bo do tego dochodzi tez kwestia okien. ale rolety wyciszyly halasy zza okna o jakies 50 % w moim przypadku i jak dla mnie to duzo. znajdz tylko dobra firme ktora Ci to porzadnie zamontuje. aha i sa jakies rozne modele moj jest zdjae sie z pianka w srodku wiec jakies grubsze troche. polecam firme: www.braciabertrand.pl zalozyli porzadnie i w miare szybko i nie mam wiekszych zastrzezen. pozdrawiam
    • robak_wroc Re: rolety zewnętrzne 07.01.06, 13:55
      wazne zebys tych rolet nie brala na kosciuszki (okna tez tam daja) - fuszerka
      jakich malo. usmiechaja sie ladnie jak masz zaplacic zaliczke, potem pieprza
      robote i na koniec sa zdziwieni dlaczego sie targujesz, ze nie dasz wczesniej
      umowionej kwoty, no ale jesli mowi sie cos czego maja NIE robic, a robia, to
      coz... do tego dochodzi krzywe zamontowanie i wylelnianie wszystkiego co za duzo
      wykuja pianka. fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka