radca 20.04.04, 21:07 Czy stac nas na to ? Czy moze stac sie cos niby nadzwyczajne - a tak bardzo ludzkie ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madziara mejk pis, not łor IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 21:42 drogi radco - ja to wiem, i Ty to wiesz - mission impossible :(((( nie to miejsce, nie ten czas tu panuje samowolka prędzej nauczysz szympansa grac na mandolinie, niż forumowicze zakopią topór wojenny Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 21:49 mejk lof not łor ;) Dopoki sie Upierdliwcom nie znudzi, to bedzie smeitnik.. Ja juz koncze, to do niczego nie prowadzi, nawet zabawne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 21:59 fakt,ze nie jest zabawne czas ucieka, przed nami tyle nowego, nowe wyzwania i mozliwosci.Tak wspaniale mozna poprawiac Swiat i dzieki wielu wspanialym ludziom - mozna sprawic tyle radosci dookola. Przeciez... nawet pomimo ,ze chcemy wielokrotnie dobrze - to i tak los wielu z nas bolesnie doswiadcza - sprawiajac nam bol i cierpienia. Lecz pomimo tego, za przyczyna ludzi Dobrej Woli - mozemy dalej widziec piekno otaczajacego nas Swiata. dlaczego ? Dlaczego.... w zaslepieniu i antypatii - niszczymy piekno " Parku naszego Zycia " ??? Przeciez... rodzimy sie po to ,aby niesc radosc i nadzieje na lepsze zycie - na tej ziemii. radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 21:59 WYBACZAM WAM idzcie i nie grzeszcie wiecej. hhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 22:09 vvi0sna napisała: > WYBACZAM WAM > idzcie i nie grzeszcie wiecej. > hhhhhhhhhhh - dzieki - tak jak i ja Wybaczam Tobie radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 23:44 radca napisał: > vvi0sna napisała: > > > WYBACZAM WAM > > idzcie i nie grzeszcie wiecej. > > hhhhhhhhhhh ZGODA buduje, NIENAWISC rujnuje hhhhhh > - dzieki - tak jak i ja Wybaczam Tobie > > radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 22:12 vviosna napisała: > make pee not warm ;) - gdybym to jeszcze umial przeczytac :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: mejk pis, not łor 20.04.04, 23:48 radca napisał: > vviosna napisała: > > > make pee not warm ;) > > - gdybym to jeszcze umial przeczytac :) > > radca pee to od peepshow. zapomnialam zupelnie pozdrowic bulgarskie pracownice ;) hhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE IP: 65.38.216.* 20.04.04, 21:58 Wolanie na puszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE 20.04.04, 22:17 Gość portalu: bydgoszczanka napisał(a): > Wolanie na puszczy! - byc moze Bydgoszczanko, byc moze ? ale poprzez takie wolanie mozna napotakac na drodze - kogos,kto rowniez mysli podobnie i zdaza w tym samym kierunku :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE 20.04.04, 23:50 radca napisał: > Gość portalu: bydgoszczanka napisał(a): > > > Wolanie na puszczy! > > - byc moze Bydgoszczanko, byc moze ? > ale poprzez takie wolanie mozna napotakac na drodze - kogos,kto rowniez > mysli podobnie i zdaza w tym samym kierunku :) > > radca mozna spotkac po drodze sporo bulgarskich przyjaciolek wiosenki ;) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE 20.04.04, 22:18 a kto chce zobaczyc moj taniec na zgode? trzeba tylko wpisac name Ted i bedzie luks dzialalo www.hoomor.pl/swf/dance2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:34 vvi0sna napisała: > a kto chce zobaczyc moj taniec na zgode? > > trzeba tylko wpisac name Ted i bedzie luks dzialalo > > www.hoomor.pl/swf/dance2.html > hhhhhhhhhhh, ty naprawde jestes glupia > a kto chce zobaczyc MOJ taniec na zgode? wklejac swoje zdjecie i jeszcze miec nadzieje, ze zobaczysz na tym wielkim cos moje imie? niedoczekanie, zlotko wstaw sobie 2 zera ze spacja, bedzie twarzowo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Apeluje o ZGODE i WYBACZENIE 20.04.04, 23:45 Gość portalu: bydgoszczanka napisał(a): > Wolanie na puszczy! chodzi moze o bory tucholskie? hhhhhhhhhhhhhhh o dziza jaka jestem glupia Odpowiedz Link Zgłoś