Gość: szofer IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:06 Co się wydarzyło 27 grudnia 2001 około godziny 14.00 na ulicy Jagielońskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondynka Re: Wypadki drogowe 25.02.02, 19:58 To pytanie retoryczne, czy też oczekujesz odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 21:07 To jest informacja nie tyle dla ogółu, co raczej dla dociekliwych redaktorów gazety wyborczej w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hosee Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 20:01 Ogólnie to Jagiellońska jest dość długa ;-)) Mogło się na niej wiele dziać. Hosee Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Wypadki drogowe 25.02.02, 21:29 Oj szofer - no niech zgadnę - któryś z redaktorów Gazety uprawiał dziki i namiętny seks za kierownicą w czasie jazdy i spowodował wypadek raniąc sobie boleśnie bardzo szczególną część ciała, aty to widziałeś i życzliwie donosisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 22:46 Oj blondyna, blondyna. Ty tu sobie robisz jaja, a sprawa jest jak najbardziej poważna. Po pierwsze nie jeden z redaktorów gazety spowodował wypadek, ale faktem jest, że ciężko został ranny człowiek. Co robił sprawca w momencie wypadku nie wiem, bo nie mogę tego wiedzieć. Wiem, że to 19 letni synek bardzo znanej osoby , jakos to czujniakom z GW uszło uwadze. A przecież wystarczy sprawdzić na komendzie, mają datę , godzinę i miejsce. Przecież czajka specjalizuje sie w relacjach z wypadków z udziałem znanych osób, lub członków ich rodzin. I wcale życzliwie nie donoszę, tylko sie dziwie, że nie wykryły tego do dziś redaktory z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Wypadki drogowe 25.02.02, 23:13 Węszysz oczywiście spisek? Teraz się wypowiem wezwana do tablicy i zaznaczam przy tym, że robię to wbrew sobie, gdyż nie znam sprawy - opieram się tylko na tym co napisał w swoim poście Szofer. Może nie napisano dlatego, że jak sam wspomniałeś to syn czyjejś "znanej" osoby. Gdyby chodziło o samą osobę - jestem za poinformowaniem. Nie można jednak piętnować kogoś za postępki członków jego rodziny. To po pierwsze. Po drugie - coś ty się uwziął na Gazetę - czy inne media o tym poinformowały? To po drugie. Czekam na wypowiedź kogoś z Gazety, bo już zmęczyła mnie rola samozwańczego obrońcy dobrego imienia Gazety. To po trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 00:01 Zaraz tam spisek. Blondynka nie przesadzaj ! Ot zwykły wypadek, z niezwykłym ciągiem dalszym lub jego brakiem i ciężko rannym obywatelem. Weź jutro książkę telefoniczną i zadzwoń na komendę, lub poprostu wykręć 997, jak jesteś ciekawa świata. Może ci nie powiedzą, ale jak ja się dowiedziałem, to ty jako osoba, myślę inteligentna znajdziesz sposób , żeby sie dowiedzieć. Idę spać, jak jutro nie dasz rady się dowiedziec daj znać. Może ci powiem na forum, któż to taki ! Dobranoc, moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 19:14 Puk, puk! Blondynka jesteś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Wypadki drogowe 26.02.02, 19:41 Jestem, o mój Ty tropicielu afer bydgoskiego świecznika. Miałam dzisiaj wyobraź sobie dość pracowity dzień ( do Wawy w te i nazad :) ) i na prawdę nie mam chęci dzwonić nigdzie a już zwłaszcza na policję. Jeżeli coś cię gnębi, zauważasz nieprawidłowości, chcesz coś wykrzyczeć - podziel się tym z nami. Forum poza kilkoma innymi zadaniami, ma też jak sądzę funkcję terapeutyczną - jeżeli Ci ulży to super. Jestem jednak przeciwna krzywdzeniu ludzi anonimowymi (a taki charakter mają nasze posty - w większości wypadków :) ) newsami. A za docenienie mojej inteligencj berdzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:33 Ty mi blondynka wyglądasz nie tyle na inteligentną, co na bardzo inteligentną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wypadki drogowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:42 Sama zobacz, godz 16 45, a do tego po deszczu świeci słońce. Odpowiedz Link Zgłoś