Dodaj do ulubionych

Czat z administratorem SPP

26.02.02, 14:27
Uwaga, uwaga!

W czwartek o godz. 13 na czacie www.gazeta.pl/bydgoszcz Stanisław Drażdżewski, szef firmy Cool Ar
administrującej Strefą Płatnego Parkowania w centrum Bydgoszczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted® Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 14:38
      bedzie potrzebny moderator o silnych nerwach i pewnym oku (jatka murowana)
      • #kasia Re: Czat z administratorem SPP 26.02.02, 14:43
        ochrone juz macie..
        ale pomysl bardzo dobry
        • ewka2001 Re: Czat z administratorem SPP 26.02.02, 16:16
          Pomysł super!
          zobaczymy w czwartek.
          • blondynka Re: Czat z administratorem SPP 26.02.02, 20:02
            A on tak sie nie boi? Sam jeden? Przeciwko nam wszystkim? A on czytał nasze
            posty na forum? A on aby jest całkiem zdrów?
            • Gość: cyfrobur Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 00:50
              Bedzie rzeź!
              ;-)
              Chciałem zapytać - dlaczego te machiny, po wrzuceniu 2 złotych nie dają biletu,
              jeno gadają do mnie "minimalnie 1 zł"? Głupie są?
              Dlaczego nie jest jak w Warszawie - wrzucam monety jakie chcę i parkuję od 15
              minut w zwyż.
              Na co mi pół godziny postoju, skoro chcę tylko wpaść na pocztę rachunek
              zapłacić? Zajmuje mi to 4 minuty.
              No i dlaczego nie można kupić kart chipowych o różnych nominałach, np. 50/100
              zł. Kupiłbym sobie na fakturę taki plastikowy bilecik i o ile mniej pracy dla
              księgowych, o ile mniej chorych kwitków w torebce.
              Proszę mnie odpowiedzieć.

• Gość: Demio Re: Czat z administratorem SPP IP: *.idzap.com 27.02.02, 09:26
                Kurka, w czwartek o 13 akurat nie będę mógł czatować. Zajmijcie się panem Drażdżewskim w moim
                imieniu, OK?
            • Gość: kierowca Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bsb.com.pl 27.02.02, 10:08
              Nie jest zdrowy, jest nadęty. Innaczej nie gadałby bzdur, że wolno zastawiać
              bramy i wjazdy do posesji tylko dlatego, że znajdują się w Strefie PP. Gdyby
              był tylko umiarkowanie złożony niemocą, to na następny dzień by przeprosił, a
              nie kontynuował pieprzenie. Wystawili niepełnosprawnego w nadziei, że będzie
              oszczędzony, ale ja akurat do litościwych nie należę.
              • blondynka Re: Czat z administratorem SPP 27.02.02, 13:26
                NIE BĘDZIE MNIE! Jak cierpię - tak się ucieszyłam na to spotkanie. Ale cała
                nadzieja w was - na miazgę gościa i do kotła!
                • #kasia Re: Czat z administratorem SPP 27.02.02, 13:28
                  zeby to mialo sens tomoze ten pan sobie najpierw przeczyta wszytskie pytania z
                  redakcyjnego watku.. byloby milo zeby sie przygotowal a nie odpowiadal na
                  zasadzie "musze to sprawdzic", tak czy owak pytania na pewno beda sie
                  powtarzac...

niechze on sie przygotuje zeby sciemy nie robil..
                  ;)

ewka sie szykuje :)
    • Gość: Ted® Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:50
      nie wiem jak w redakcji z sila perswazji bo obawiam sie zbyt wielu odpowiedzi
      o tresci 'tajemnica handlowa'
    • Gość: lokator Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bsb.com.pl 28.02.02, 08:45
      Redakcja "GW" nie jest zainteresowana otrzymaniem przez kierowców, mieszkańców,
      czy innych zainteresowanych odpowiedzi na pytania, w szczególności te
      kontrowersyjne. Redakcja dyplomatycznie stara się pełnić rolę pośrednika między
      (oburzonymi) czytelnikami a tymi, którzy podjęli decyzję o powstaniu SPP i
      tymi, którzy tę decyzję wcielają w czyn. "GW" stara się nie wychylać i nie
      zadzierać z Radą Miasta oraz z Jasiakiewiczem i kieruje społeczne emocje w
      jałową dyskusję, a właściwie tylko w jałowe pytania do najniższego szczebla tej
      maszyny. Redakcja "GW" współpracuje z "komuną" w sprawie wprowadzenia SPP
      (patrz "GW" środa, 27 luty). "GW" w Bydgoszczy pełni jedynie rolę tuby
      informacyjnej Ratusza i nie przyczyniła się do uzyskania jakiejkolwiek
      odpowiedzi na żadne bardziej dociekliwe pytanie. To wszystko co się w "GW"
      dzieje w sprawie SPP to tylko mydlenie oczu. Nie ma czwartej władzy w
      Bydgoszczy.
      • #kasia od rana 28.02.02, 09:03
        siedze i trzymam miejsca... za drobna oplata moge odsprzedac :)
      • #kasia Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 09:05
        nie sprzedam... cos mi nie dziala
      • ewka2001 Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 09:19
        Postaram sie uczestniczyć w tym spotkaniu. Boje się tylko,że Pan D. będzie
        uchylał sie od ścisłych odpowiedzi na konkretne pytania.
        Poza tym proszę pamiętać,że ten pan reprentuje jedynie firmę wykonującą usługe
        dla miasta. Może wyjaśnić nam tylko techniczne aspekty sprawy funkcjonowania
        SPP. Natomiast brakuje mi tutaj przedstawiciela Miasta.
    • redakcja CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. 28.02.02, 13:01
      • Gość: Ted® Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:16
        polchat not found ;(

mam nadzieje na jakas relacje
        • #kasia Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. 28.02.02, 13:21
          boja sie nas o bana dostalismy...

ja tez nie moge wejsc ale u mnie polchat dziala :(
          • redakcja Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. 28.02.02, 13:27
            Jeśli wejdziecie przez główną stronę portalu, to powinno działać.
            • Gość: Ted® Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:31
              redakcja napisał(a):

> Jeśli wejdziecie przez główną stronę portalu, to powinno działać.

wlasnie przez glowna probowalem, trudno niewielka strata, i tak nie parkuje
              tylko lokatora mi zal
        • lokator Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. 28.02.02, 13:26
          POLChat not found
          sabotaż i prowokacja
          miło było pogadać
          do następnego razu
          hej!
          • Gość: Ted® Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 13:28
            szczegolnie ciebie bedzie tam brak, szkoda
          • #kasia Re: CZWARTEK, 13.00. CZAT SIĘ ROZPOCZĄŁ. 28.02.02, 13:35
            bez znaczenia jak sie wchodzi nie dziala.. ale ja nie mam komunikaty mi sie po
            prostu nie wgrywa strona do konca.. :(
    • Gość: Hosee Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 13:37
      Mało gadatliwy gostek, niby coś mówi a jakby nic nie powiedział!!

Hosee
      • ewka2001 Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:39
        Dobijam się od różnych stron i nic
        • #kasia Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:40
          my tez nie mozemy.. :(((
          trudno sie mowi...
          mozesz jeszcze kominem wlezc..
          • polynomial Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:45
            Nie wiele tracicie...

Polynomial
        • lokator Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:44
          Może jest założony filtr na "niewłaściwie" aktywnych. Tu możemy się wykrzyczeć,
          bo nas nikt nie słucha. A tam jesteśmy jak czarna owca w rodzinie, którą zamyka
          się w piwniczce gdy przychodzą goście.
          To jest hipoteza robocza. Może ulec zmianie gdy ktoś logicznie wyjaśni, co jest
          grane.
          • polynomial Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:47
            O co mam pytać? Szybko! Bo gość zaraz znika.
            Polynomial
          • #kasia Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:50
            u mnie nie ale u Ciebie.. mozesz miec ustawiony wysoki priorytet zabezpieczen
            internetowych.. (narzedzia/opcje internetowe/zabezpieczenia)

u mnie odpada ja mam niski i nie dziala :((
            • polynomial Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 13:52
              Właśnie przepraszają, że to wina Warszawy. Ich technicy nad tym pracują... :)))
              Polynomial
          • Gość: Hosee Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 13:52
            Nikt nie mówił, że można zadać każde pytanie. Czat jest moderowany i możemy o
            tym przeczytć na górze strony. Nie można przecież publicznie gościa zbluzgać, a
            to, że nic nie chce mówić, trudno. Już i tak utopiłem w tym czacie 5,31 !!!

Hosee
            • Gość: lokator Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bsb.com.pl 28.02.02, 13:57
              Paręnaście postów wcześniej w tym wątku wyrażałem wątpliwość co do sensu tej
              dyskusji i w przedziwny sposób wyszło na moje. Czy ktoś się ze mną nie zgadza?
              • ewka2001 Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 14:24
                Racja,najpierw przez pół godziny niemogę wejść na czat.
                A potem Pan nic dosprawy nie wnióśł tylko kazał uczyć się znaków drogowych
                • Gość: lokator Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bsb.com.pl 28.02.02, 14:30
                  A że sam nie zna Kodeksu nic nie mówił?
                  • ewka2001 Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 14:38
                    Zapomniałam o tej bramie!
                    Ale było tam około 11 osób, z czego może cztery zadawały pytania.
                    Ciekawe jak się będą tłumaczyć
                    • #kasia do redakcji 28.02.02, 14:49
                      czy bedzie dostepny archiwalny zapis chatu?
                      • Gość: lokator Re: do redakcji IP: *.bsb.com.pl 28.02.02, 15:02
                        To było by bardzo interesujące i poznawcze.
                        • #kasia Re: do redakcji 28.02.02, 15:03
                          szkoda, ze juz wplywunie bedziemy mieli na tresc :((
                          • Gość: lokator Re: do redakcji IP: *.bsb.com.pl 28.02.02, 15:07
                            Ale zawsze będziemy mogli tu podyskutować. Może tu właśnie wykluje się
                            inicjatywa obywatelska, przed którą "możni" (możni w nasze pieniądze ;) tego
                            świata schylą kark.
                            • Gość: Ted® wniosek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:24
                              sciagnalem wniosek o udostepnienie informacji publicznej, czego chcielibiscie
                              sie dowiedziec od urzedu miasta, czekam na pytania

1.nazwa, adres, forma prawna, osoby zarzadzajace firma cool_costam
                              2. .....

jesli sie pospieszycie wysle jutro rano
                              • #kasia Re: wniosek 28.02.02, 15:25
                                umowa spolki jaki jest kapital zalozycielski
                                • Gość: Ted® Re: wniosek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:26
                                  #kasia napisał(a):

> umowa spolki jaki jest kapital zalozycielski

tego sie dowiesz z rejestrow (jak bedzie wiadomo co to za firma) a nie od urzedu
                              • #kasia Re: wniosek 28.02.02, 15:26
                                tresc umowy.. CALEJ!
                                • ewka2001 Re: wniosek 28.02.02, 15:45
                                  Czy firma została wyłoniona w drodze przetargu.
                                  Dlaczego rozwiązano umowę a Parking cos tam ?
                      • redakcja Re: do redakcji 28.02.02, 15:54
                        #kasia napisał(a):

> czy bedzie dostepny archiwalny zapis chatu?

Oczywiście. A w piątek fragmenty w papierowym wydaniu bydgoskiej GW.

Pozdrawiamy
                        Redakcja

• polynomial Re: Czat z administratorem SPP 28.02.02, 16:26
      Dowiedzmy się nazwisk radnych głosujących za wprowadzeniem SPP. Może dosięgnie
      ich karząca ręka sprawiedliwości społecznej (przy najbliższych wyborach).

Polynomial
      • Gość: lokator Re: Czat z administratorem SPP IP: *.bsb.com.pl 01.03.02, 10:13
        To jest dobry pomysł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka