tchaikovsky83
02.04.11, 01:29
Witam
Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania razem ze swoja partnerka i maluteńkim synkiem. Całe życie mieszkając w zwykłym szarym bloku marzyło mi się mieszkanie w kamienicy... wielkie pokoje, duże okna wysoki sufit kto ma to samo to rozumie :) i nadszedł czas aby sobie może coś takiego sprawić na nową drogę życia ... tylko jak wiadomo po urodzeniu się dziecka myślenie się odrobinę zmienia... i w tej chwili trochę się obawiam że mieszkając tam moje dziecko nie będzie miało gdzie się bawić bo samo do parku nie pójdzie, nie chce aby miało kolegów w bramach albo żeby bało sie zimą po ciemku wracać ze szkoły ... Wiadomo człowiek chce dla dziecka jak najlepiej ... Czy rzeczywiście w centrum okolice Pomorskiej a dokładnie w moim przypadku np Chrobrego są takimi "średnimi" miejscówkami na spokojne życie i normalne wychowanie dziecka ?! ... Znam pełno znajomych którzy się tam wychowali i ... żyją i może nie taki diabeł straszny .... ?! Co sądzicie na temat tamtych okolic ? w obecnej chwili bo jednak trzeba przyznać troche się to wszystko tam jednak zmienia ...
Z góry dziekuje za odpowiedzi
M.