Dodaj do ulubionych

uzywane rzeczy

05.06.11, 12:39
Hej dziewczyny,

Mam bardzo duzo fajnych rzeczy po coreczce i tez troche moich, ktorych juz pewnie nigdy nie zaloze(bubu przytylam za duzo). I tak sie zastanawialam gdzie w bydgoszczy mozna posprzedawac takie ciuszki w naszym miescie??? Moze ktoras z Wam cos podpowie.
Obserwuj wątek
    • mamamadzia_4 Re: uzywane rzeczy 05.06.11, 22:06
      Ja najczęściej sprzedaję na allegro, jeśli nie chcesz bawić się w wysyłkę zaznacz tylko odbiór osobisty, kilka rzeczy wymieniłam na szafie, teraz jest nowy portal tablica - jeszcze nie korzystałam, ale zamierzam :) kiedyś pytałam w lumpku, ale powiedzieli mi, że handlują tylko odzieżą sprowadzaną, która została poddana dezynfekcjii - ile w tym prawdy nie wiem, no i czasem są organizowane "zamieniady" - było kiedyś info tu na gazecie, trzeba by było poszukać. A jeśli ktoś ma jakieś info o innych sposobach to też chętnie skorzystam - też zawalona jestem ciuchami po córci, synku i swoimi, bo już straciłam nadzieję, że się jeszcze w nie kiedykolwiek wcisnę...
      • jusiadyk Re: uzywane rzeczy 05.06.11, 22:22
        Zamieniady są organizowane cyklicznie co 2 miesiące przez Świat Bab ww.swiatbab.pl Niestety ciut się spóźniłyście bo właśnie była wczoraj. Warto śledzić stronę by wiedzieć kiedy następna.
    • lorek08 Re: uzywane rzeczy 06.06.11, 20:16
      są komisy dziecięce.Ale pieniędzy od razu nie dostaniesz.
      Wiem,że jeden jest na szpitalnej. Drugi na konopnickiej na szwederowie
      • ireland1 Re: uzywane rzeczy 10.07.11, 14:21
        Możesz spróbować na forum Szafa malucha
    • wyprzedazgarazowalomianki Re: uzywane rzeczy 12.06.14, 12:59
      Witam serdecznie

Posiadam pewną ilość odzieży niemieckiej, przywiezionej osobiście przezemnie i przezemnie sortowanej. Czysta, pachnąca, nie uszkodzona, dobrej jakości.
      Głównie damska.

Chętnie sprzedam całość, także torebki,portwele, paski, buty, pościele, prześcieradła, obrusy, bibeloty.

Bardzo proszę o przestawienie oferty

Zapraszam do kontaktu

madzialindner@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka