Dodaj do ulubionych

DERBY : ZAWISZA-Elana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:09
Dnia 22 maja 2004 roku o godzinie 16.00 na stadionie bydgoskiego Zawiszy przy
ulicy Gdańskiej 163 odbędą się DERBY POMORZA pomiędzy Zawiszą Bydgoszcz a TKP
Toruń. Zapraszamy wszystkich Bydgoszczan na ten wyjątkowy mecz dla naszego
miasta.Pokażmy jak się potrafi bawić piłkarska Bydgoszcz! Zapraszamy
wszystkich bydgoszczan! Przyjdźcie z rodzinami. znajomymi, przyjaciółmi.
Bilety w cenie 5 złotych - kobiety i dzieci WSTĘP WOLNY
www.zawiszafans.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaraz :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:29
      Trzeba być:)))
      • Gość: jaca Re: DERBY POMORZA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:33
        W sobote cała Bydgoszcz kibicuje ZAWISZCE!!!!!!!:))))
        • Gość: ula Re: DERBY POMORZA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 21:05
          ja bede kibicowac gosciom z torunia
          • Gość: rynkowo Re: DERBY POMORZA!!!! IP: *.proxy.aol.com 20.05.04, 03:52
            tylko pamietac o kulturze,to duzy+,szczegolnie kiedy tak bardzo potrzeba
            powaznych sponsorow.oklaskiwac tez dobre zagrania przeciwnika,szczegolnie kiedy
            UDA mu sie cos strzelic.milej zabawy z pilki.
    • kiss_my_ass Re: DERBY : ZAWISZA-Elana 20.05.04, 05:52

Gość portalu: www.zawiszafans.co napisał(a):

to samo, co ujrzałem w wiadomości, którą zaśmiecono ostatnio moje GG,
      czyli m.in.:

> Pokażmy jak się potrafi bawić piłkarska Bydgoszcz!

Gdyby piłkarska Bydgoszcz umiała czytać, to wiedziałaby, że artykuł 24. Ustawy
      O Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną mówi:

"Kto przesyła za pomocą środków komunikacji elektronicznej niezamówione
      informacje handlowe, podlega karze grzywny."

> WSTĘP WOLNY

Spamerom wstęp na moje GG wzbroniony.

• Gość: www.zawiszafans.co Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 11:44
      A już myslałem, ze moja praca poszła na marne ;) wczoraj i dzis rozesłałem tą
      wiadomość do ok 750-800 osób na GG (jestem mile zaskoczony odpowiedziami i
      pomocą od niektórych osób !!!Żeby tak 10 % z tej liczby się pojawiło na
      Gdańskiej to bedzie mój mały sukces).Po[Z]drawiam wszystkich kibiców ZAWISZY i
      dalej róbmy szum medialny wokól tego meczu !!!
      Anonim :)
      • Gość: Yaraz Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 22:03
        Szum na mieście coraz większy:)
        • Gość: jaca Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:27
          Czuje, że bedzie naprawdę super meczyk;))))
          • Gość: rynkowo Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.proxy.aol.com 21.05.04, 05:20
            jeszcze raz kultura kultura,nawet przy porazce tez.to tylko zabawa i mile
            tygodnia zakonczenie.no i potem na dobry obiad nawet z zaproszonymi z torunia.
            to bedzie bardzo mily akcent i nie zapominac o budujacych dyskusjach.
    • Gość: Kapy z Zawiszą Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:15
      To juz tylko godziny nas dzielą od swieta piłkarskiego !!! Liczę na dobry mecz
      w wykonaniu piłkarzy i wspaniała atmosferę na trybunach. Wszyscy na stadion
      Zawiszy !!!!!!!!!!!!
      • krotoss Re: DERBY : ZAWISZA-Elana 21.05.04, 20:17
        no jestem pod wrażeniem, widziałem dziś na starym rynku stolik z gadżetami,
        chłopaków z ulotkami reklamującymi ten mecz, plakaty na slupach na wszystkich
        chyba osiedlach. Widać że ktoś chce i nie zależy mu tylko na zadymie i
        awanturach lecz wspieraniu własnej drużyny. Mam nadzieję, że to ostanie
        przeważy i będą tak postrzegani kibice Zawiszy od teraz, również przeze mnie..
    • Gość: jaca Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:39
      Wielki mecz juz jutro!!!!! VIVA WKS!!!!!:))))))
    • Gość: VentyL Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:51
      Równiez widziałem kibiców na starym rynku...no nic trz iść na mecza jakby
      powiedział to Ferdek Kiepski :)
    • Gość: www.zawiszafans.co Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:54
      Juz tylko 4 godziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: www.zawiszafans.co Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:01
      :)) 3 godziny :))
      • Gość: rynkowo Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 16:06
        no a teraz relacja minuta po minucie.
        • Gość: rynkowo Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 23:45
          a wiec wielkie swieto z powodu zajecia drugiego miejsca.gratulacje wielkie,
          zawsze to cos niz nic na pocieszenie.ile bylo luda i czy bedzie nadal tyle samo?
          • michutor Re: DERBY : ZAWISZA-Elana 23.05.04, 12:32
            no to ile wczoraj bylo?
            • Gość: jaca Re: DERBY : ZAWISZA-Elana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:16
              Zawisza - Elana 2:1 (1:0)
              Bramki: Kowalczyk, Wiśniewski - Hanczewski
              DERBY DLA ZAWISZY!!!:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka