zbuntowany_pedaloryfer Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:07 wiadro.wiosny napisała: > Czy to choroba? w twoim przypadku - nieuleczalna Odpowiedz Link Zgłoś
prosty_jak_swinski_ogon Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:09 zbuntowany_pedaloryfer napisał: > wiadro.wiosny napisała: > > > Czy to choroba? > > w twoim przypadku - nieuleczalna Nie ma dla wiosenki ratunku? Toć niedawno pisała,ze jej wątroba wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_pedaloryfer Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:10 prosty_jak_swinski_ogon napisała: > zbuntowany_pedaloryfer napisał: > > > wiadro.wiosny napisała: > > > > > Czy to choroba? > > > > w twoim przypadku - nieuleczalna > Nie ma dla wiosenki ratunku? > Toć niedawno pisała,ze jej wątroba wypada. wątróbka? to niech idzie do restauracji i wymieni. a wiosenne wiaderko niech lepiej zapierdziela na budowe bo robotnicy czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
prosty_jak_swinski_ogon Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:13 zbuntowany_pedaloryfer napisał: > prosty_jak_swinski_ogon napisała: > > > zbuntowany_pedaloryfer napisał: > > > > > wiadro.wiosny napisała: > > > > > > > Czy to choroba? > > > > > > w twoim przypadku - nieuleczalna > > Nie ma dla wiosenki ratunku? > > Toć niedawno pisała,ze jej wątroba wypada. > > wątróbka? to niech idzie do restauracji i wymieni. a wiosenne wiaderko niech > lepiej zapierdziela na budowe bo robotnicy czekaja Ilu ich,nie wiem czy nie wartopodzielic doznan na pare rund. Chyba,że jest zwolenniczka przygód na trzy baty. Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:14 Nie jestem wybredna. Kasa się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.irons56 Re: NIMFOMANIA 22.05.04, 19:26 wiadro.wiosny napisała: > Nie jestem wybredna. Kasa się liczy. Tak, to widać.Kosmetyki kosztują.Nawet Fa kosztuje. Nikt nie powiedział,że nie trzeba się tak szmacic by do czegos dojsc? Odpowiedz Link Zgłoś