Gość: #kasia Re: GŁĘBOKIE JELITA ATOMSKIEGO-FORUM INFILTROWANE IP: 212.122.215.* 23.05.04, 10:23 hihi najzabawniejsza jest ta zdolna dziennikarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: GŁĘBOKIE JELITA ATOMSKIEGO-FORUM INFILTROWANE 23.05.04, 10:36 Gość portalu: #kasia napisał(a): > hihi > najzabawniejsza jest ta zdolna dziennikarka :) ty jesteś zdolniejszą dziennikarką #kasiu.c.b.d.u.hi.hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia .. IP: 212.122.215.* 23.05.04, 10:39 oj buuu niedoinformowany/a nigdy nie bylam i nie bede.. ot mam inne aspiracje i mierze sily na zamiary Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 10:55 Gość portalu: #kasia napisał(a): > oj buuu > niedoinformowany/a > nigdy nie bylam i nie bede.. > ot > mam inne aspiracje i mierze sily na zamiary wiemy,wiemy,reklamujesz się jako zdzira,czytaliśmy,początki talentu,ciekawe też są twoje pozostałe spostrzeżenia.na razie musimy wyjść oddać hołd naturze.nie bierz tego do siebie.możesz zawsze liczyć na naszą życzliwą uwagę.miłego spełniania aspiracji.sukcesów redakcyjnych na forum.będziemy w stałym kontakcie.tylko-nie pomyl nas z kimś innym.byłaby to niepowetowana strata dla spełnienia twoich aspiracji.a po co.wszelkie nowe linki i wiadomości,o ile je posiadasz lub masz do nich dostęp w inny sposób-mile widziane.jeśli zaś wolisz się powtarzać -też dobry zabieg .metoda zdartej płyty zdaje czasem egzamin.też ją znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: .. 23.05.04, 10:55 Gość portalu: #kasia napisał(a): > hihi > najzabawniejsza jest ta zdolna dziennikarka :) Pozwolisz Kasiu, że się z Toba nie zgodzę:) Nie wiadomo jeszcze w pełni DO CZEGO jest 'dziennikarka' zdolna, a to co wiadomo, przyznasz nie ma wiele wspolnego z dziennikarska sztuką i raczej.. zabawne nie jest wcale. pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 11:05 cygne napisała: > Gość portalu: #kasia napisał(a): > > > hihi > > najzabawniejsza jest ta zdolna dziennikarka :) > > Pozwolisz Kasiu, że się z Toba nie zgodzę:) > Nie wiadomo jeszcze w pełni DO CZEGO jest 'dziennikarka' > zdolna, a to co wiadomo, przyznasz nie ma wiele wspolnego z dziennikarska sztuk > ą > i raczej.. zabawne nie jest wcale. > > pozdr:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 11:07 cygne napisała: > Gość portalu: #kasia napisał(a): > > > hihi > > najzabawniejsza jest ta zdolna dziennikarka :) > > Pozwolisz Kasiu, że się z Toba nie zgodzę:)chociaż zawsze ssss zgadzam sie sss z sss wypowiedziami sss członkow sss naszej sss redakcji. sss.dziś sss mam sss inne sss zadanie sss. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: .. IP: 212.122.215.* 23.05.04, 11:09 alez wiadomo, jest zdolna do wszystkiego.. btw zdziro: coz cie zmusza do tlumaczenia sie przede mna? i co cie powstrzymuje przed zalogowaniem sie jako zdzira? w koncu juz sie przyzwyczailas do swojego nowego imienia: tu cie wolaja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12839067&a=12855896 a ty tu odpowiadasz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12839067&a=12856110 zauwaz, ze doceniami twoje szybkie zdolnosci przystosowawcze Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 11:15 pomyłka w adresie.ale jak sie okazuje ty też #kasiu jesteś zdolna do wszystkiego.pięęęknieee dzięęękujęęę.będziemy w kontakcie.p.s.otwórz oczy.szerzej.coś ci się zdaje.pozdrawiam.choć się nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: .. IP: 212.122.215.* 23.05.04, 11:21 jeszcze nie wiesz do czego jestem zdolna i to nie jest grozba.. inna sprawa ze postepuje wg. scisle okreslonycg zasad, to nie jest nowosc.. w kontakcie pozaforumowym nie bedziemy, nawet jakbys bardzo chciala.. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 11:25 Gość portalu: #kasia napisał(a): > jeszcze nie wiesz do czego jestem zdolna i to nie jest grozba.. > inna sprawa ze postepuje wg. scisle okreslonycg zasad, to nie jest nowosc.. > w kontakcie pozaforumowym nie bedziemy, nawet jakbys bardzo chciala.. nie będziemy.bo się nie znamy #kasiu.czy mam włączyć capslocka żebyś doczytała? przechodzisz na"ześlizg na real".hm.my interesujemy się tylko forum.to nas zasadniczo różni #kasiu.miło było.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: .. IP: 212.122.215.* 23.05.04, 11:30 "będziemy w kontakcie" czy to ja napisalam sierotko? moze zanim bedziecie odpowiadac uzgodnijcie zeznania.. ?? pozaforumowe-dodalam ja, zebys czegos sierotko znowu za dobra karte nie wziela.. no i idz sie w koncu przewietrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: .. 23.05.04, 11:48 Gość portalu: #kasia napisał(a): > "będziemy w kontakcie" czy to ja napisalam sierotko? > moze zanim bedziecie odpowiadac uzgodnijcie zeznania.. ?? > pozaforumowe-dodalam ja, zebys czegos sierotko znowu za dobra karte nie wziela. > . > > no i idz sie w koncu przewietrzyc kasiu.już się wylogowałem.a ty uparłaś się mnie trzymać przy "klapiaturze".jak będziesz m o j ą panią serca,to cię będę słuchał i kapcie podawał.nie mnie przypominano o zbieraniu kupek.nie musisz robić aluzji i mnie spychać z forum.nie odpowiem ci-wsiądź na konia,jest wiosna.kryjesz dobrze.i baw sie dobrze.tylko nie myl adresow.nie znamy sie.da capo al fine. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: .. 23.05.04, 11:32 kasia cos ostatnio niedoinformowana z motylim pozdrowieniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond to nie jest zabawne 23.05.04, 11:55 vviosna napisała: > kasia cos ostatnio niedoinformowana > > z motylim pozdrowieniem ;) nie znam cie.ale dziekuje za dobre slowo.chociaz nie pracujesz w tej redakcji.pozdrawiam.szczesliwe chwile to motyle.tez na m.;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: to nie jest zabawne 23.05.04, 12:00 trond napisał: > vviosna napisała: > > > kasia cos ostatnio niedoinformowana > > > > z motylim pozdrowieniem ;) > > nie znam cie.ale dziekuje za dobre slowo.chociaz nie pracujesz w tej > redakcji.pozdrawiam.szczesliwe chwile to motyle.tez na m.;) chciałem powiedzieć,że to nie jest zabawne,że kasia bierze mnie za jakąś zzdirę,czy coś tam.bo ona używa mocnych słów na forum.w dodatku słowa "będziemy w kontakcie"przenosi na propozycję w "ześlizg na real",czyli-nie czyta tego co ja piszę,że rozmowa jest na forum i kontakt będzie na forum.Szkoda,że #kasia nie rozróżnia gg od realu i od forum.ale dobrze kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: to nie jest zabawne 23.05.04, 13:26 trond napisał: > trond napisał: > > > vviosna napisała: > > > > > kasia cos ostatnio niedoinformowana > > > > > > z motylim pozdrowieniem ;) > > > > nie znam cie.ale dziekuje za dobre slowo.chociaz nie pracujesz w tej > > redakcji.pozdrawiam.szczesliwe chwile to motyle.tez na m.;) > > chciałem powiedzieć,że to nie jest zabawne,że kasia bierze mnie za jakąś > zzdirę Tak,chyba nie jest zabawnie być zdzirą. Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś