genuine44 25.05.04, 05:55 >Jeszcze w tym roku w Bydgoszczy, Szczecinie, Wrocławiu i Krakowie mają >powstać nowe muzułmańskie gminy wyznaniowe. Prawdopodobnie imamami zostaną >tam Arabowie. ABW bedzie miala duuuuzo roboty. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 16:24 Tak! W kompromitowaniu biznesmenów nieprzychylnych pewnej partii. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 16:29 > Tak! W kompromitowaniu biznesmenów nieprzychylnych pewnej partii. > mOZE JAK ZAJMA SIE ARABAMI TO NIE BEDA MIELI CZASU NA BUSINESSMANOW? :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:02 Czy Muzułmanie skrzywdzili Cię kiedyś? :) Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:17 > Czy Muzułmanie skrzywdzili Cię kiedyś? :) > > Polynomial-C Wyjasnijmy jedno: Piszac muzulmanie, mam na mysli arabow. Polscy muzulmanie (tatarzy) nigdy mnie nie skrzywdzili a do dzis wspaniale wspominam wakacje wsrod nich przed wielu laty. Nic nie mam do nich. Arabscy muzulmanie? Tak skrzywdzili mnie. Nie widze zadnego powodu aby tolerowac arabskich Immamow w Polsce jezeli jest choc cien podejrzenia o nielojalnosc wobec kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:26 A można wiedzieć w jaki sposób uczynili Ci krzywdę? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:34 > A można wiedzieć w jaki sposób uczynili Ci krzywdę? a. Dokonujac masowego morderstwa w NY WTC b. Dokonujac masowego morderstwa w Madrycie c. narazajac mnie na strate 1100 $ kiedy odmowilem lotu widzac araba, wypisz wymaluj terorste. :) d. obnizajac moj standard zycia wprowadzajac element niepewnosci. Odpowiedzialem. :) Teraz Ty: czy wycinanie clitoris malym muzulmankom polskim powinno byc pokrywane przez ZUS? > > Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:56 genuine44 napisał: > a. Dokonujac masowego morderstwa w NY WTC Tego akurat dokonali byli pracownicy amerykańskiej CIA nieprzypadkowo bądący muzułmanami. > b. Dokonujac masowego morderstwa w Madrycie j.w. > c. narazajac mnie na strate 1100 $ kiedy odmowilem lotu widzac araba, wypisz > wymaluj terorste. :) no comments! :) > d. obnizajac moj standard zycia wprowadzajac element niepewnosci. Mój standard życia obniżył, wprowadzając element niepewności, Aleksander.K. i Leszek.M angażując Polskę w wojnę koncernów naftowych w Iraku. > > > > Odpowiedzialem. :) Teraz Ty: czy wycinanie clitoris malym muzulmankom polskim > powinno byc pokrywane przez ZUS? A czy skalpowanie polskich kobiet przez konkubenta-chrześcijanina powinno być?! ( wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5284093&kat=1342 ) Są to patologie, które nie mają nic wspólnego z wyznaniem. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 17:59 > Są to patologie, które nie mają nic wspólnego z wyznaniem. Zartujesz? Czy nie wiesz? Jest to patologia tak masowa, ze nie jest juz patologia. Do niedawna w Kanadzie odpowiednik ZUSu placil za te "operacje" i byla to rzecz masowa. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 19:39 Ja żyje w Polsce, a nie w Kanadzie i nie będę z tego powodu mordował Irakijczyków, czy innych Afganów, bo kanadyjska służba zdrowia finansuje masowe okaleczanie muzułmańskich dziewczynek. To raczej w mordę należy się za to Kanadyjczykom. No, wybacz...! A rzezanie kilku miesięcznych Żydów jest ok? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 19:45 > A rzezanie kilku miesięcznych Żydów jest ok? Skutki nieporownywalne.:) Pytanie bylo: Czy ZUS powinien ..... polskim muzulmankom. Nie matacz, tylko odpowiedz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 20:28 Pytanie jest źle postawione, bo z góry zakłada ww. czynność jako coś co niby na pewno zachodzi. :/ A jeżeli już chcesz mojej odpowiedzi, to uważam że TAK gdyż w przypadku zajścia tego typu patologicznego zdarzenia taka osoba, w tym przypadku muzułmanka powinna zostać hospitalizowana. W naszym kraju (widocznie inaczej niż w Kanadzie) prawo zakazuje rytualnych okaleczeń i to może być tylko patologia! Nie zmienia to faktu, że Kanadyjczykom należy się po mordzie ("mordzie" - od "mordy", a nie od "mordu":)! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 20:30 polynomial napisał: > Pytanie jest źle postawione, bo z góry zakłada ww. czynność jako coś co niby na > pewno zachodzi. :/ > A jeżeli już chcesz mojej odpowiedzi, to uważam że TAK gdyż w przypadku zajścia > tego typu patologicznego zdarzenia taka osoba, w tym przypadku muzułmanka > powinna zostać hospitalizowana. W naszym kraju (widocznie inaczej niż w > Kanadzie) prawo zakazuje rytualnych okaleczeń i to może być tylko patologia! > Nie zmienia to faktu, że Kanadyjczykom należy się po mordzie ("mordzie" - od > "mordy", a nie od "mordu":)! > > Polynomial-C Ufff, chyba mamy jakas nic porozumienia. Tylko dlaczego nazywasz to patologia? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 22:22 The operation is forced on approximately 6,000 girls per day, worldwide Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 22:40 6000 jednego dnia, 60.000 w ciągu 10 dni, 600.000 - 100 itd. itd... Wątpie... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 22:51 > Wątpie... > Bo niewygodne? Muzulmanow jest wielu (cos okolo 2000 milionow)a "operacja" jest POWSZECHNA w swiecie muzulmanskim. Egipt 90% i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 22:52 www.religioustolerance.org/fem_cirm.htm Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 22:55 genuine44 napisał: > Bo niewygodne? > > Muzulmanow jest wielu (cos okolo 2000 milionow)a "operacja" jest POWSZECHNA w > swiecie muzulmanskim. Egipt 90% i tak dalej. Bo nieprawdziwe! "W niektórych regionach świata muzułmańskiego praktykuje się obrzezanie dziewczynek. Uzasadnia się to dążeniem do ograniczenia pociągu płciowego kobiet. Pochodzenie owej praktyki nie ma nic wspólnego z islamem — jest to zwyczaj przejęty od Afrykanów. W tradycji muzułmańskiej jest tylko mowa o obrzezaniu chłopca. Władza religijna pozostaje wobec owego zwyczaju bezsilna. Obrzezanie dziewczynki to, zgodnie z naszymi dzisiejszymi pojęciami, okaleczenie jej seksualnie i skrzywdzenie w odczuciach. W przeciwieństwie do obrzezania chłopców, przeprowadza się je po cichu i bez pompy. Ów zwyczaj w stosunku do dziewcząt najsilniej jest zakorzeniony w ludowej tradycji w Sudanie i w Egipcie, gdzie, mimo prawnego zakazu, do dziś się go stosuje." Źródło: encyklopedia.pwn.pl/504051_1.html Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 23:21 Jak blogo zyc w nieswiadomosci. :) Wiesz ile ja kobiet, bylych muzulmanek poznalem? Byl okres gdy stanowily wiekszosc "sily roboczej" firmy dla ktorej pracowalem. W ich przypadku slowo nienawisc jest zbyt lagodne. :) Ale Poly, oczywiscie barbarzynstwo bojownikow jest nie na reke, rozumiem Poly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 25.05.04, 23:23 There are over 30 million mutilated women currently living in Nigeria, and about 24 million in Ethiopia and Eritrea. Various groups estimate that from 114 to 130 million women worldwide have had the operation. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 06:53 Nadal wątpie w podane przez Ciebie liczby. Taka Indonezja licząca 220 milionów obywateli, w całości niemal muzułamńska, miałaby 110 milionów obrzezanych w wyjątkowo bestialski sposob kobiet, a świat by o tym zamilczał?! Po za tym wymieniona przez Ciebie ilość Mahometan, 2 mld także nie znajduje potwierdzenia w faktach gdyż ich łączna liczba, wraz z odłamami szacowana jest na 1,2 mld. Pamiętam jak kilka(?) lat temu prasa doniosła o obrzędzie usuwania dziewczynkom clitoris i jaka się z tego zrobiła afera. Nikt nie miał wtedy wątpliwości, że jest to patologia nie mająca wiele wspólnego z religią. Ja też tak uważam. Zobacz: www.wprost.pl/ar/?O=11481&C=57 i encyklopedia.pwn.pl/504791_1.html Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 07:57 genuine44 napisał: > There are over 30 million mutilated women currently living in Nigeria, and > about 24 million in Ethiopia and Eritrea. Various groups estimate that from 114 > > to 130 million women worldwide have had the operation. Zrozum wreszcie g44 - dopóki nie ma o tym ani słowa na stronach palestyńskich terrorystów - jest to bujda! :-)))) Sam widzisz na początku tego wątku, że licza sie prawdy objawione - to cia zorganizowała zamachy na wtc i w Madrycie. Jest to równie magiczne myslenie, jak argumenty niejakiego henia (spamującego to forum) jak to podstepni żydzi sami się wymordowali, żeby pogrążyć dobrych niemców (i ulybioną przez niejakiego P. formację SS, którą z lubością traktuje tu jako punkt odniesienia :-). Ty wiesz, że to bzdury, ale są ludzie, którzy potrzebują magii upraszczającej proces myślenia i dostarczającej "niezbitych inaczej" argumentów. Internet to wspaniała sprawa dla każdego - np. można znaleźć w nim fantazje potwierdzające każdą brechtę i ubrane w płaszczyk "naukowości". I co? Mamy teraz przeprowadzać dowód przeciwko tezie o "pracownikach cia dokonujących ataku na WTC"? Dowód na co? Stan umysłu głosiciela tej bzdury? To w tym wszystkim wydaje sie najbardziej oczywiste :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 14:03 > Zrozum wreszcie g44 Alez ja rozumiem. :) Ba, ja zawsze rozumialem i rozumiem muzulmanow. Rozumiem dlaczego tancza na ulicach gdy uda sie zamordowac paru niemuzulmanow. Rozumiem, ze zrobia mi kesim jak tylko beda mieli okazje. I dlatego, ze ich rozumiem, uwazam, ze jedyna metoda na rozmowe z nimi jest narysowanie czerwonej lini i buch w leb mlotkiem kazdego kto te linie przekroczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Muzulmanie Polscy IP: *.lublin.pl / 212.182.94.* 26.05.04, 14:08 musze Cie zmartwic drogi Genuine44... twoje rozumowanie jest duzo bardziej podobne do myslenia muzulmanonow, niz czlowieka Zachodu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 14:14 > twoje rozumowanie jest duzo bardziej podobne do myslenia muzulmanonow, niz > czlowieka Zachodu! > :-) I dlatego "ludzie zachodu" sami dostaja mlotkiem w leb. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Muzulmanie Polscy IP: *.lublin.pl / 212.182.94.* 26.05.04, 14:19 oj dostajemy, nie da sie zaprzeczyc. ale czy przestalibysmy dostawac, gdybysmy zmienili myslenie? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 14:22 > oj dostajemy, nie da sie zaprzeczyc. ale czy przestalibysmy dostawac, gdybysmy > zmienili myslenie? Mowiac w skrocie i calkiem powaznie: kapitulancka postawa zach Europy do niczego nie prowadzi. Zreszta ta kapitulncka postawa to nic nowego i niestety historia uczy, ze nic dobrego nie przyniosla. Niestety, muzulmanie, ugodowosc traktuja jako slabosc. Chcecie wiecej Madrytu? Dalej zachlystujcie sie "dobrymi muzulmanami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Muzulmanie Polscy IP: *.lublin.pl / 212.182.94.* 26.05.04, 14:30 Musisz wszystkim przeciwnikom internwencji w Iraku powiedziec, ze to jest wlasnie nasza kapitulancka postawa Zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 15:14 > Musisz wszystkim przeciwnikom internwencji w Iraku powiedziec, ze to jest > wlasnie nasza kapitulancka postawa Zachodu... ????? Co ma piernik do wiatraka? "kapitulancka postawa Zachodu" (europy) jest faktem wiec co i komu mam powiedziec? Nie martwie sie zbyt mocno, bo jednak wierze w sile europejczykow i predzej czy pozniej przebudza sie (byle nie z reka w nocniku). Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 17:51 genuine44 napisał: "kapitulancka postawa Zachodu" (europy) jest > faktem wiec co i komu mam powiedziec? Nie martwie sie zbyt mocno, bo jednak > wierze w sile europejczykow i predzej czy pozniej przebudza sie (byle nie z > reka w nocniku). I słuszni! Regularnie czytający "Mein Kampf" Lepper niedługo zostanie prezydentem Polski, a wkrótce Europy. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 17:55 > I słuszni! Regularnie czytający "Mein Kampf" Lepper niedługo zostanie > prezydentem Polski, a wkrótce Europy. Hehe, wesole.:) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 20:08 Wesołe będą marsze z pochodniami. :) Lepperek już się "kuma" z rosyjskimi nacjonalistami... Taaak! Ma chłop wizję! Chrześcijańsko-popegeerowska Panslavia... :D Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 20:19 polynomial napisał: > Wesołe będą marsze z pochodniami. :) Lepperek już się "kuma" z rosyjskimi > nacjonalistami... Taaak! Ma chłop wizję! Chrześcijańsko-popegeerowska > Panslavia... :D > > Polynomial-C Tak, to bedzie wesole. Jednak mniej grozne jak marsz hord muzulmanskich. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 27.05.04, 07:16 genuine44 napisał: > Tak, to bedzie wesole. Jednak mniej grozne jak marsz hord muzulmanskich. :) Dopóki co, włączając telewizję widzę marsze hord amerykańskich. I to wcale nie jest wesołe. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Muzulmanie Polscy IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 09:50 SPROBOJ WYBUDOWAC KOSCIOL KATLICKI U ARABOW ! Kobiety dla nich to samice do reprodukcji. Jak beda dobze zainstalowani w Polsce to i prawa sie zmienia, beda mogli uprawiac ich trdycje. Podczas pracy beda mieli prawo na pszerwy do modlitwy itd. Rodziny arbskie maja od 5 do 10 dzieci,prawie nikt nie pracuje, wszystko placone pszez fundusze socjalne. Jak byly ataki arabow na N.York i Madryd tutaj we Francji w dzilnicach gdzie mieszkaja to byla wilka zabawa dla nich. Niewiem skad u Ciebie wziela ta admiracja do arabow? TO SA WROGOWIE DLA NAS, NIE INSTALUJA SIE U NAS Z POKOJEM ONI CHCA RPUBLIKI ISLAMICKE W EURO, I DO TEGO SIE ZBLIZAJA POWOLI ALE ZBLIZAJA SIE. Moze niedlugo turcja w Euro ??? Jesli tak to islam wyleje sie na Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 17:45 Czy to nie w Twoim pięknym kraju żąd Vichy swoich obywateli narodowości żydowskiej wsadzał do pociągów pędzących w stronę Oświęcimia?! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Muzulmanie Polscy IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 19:27 Tak prawda, ale niemowilem o tym. Mowilem o arabah dzisaj zyjacych nap. w Francji Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Muzulmanie Polscy 26.05.04, 20:04 "TO SA WROGOWIE DLA NAS, NIE INSTALUJA SIE U NAS Z POKOJEM ONI CHCA RPUBLIKI ISLAMICKE W EURO, I DO TEGO SIE ZBLIZAJA POWOLI ALE ZBLIZAJA SIE" -(MMM) Hmm... A z tymi Żydami tak jakoś mi się skojarzyło... Uups... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Muzulmanie Polscy IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 20:20 Moze ci sie skojarzylo no to co ? Niech Ci sie kojarzy. Mowilem o arabah widzianych dzisaj w kraju euro tak jak Francja poniewaz jest ich duzo tutaj. Fakt ze sa tutaj to nie problem, problem ze sa tutaj i chca wprowadzic ich polityke arbska. Ja pisalem o kilku obserwacjach tak na codzien, mowilem o traktowaniu kobiet (samice do reprodukcji) na to mi nieodpowiedziales ale piszeszz o Vichy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zestresowany Re: Muzulmanie Polscy 27.05.04, 01:05 Gość portalu: MMM napisał(a): > Moze ci sie skojarzylo no to co ? Niech Ci sie kojarzy. Mowilem o arabah > widzianych dzisaj w kraju euro tak jak Francja poniewaz jest ich duzo tutaj. > Fakt ze sa tutaj to nie problem, problem ze sa tutaj i chca wprowadzic ich > polityke arbska. > Ja pisalem o kilku obserwacjach tak na codzien, mowilem o traktowaniu kobiet > (samice do reprodukcji) na to mi nieodpowiedziales ale piszeszz o Vichy itd. ja ci odpisze bo znam to z autopsji-masz straszna racje. nie ma co wtrącać w ten temat męki żydów w czasie 2wojny -im to zycia nie wroci.mozna nad nimi westchnac gleboko i pomyslec co zrobic aby europa pozostala chrzescijanska.przeciez wiesz,ze we francji jest niekiedy zaledwie 3-4 ksiezy na 1diecezje.ale-zbaczam z tematu.chyba musimy byc naprawde bardzo czujni.nie mówie o toporkach,ani o miodzie.dbac o bezpieczenstwo wewnetrzne kraju po pierwsze.twardo dawac obywatelstwo i żądac bezwzglednej asymilacji to po drugie.rozsadzac od wewnatrz kraju nie pozwolic vide-chusty islamskie w liceach itp.pozdrawiam cie.i niech bog ma nas w swej opiece.chca byc soba -niech beda u siebie.chca byc u mnie-musza byc mna.tak to sie robi w usa.maja od groma meczetow,boznic,katedr.ale poprawnosc polityczna jest podstawa.mysle ze tez i po to europa sie zjednoczyla.tu nie chodzi o arabow,ale o tozsamosc panstwowa.mocno wyznaczyc granice prawa i przestrzegac.przedmowcow przepraszam za wskok.to ze wzgl na wpis z f. Odpowiedz Link Zgłoś