Gość: piotr IP: *.proxy.lucent.com 04.06.04, 08:34 Chce zobaczyc mine takiego wlasciciela nalepki, gdy go zapuszkuja bo bedzie kogos odwozil na dworzec w nocy i sobie zapomni, ze podpisal deklaracje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasjer Re: Akcja STOP 24 skuteczna IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 07:22 Nie mam nic przeciwko temu żeby mnie policja sprawdzała nawet kilka razy. Będę miał kluczyki i dokumenty a jak będzie trzeba zostawię samochód do wyjaśnienie. Lepiej stracić go na kilka godzin niż na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franky Re: Akcja STOP 24 skuteczna IP: *.powiat.bydgoski.pl / *.powiat.bydgoski.pl 15.06.04, 08:28 Moja znajoma tez zgłosiła się do Policji po taka nalepke i po tygodniu z parkingu przed jej blokiem ukradziono właśnie jej samochód choć na tym samym parkingu stało jeszcze pięć samochodów tej samej marki i to bez nalepki. Czyżby to był przypadek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Akcja STOP 24 skuteczna IP: 213.77.40.* 15.06.04, 11:28 Tworzysz jakas fikcje bo statystyki nie podaja takiego faktu!!!A moze z ciebie jakis mitoman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franky Re: Akcja STOP 24 skuteczna IP: *.powiat.bydgoski.pl / *.powiat.bydgoski.pl 15.06.04, 13:12 To nie jest fikcja to najprawdziwsza prawda a co do statystyk to nie ufałbym im tak bardzo bo nie zawsze sa zgodne z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś