owca_kierowca_bombowca 05.01.12, 12:26 A nie można było najpierw skonsultować się z mennicą, a później podnosić alarm? Widzę sami myśliciele w ZDMiKP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ht Chcieli żeby 15 tys. osób przeprogramowało kart... 05.01.12, 13:09 Jest jeszcze jedna sprawa. Dlaczego bilety na luty kupowane w kioskach i przez internet będą dostępne dopiero od 1 lutego. Czyżby znów jakiś urzędas nie sprawdził, czy nie można kupować bilety wcześniej? Może to znów jest proste. Odpowiedz Link Zgłoś
marci-nkuch Chcieli żeby 15 tys. osób przeprogramowało kart... 05.01.12, 13:18 Jak tak obserwuję wpadki i bałagan w miejskiej komunikacji to w duchu sobie myślę, że to dobrze że jednak nie dojdzie do powołania metropolii bydgoskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dibis Chcieli żeby 15 tys. osób przeprogramowało kart... 05.01.12, 22:34 A ja ciągle to asamo, do znudzenia: ten "generał" niczego nie zmienił w mentalności urzędasów w ZDMiKP. Jest tak, jak było, czyli beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Chcieli żeby 15 tys. osób przeprogramowało ka 05.01.12, 22:48 dibis napisał: > A ja ciągle to asamo, do znudzenia: ten "generał" niczego nie zmienił w mentaln > ości urzędasów w ZDMiKP. Jest tak, jak było, czyli beznadziejnie. No nieno, coś zmienił. Przejście od niedasię do dasię odbyło się w ciągu jednego dnia roboczego, a nie trzech miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś