Gość: x Re: WIOSNA NIE JEDNO MA IMIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:08 idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: WIOSNA NIE JEDNO MA IMIĘ 09.06.04, 11:41 niedobra ty kto sie przezywa sam sie tak nazywa koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WIOSNA NIE JEDNO MA IMIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:18 rozmowa z samym soba moze byc interesujaca pod warunkiem, ze rozmowca inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: WIOSNA NIE JEDNO MA IMIĘ 09.06.04, 12:22 tez chce byc glupim klonem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: WIOSNA NIE JEDNO MA IMIĘ 09.06.04, 12:29 vvi0sna napisała: > np. > > trond > > a feeeeee dziękuję za zainteresowanie.hasło odstąpię nawet bardzo chętnie.naturalnie wszystko ma swoją cenę,jak w życiu.czy my się dobrze rozumiemy?cycuszki całuję.naturalnie w liczbie mnogiej.naturalnie przekątnie po pokątnej.naturalnie to jest szyfr.naturalnie dla wtajemniczonych.chodzi o cycuszki.pokątne na prfzekątnej.na marginesie.u!tequila! Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: naturalnie 10.06.04, 03:59 > je revien. Ne me quitte pas Il faut oublier Tout peut s'oublier Qui s'enfuit déjà Oublier le temps Des malentendus Et le temps perdu A savoir comment Oublier ces heures Qui tuaient parfois A coups de pourquoi Le coeur du bonheur Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Moi je t'offrirai Des perles de pluie Venues de pays Où il ne pleut pas Je creuserai la terre Jusqu'après ma mort Pour couvrir ton corps D'or et de lumière Je ferai un domaine Où l'amour sera roi Où l'amour sera loi Où tu seras reine Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Je t'inventerai Des mots insensés Que tu comprendras Je te parlerai De ces amants-là Qui ont vu deux fois Leurs coeurs s'embraser Je te raconterai L'histoire de ce roi Mort de n'avoir pas Pu te rencontrer Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas On a vu souvent Rejaillir le feu De l'ancien volcan Qu'on croyait trop vieux Il est paraît-il Des terres brûlées Donnant plus de blé Qu'un meilleur avril Et quand vient le soir Pour qu'un ciel flamboie Le rouge et le noir Ne s'épousent-ils pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Je ne vais plus pleurer Je ne vais plus parler Je me cacherai là A te regarder Danser et sourire Et à t'écouter Chanter et puis rire Laisse-moi devenir L'ombre de ton ombre L'ombre de ta main L'ombre de ton chien Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Ne me quitte pas Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: naturalnie 10.06.04, 14:28 vvi0sna napisała: > Kto się wychował na ulicy... edith piaf.nie o tym kale jednak zagadka.chodzi o kał agnethy.niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 14:48 vvi0sna napisała: > Kto zarabiał pupą... badz moja nauczycielka wiOsno! chce być tak głupia jak ty chce byc glupim klonem Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 14:52 vvi0sna napisała: > Jestes juz? dzieki! jestem już glupia jak wiOsna!!!!!!!!! chyba rzuce sie z radosci pod tramwaj najlepiej chyba przy tesco, nieprawdaz moja guru? ucz mnie jeszcze ucz niech uczen przerosnie mistrza o dzizaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: naturalnie 10.06.04, 14:55 yola.loyalna napisała: > vvi0sna napisała: > > > Jestes > > juz? > dzieki! > jestem już glupia jak wiOsna!!!!!!!!! > chyba rzuce sie z radosci pod tramwaj > najlepiej chyba przy tesco, nieprawdaz moja guru? > ucz mnie jeszcze > ucz > niech uczen przerosnie mistrza > o dzizaaaaa Tak Asiu.Już. Dawno. Nie ma kogo gonić. Jesteś najgłupsza,a kazdy kolejny klon to potwierdza nasz symbolu seksu ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 14:57 vvi0sna napisała: > yola.loyalna napisała: > > > vvi0sna napisała: > > > > > Jestes > > > > juz? > > dzieki! > > jestem już glupia jak wiOsna!!!!!!!!! > > chyba rzuce sie z radosci pod tramwaj > > najlepiej chyba przy tesco, nieprawdaz moja guru? > > ucz mnie jeszcze > > ucz > > niech uczen przerosnie mistrza > > o dzizaaaaa > > Tak Asiu.Już. > Dawno. > Nie ma kogo gonić. > Jesteś najgłupsza,a kazdy kolejny klon to potwierdza nasz symbolu seksu ha ha > ha ha jeszcze jeszcze jeszcze twoje słowa sa dla mnie jak pokarm dla rybek obrastam w sile i jestem głupsza z minuty na minute jeszcze jeszcze jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 15:02 vvi0sna napisała: > grubsza i głupsza o dzizaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: naturalnie 10.06.04, 15:02 "Przeciez jest tu aspekt najwazniejszy potwierdzający taki ostry osąd: JEGO RODZINA Dla kazdej zony, niewazne - bylej, separowanej, aktualnej to publiczne widowisko w wykonaniu panny i pana to strasznie ponizające doswiadczenie. Dla kazdej, normalnej kobiety, a pani oryginalna na taką wyglada, więc pisząc to -tu i teraz- uszanowanie JEJ oddaję, nieważne kim jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: naturalnie 10.06.04, 15:03 vvi0sna napisała: > "Przeciez jest tu aspekt najwazniejszy potwierdzający taki ostry osąd: > JEGO RODZINA > Dla kazdej zony, niewazne - bylej, separowanej, aktualnej to publiczne > widowisko w wykonaniu panny i pana to strasznie ponizające doswiadczenie. > Dla kazdej, normalnej kobiety, a pani oryginalna na taką wyglada, więc pisząc > to -tu i teraz- uszanowanie JEJ oddaję, nieważne kim jestem" Czy to znaczy,że nadal skradasz się po schodach drewnianych? Na lewo rodzina,na prawo schadzka? Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 15:08 łza wzruszenia stacza sie po moim pulchnym licu... nie moge... brak słów.... twoje piekne słowa to czynia bogini moja pedze siac ziarno twojej i od dzisiaj tez mojej głupoty miedzy ludzi obrośniemy w siłe maleńka, obiecuje na pzegnanie nie dam ci niestety buzi... wiesz zasady o dzizaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: naturalnie 10.06.04, 15:10 Za głupie 20 zł w lasku myslecinskim... Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: naturalnie 10.06.04, 15:12 vvi0sna napisała: > Za głupie 20 zł w lasku myslecinskim... > Smacznego. nie kuś maleńka bo nie odejde Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: naturalnie 10.06.04, 15:13 yola.loyalna napisała: > vvi0sna napisała: > > > Za głupie 20 zł w lasku myslecinskim... > > Smacznego. > > nie kuś maleńka bo nie odejde Zgłodniejesz. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna moja przyjaciółko! 10.06.04, 15:18 vvi0sna napisała: > yola.loyalna napisała: > > > vvi0sna napisała: > > > > > Za głupie 20 zł w lasku myslecinskim... > > > Smacznego. > > > > nie kuś maleńka bo nie odejde > > > Zgłodniejesz. > Smacznego. czuje ze sie zaprzyjaznimy chcesz moje gg? powymieniamy sie doswiadczeniami poplotkujemy o chopakach o dzizaaaaa albo wpadnij dzis do mnie na pidzama party zrobie ci maseczke z ogorka i zaplote kolorowe warkoczyki napijemy sie ponczu i upieczemy ciasteczka takie malutkie z rodzynkami o dzizaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: moja przyjaciółko! 10.06.04, 15:19 Nie mam przyjaciółek wśród kurew. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: moja przyjaciółko! 10.06.04, 15:22 vvi0sna napisała: > Nie mam przyjaciółek wśród kurew. > Smacznego. z kims mnie mylisz malenka ale ja sie tak latwo nie poddam wiem ze wystawiasz nasza przyjazn na probe wierze w nas jeszcze bedziesz blagala mnie o te ogorki na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: naturalnie 10.06.04, 14:53 vvi0sna napisała: > Kto zarabiał pupą... miał w Jezusie Chrystusie rzecznika.stare dzieje,ale nic nie straciło na aktualności.Nawiązując w Swięto Bożego Ciała do świętej postaci sładasz hołd Jezusowi i masz zasługę w niebie.szacunek,synu.niech się święci Boże Ciało.w imię najświętszego sakramentu.amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna cytujmy 10.06.04, 14:56 "Qczi. Pewnie ma przyjaciół (?), co najmniej znajomych. Z uczelni, bo nie kryła się ze swoimi internetowymi zainteresowaniami, z innych środowisk. To tylko kwestia czasu, gdy jej znajomi zaczną sobie zadawać pytanie: - A jeżeli będę miał(a) z Qczi jakiś zatarg, nieporozumienie, niedomówienie, to wszystko o sobie znajdę w inernecie?" Odpowiedz Link Zgłoś