Dodaj do ulubionych

Ochrona zdrowia psychicznego na oddziale-widmo

15.02.12, 23:08
Już o tym pisałem, a to tylko potwierdza moją tezę, czyli, że są to działania związane z przenosinami tego kierunku do wrogiego bydgoszczanom miasta. Pożyjemy i się przekonamy. Ciekawe, że ja biedny żuczek coś przeczuwam, a władze miejskie i CM nic o tym nie wiedzą. Takie są i zawsze będą skutki spółek z torunianami. Jak najdalej od nich.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • lokomotor Re:W Toruniu mozna ..... 16.02.12, 00:47
      Otwieranie kolejnych poradni, hosteli i oddziałów dziennych to jedno z głównych założeń Narodowego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego. W województwie kujawsko-pomorskim powołano zespół, który ma stworzyć projekt sieci takich placówek. Kryją się za tym potężne pieniądze, a konkretne inwestycje juz trwają. Przykładem może być w Toruniu w tej chwili budowa nowoczesnych pawilonów łóżkowych, takie rzeczy są też planowane we Włocławku i innych miastach - mówi Piotr Kryn, dyrektor departamentu zdrowia w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu .
      Takie jak oddziały terapii uzależnień czy miejsca dla pacjentów geriatrycznych.

• semeon Re: Ochrona zdrowia psychicznego na oddziale-widm 16.02.12, 01:25
      Tytułem uzupełnienia.

forum.gazeta.pl/forum/w,54,132376451,132484094,Re_Miasto_ma_przekazac_budynek_CM_UMK_W_jakim_mi.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka