Dodaj do ulubionych

Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu

03.03.12, 09:22
Brawo !
To chyba pierwszy zwiastun zmian pomiedzy naszymi miastami. Nalezy sie tylko cieszyć,że to sportowcy ,a nie politycy dali tak dobry przykład.

tiny.pl/hpxgw
Czekamy na dalsze zaproszenia z Torunia, nie tylko sportowe, także kulturalne :)
Obserwuj wątek
    • frych47 Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 09:31
      Ale interes niedość, że trzeba płacic za wynajęcie lodowiska to jeszcze grać bez swoich kibiców.
      Żenada.
      • czlowiekzbydgoszczy Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 13:55
        Rozumiem,ze to wina tego od gęsiny? Kurcze czy marszałek nie mógłby zaplacić za naszych kibiców,zeby dopingowali nasz zespół na lodowisku w Toruniu? W koncu łaski nie robi, ma kasę niech płaci !
        • frych47 Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 14:10
          Czy Ty jesteś zatrudniony w Urzędzie Marszałkowskim, że takie kpiny Cię bawią.
          • czlowiekzbydgoszczy Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 14:36
            "Czy Ty jesteś zatrudniony w Urzędzie Marszałkowskim, że takie kpiny Cię bawią."

Nie, nie pracuję w Urzędzie Marszałkowskim. A`propos kpin. Czyż nie zakrawa na kpiny to ciagłe plucie na siebie, oskarżanie, teksty o zabieraniu czegos tam....itd.
            Człowieku, zastanowiłbys się lepiej dlaczego także Ty, masz za to płacić, a czy to bedzie tu czy tam mi mi "loto".
            Czy tak cięzko pojąć,ze ta wojna kosztuje nasz nie tylko majątek,ale i masę kasy (podatników).
            • lenovo200 Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 18:18
              Tez jestem zdania, żeby zakończyć te wszystkie niesnaski, więc proponuje, żeby Kuj -Pom była jedna stolica w Bydgoszczy
            • arafat11 Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 21:43
              Nie, nie pracuję w Urzędzie Marszałkowskim. A`propos kpin. Czyż nie zakrawa na
              > kpiny to ciagłe plucie na siebie, oskarżanie, teksty o zabieraniu czegos tam...
              > .itd.

widzisz chlopasiu a nie moglby ten lysy koles od gesiny zrobic tak jak z hala w toruniu? to znaczy torun nie mail hali a on powiedzial , z eda 40 baniek zeby ja tylko zbudowali...dlaczego nie moze tak zrobic z lodowiskiem w bydgoszczy?
    • naubyd Re: Bydgoszcz rozgrywa mecze ligowe w Toruniu 03.03.12, 23:00
      powaliłeś mnie ta rewelacją. I jeszcze do tego ten tytuł :)))

No posikać sie można ze śmiechu. Chłopaki się zebrali, chcą grać w hokej, znaleźli lodowisko i grają w Toruniu. Amatorska drużyna znalazła lodowisko i dlatego musiałes taki tytuł dać? No polewam.

są tez przykłady w drugą stronę ale jakoś tak dziwnie nikt się nad tym nie rozczula.
      • naubyd odnośnik gdybyś chiał 03.03.12, 23:13
        m.torun.gazeta.pl/torun/1,106767,11124348,Pilkarze_Marwitu_za_mlodzi_na_Torun.html

Nasi amatorzy i wasze dzieciaki. no i co? Normalka a Ty dostajesz orgazmu i wypisujesz bzdury w tytule.
        • czlowiekzbydgoszczy Re: Małe wyjaśnienie 04.03.12, 00:08
          Uprzejmie inforuję, że doznając orgazmu, nie jestem zainteresowany w tym czasie wypisywaniem bzdur. Z pewnoscią nie w tym momencie !
          Myslę,ze ciezko byłoby kogos takiego znależc,- naturalnuie poza Tobą :) / tak myśle, nie mając orgazmu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka