Dodaj do ulubionych

Do klientów Awacom z Bartodziejów

13.03.12, 20:15
Czy nie macie dość długorwałych przerw w dostawie netu od tej firmy? Ledwo na ułamek sekundy nastąpi przerwa w dopływie prądu i już nie ma netu przez parę godzin. Wszystko dlatego, że firma nie chce wydać kasy na UPS-y i muszą ręcznie włączać serwery i inne urządzenia. Straszny badziew, niegodny XXI wieku, a do tego personel mentalnie w XIX wieku - np. najpierw trzeba do nich zadzwonić na własny koszt i zgłosić brak netu, bo nie mają żadnej kontroli nad siecią; wtedy cię wypytują, czy masz router i czy masz włączony komputer, każą przećwiczyć naprawę z poziomu systemu - a impulsy lecą; na koniec potrafią powiedzieć, że na usuwanie usterki mają 48 godzin. O usunięciu usterki oczywiście nie poinformują, sam się dowiaduj, czy coś zrobili, czy nie, a kiedy ewentualnie zrobią, to już ich tajemnica.
Dzisiaj, po ponad dobie (28 godzin) od zgłoszenia braku netu i moim ekspresyjnym wyrażeniu niezadowolenia, dopiero pracownik popołudniowej zmiany w ciągu paru minut usunął przyczynę przerwy. REWELACJA! Bo przecież mogli poczekać do rana i usunąć przed 12-tą, byłoby przed upływem drugiej doby.
Obserwuj wątek
    • kibic.zalogowany Re: Do klientów Awacom z Bartodziejów 13.03.12, 20:24
      ja już dawno zapomniałem o tej pseudofirmie i ich pseudousługach!
      od kilku lat mam UPC i wg mnie to najlepszy operator netu jakiego kiedykolwiek miałem (wcześniej SDI, neo, netia, awacom)!!!
      jedynie czasem mnie wk... kablówka analogowa, gdy przez 2 dni nie ma głosu w TV4, albo gdy wyłączają stopniowo Discovery, w zamian nic nie dając innego!
      ale co do cyfrowej to nie mam zastrzeżeń.

a co do Awacomu to widać, że dalej tam trwa komuna i mają w d4 klientów, bo jak inaczej można nazwac limity ściągania danych, albo relatywnie niski transfer wychodzący do przychodzącego!
      radzę omijać tego usługodawcę szerokim łukiem, tak jak ja to robię od lat!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka