trond 19.06.04, 16:16 kocham genowefę pigwę.kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: kocham 21.06.04, 00:32 rhemek napisał: > a ona ciebie nie kocha :))) słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:35 po francusku,jak się domyslam Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 21.06.04, 16:18 Gość portalu: Mietek napisał(a): > po francusku,jak się domyslam pytałem kto też.nie pytałem o domysły.ty się domyślasz.ja kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
donbajero Re: kocham 05.09.04, 23:57 trond napisał: > kocham genowefę pigwę.kto jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: kocham 06.09.04, 02:54 A czy ta Genowefa ma czym oddychac i na czym siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 06.09.04, 21:19 grom3 napisał: > A czy ta Genowefa ma czym oddychac i na czym siedziec. odpowiadasz tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 06.09.04, 21:20 donbajero napisał: > trond napisał: > > > kocham genowefę pigwę.kto jeszcze?? odpowiadasz tak lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:00 Ja wolę Panią Pelagię z fabryki bombek (także choinkowych) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 06.09.04, 23:11 koszalek_opalek napisał: > Ja wolę Panią Pelagię z fabryki bombek (także choinkowych) > :)))) więc kochaj,kochaj,kochaj,a jak nie-to wynocha,jest tyle dziewcząt w mieście,ja zaś atrakcyjny jestem...p.s.szczęścia w miłości do Pani Pelagii.;))))))))) zostanę przy Gieniuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:13 Przyjade na Wasz ślub z trzema tonami ryżu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kocham 06.09.04, 23:14 koszalek_opalek napisał: > Przyjade na Wasz ślub z trzema tonami ryżu :)))) Wisława Szymborska pięknie pisała o uczuciach... "Oto Partia - ludzkości wzrok. Oto Partia - siła ludów i sumienie. Nic nie pójdzie z Jego życia w zapomnienie. Jego partia rozgarnia mrok" Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:18 A znasz jej wiersz o Leninie Że w bój poprowadził krzywdzonych, że trwałość zwycięstwu nadał, dla nadchodzących epok stawiając mocny fundament - grób, w którym leżał ten nowego człowieczeństwa Adam, wieńczony będzie kwiatami z nieznanych dziś jeszcze planet. :) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 06.09.04, 23:23 koszalek_opalek napisał: > A znasz jej wiersz o Leninie > > Że w bój poprowadził krzywdzonych, > że trwałość zwycięstwu nadał, > dla nadchodzących epok > stawiając mocny fundament - > grób, w którym leżał ten > nowego człowieczeństwa Adam, > wieńczony będzie kwiatami > z nieznanych dziś jeszcze planet. > > :) babcia mi nie czytała.mama mi nie czytała.z podwórka znam jedynie: kosi-kosi łapci,pojedziem do babci...w poezji raczej nie gustuję nadmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:26 Kosi kosi łapci było super, ale pan kotek był chory... to mnie na prawdę ujęło:) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kocham 06.09.04, 23:26 trond napisał: > koszalek_opalek napisał: > > > A znasz jej wiersz o Leninie > > > > Że w bój poprowadził krzywdzonych, > > że trwałość zwycięstwu nadał, > > dla nadchodzących epok > > stawiając mocny fundament - > > grób, w którym leżał ten > > nowego człowieczeństwa Adam, > > wieńczony będzie kwiatami > > z nieznanych dziś jeszcze planet. > > > > :) > babcia mi nie czytała.mama mi nie czytała.z podwórka znam jedynie: > kosi-kosi łapci,pojedziem do babci...w poezji raczej nie gustuję nadmiernie. > > niech żyje nam towarzysz Stalin co usta słodsze ma od malin Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:42 Wiesz co, to jest warte nowego wątku:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 06.09.04, 23:16 koszalek_opalek napisał: > Przyjade na Wasz ślub z trzema tonami ryżu :)))) Eleanor Rigby nie wydoli...daję słowo...3 ziarnka, no może trzy po trzy...p.s.moja ona jest... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: kocham 06.09.04, 23:21 Ok. W takim razie ugotuje sobie pomidorówkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kocham 08.09.04, 17:30 trond napisał: > kocham genowefę pigwę.kto jeszcze? ? Odpowiedz Link Zgłoś