Gość: fox IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:01 Jest taka? Można gdzieś spokojnie usiąść i porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:06 Proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:06 Gość portalu: fox napisał(a): > Jest taka? Można gdzieś spokojnie usiąść i porozmawiać? - o stary FORDON chodzi - czy o nowy ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:07 Hmmmm choroba nie wiem. Ja nie z Polski. Okolice cechowej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:08 Gość portalu: fox napisał(a): > Hmmmm choroba nie wiem. Ja nie z Polski. Okolice cechowej ulicy. - Cechowej ? to stary Fordon radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:11 To fajnie. więc jest takie miejsce? Niedługo tam będę Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:15 Gość portalu: fox napisał(a): > To fajnie. więc jest takie miejsce? Niedługo tam będę - jest takie miejsce i wystarczy ze starego FORDONU przejechac most na Wisle i juz za Wisla jest STRZYZAWA a tam oczywiscie po prawej stronie znajduje sie przepiekny Zajazd " JERMIR " www.jermir.bydgoszcz.pl/ gdzie - nie tylko mozna posiedziec, zjesc cos i porozmawiac , ale i mozna rowniez pojezdzic konno polecam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:19 dziękuję ci bardzo. znam cię z netu. często tu zaglądam. jezcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:24 Gość portalu: fox napisał(a): > dziękuję ci bardzo. znam cię z netu. często tu zaglądam. jezcze raz dziękuję - oczywiscie jeszcze jest OSTROMECKO i przepiekny Palac wraz z ogromnym parkiem lecz to juz jest od Cechowej - okolo 4 km w samym starym Fordonie - to chyba nic takiego sie nie znajdzie radca ps. i pomyslec,ze podobno przed wojna w miescie FORDON byly 4 knajpki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:27 Stary Fordon... miasto wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:28 Gość portalu: fox napisał(a): > Stary Fordon... miasto wspomnień - to prawda, a tak upada radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:29 Co Ty opowiadasz. jak to upada? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fajna knajpka w Fordonie 21.06.04, 21:31 Gość portalu: fox napisał(a): > Co Ty opowiadasz. jak to upada? - jak jade od czasu do czasu - do FORDONU, to widze,ze czas zatrzymale sie w miejscu a nawet zarasta gdzieniegdzie radca Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl osiedlowe knajpki 21.06.04, 21:28 wydaje mi sie ze rzadko zdazaja sie fajne miejsca do posiedzenia, wypicia piwka ze znajomymi na naszych osiedlach - jezeli jest juz jakis 'pub' to zamienia sie w mala spelunka gdzie spotyka sie osiedlowa żulernia - zostaja wypady do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: osiedlowe knajpki IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:32 Centrum to tskie miejsce dla ładnych chłopców. ja ładny niezbyt jestem a i dziewczyny tam nie zparoszę ale dziękuję Ci madziara Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: osiedlowe knajpki 21.06.04, 21:40 Gość portalu: fox napisał(a): > Centrum to tskie miejsce dla ładnych chłopców. ja ładny niezbyt jestem a i > dziewczyny tam nie zparoszę ale dziękuję Ci madziara oczywiscie to Twoja sprawa gdzie zaprosisz dziewczyne - Fordonu i tak nie znam, wiec nie doradze ;) ubolewam jedynie ze tak naprawde nie ma gdzie posiedziec ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: osiedlowe knajpki IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 21.06.04, 21:51 Spoko. Dziękuję. Nie wszędzie można zprosić anioła prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: 81.15.220.* 21.06.04, 22:17 Na Fordonie nie ma miejsc określanych mianem "klimatyczne". Wszystko zależy od pory dnia, kiedy chcesz tam podejść. Jesli chodzi o późnowieczorne rajdy po Fordonie to nie radzę, ponieważ wszystkie tzw. "puby" fordońskie nie zasługują na taką nazwę. Rzeczywiście, "Jermir" może być, ale kawałek trzeba podejść. A w mieście jest kilka ciekawych miejsc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Fajna knajpka w Fordonie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 21.06.04, 23:01 Hmm ciężka sprawa , z takich przyzwoitych pubów polecam Rockefeler na przylesiu ,tuż obok Rancho PIZZa gdzie można porządnie się najeść i napić ,ale bez klimatu( bardziej dla rodzin z dziecmi) , karczma tarzańska na osiedlu tatrzańskim mozna porządnie zjeść - alkohole tez pod dostatkiem , a tak to cienizna , są puby osiedlowe ale nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś