maximus100 26.01.07, 00:55 prosze o slowa otuchy dla prezydenta niech wie ze mieszkancy sa z nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: otucha 26.01.07, 06:12 Konstanty płaci ci za te puste i głupie posty ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: otucha 09.10.07, 05:29 No i sa, KonDom to nieudacznik - co w tym nieobiektywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
matzerath Re: otucha 29.01.07, 23:58 maximus100 napisał: > napisz cos milego ORGAZM Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: otucha 30.01.07, 14:40 matzerath napisał: > > > napisz cos milego > > ORGAZM chodzilo mi o mile slowo dla prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: otucha 09.10.07, 05:30 ORGAZM dla prezydenta (moze jak troche popieprzy zonke to przestanie pieprzyc to miasto) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: otucha 30.01.07, 22:53 gracz_nr_1 > Ale ja jestem obiektywny! nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
j742 Re: otucha 08.07.07, 02:02 Od 4 lat nie jestem mieszkańcem Bydgoszczy. I nie żałuję jak Wasza władza chce S5 prowadzić przez miasto. Współczuję Wam takiej władzy. Pokażcie drugie miasto w Polsce czy w Europie, gdzie droga ekspresowa przebiegać będzie przez miasto pomiędzy blokami. A ten facet nawet nie dopuszcza innego rozwiązania, twierdzi, że innej alternatywy nie ma pomimo, że od lat jest koncepcja obwodnicy za Żołędowem w kierunku za Osową Górą i do skrzyżowana z Białymi Błotami. Koło Wilcza są zarezerwowane tereny na skrzyżowanie z tą obwodnicą. Nawet Szubin ma a niedługo Żnin będą miały obwodnicę S5 a Wy pozwalacie sobie hałas i smród puścić koło domu. Ale tak jest jak dziennikarzyna dorwie się do władzy. Brakuje Wam mądrej władzy na miarę Poznania, Torunia czy Wrocławia. I tak dalej będziecie zaściankiem przy Toruniu. U nich nikt by na taki pomysł nie wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: otucha 09.10.07, 05:33 > I tak dalej będziecie zaściankiem przy Toruniu. U nich nikt by na taki pomysł nie wpadł. E tam, ja mysle ze dzieki S5 odbierzemy toruniowi etykietke "atrakcji turystycznej regionu" - to do nas beda przyjezdzac i ogladac takie dziwy jak plac zabaw na skraju drogi przelotowej, stragan z warzywami pomiedzy pasami ruchu itd. Odpowiedz Link Zgłoś