Gość: v IP: 151.10.115.* 07.08.03, 16:28 Witam, czy ktos tam moze cwiczy? Jesli tak, czekam na opinie o zajeciach i instruktorach. Mieszkam na Ursynowie i chcialabym wreszcie znalezc porzadny klub niedaleko od domu. Pozdrawiam, V. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Megany Re: aerobik u Filleborna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 15:49 Gość portalu: v napisał(a): > Witam, > czy ktos tam moze cwiczy? > Jesli tak, czekam na opinie o zajeciach i instruktorach. > Mieszkam na Ursynowie i chcialabym wreszcie znalezc porzadny klub niedaleko > od domu. > > Pozdrawiam, > V. Równiez i ja jestem zainteresowana. Będę wdzięczna za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: aerobik u Filleborna IP: *.acn.pl 09.09.03, 16:12 Uczęszczałam na zajęcia do Filleborna przez kilka miesięcy /w zeszłym roku/ i w marcu tego roku. Jest dwóch instruktorów -Michał i Tomek -dają niezły wycisk ,ale ich zajęcia są ciekawe i dały mi zadowalające efekty;-) -ABT, HI- LO SHOW, AEROBOX, STEP SHOW ,TUBING. Ceny:90 zł-2 razy w tygodniu,108zł-3 razy w tyg, 120 zł-4razy w tyg.Godziny popołudniowe , od ok 17 tej/może coś się zmieniło od września.../ Zajęcia można odrabiać w inne dni a także wymieniać na siłownię. Pracownicy i instruktorzy klubu są bardzo pomocni i sympatyczni- ogólnie fajna atmosfera.Polecam klub i pozdrawiam gorąco!;-)jeżeli macie jeszcze jakieś pytania -chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś