ewatu Re: dobranoc 26.06.04, 02:03 Wyjąłęś mi to z ust. Dziekuje za miłe pogwarki. DOBRANOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: falstart... 26.06.04, 23:39 ja tez dobranoc bo moja ukochana wlasnie sie odkryla spiac i patrzac na jej piekne nagie cialo nie moge sie skupic na pisaniu. BYE!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: falstart... 26.06.04, 23:42 rhemek napisał: > ja tez dobranoc > bo moja ukochana wlasnie sie odkryla spiac i patrzac na jej piekne nagie cialo > nie moge sie skupic na pisaniu. > BYE!! rozumiem bye Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: falstart... 26.06.04, 23:39 madziara_pl napisała: > byl! > > dobranoc! już lulu? miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:28 ano tak, dobranoc, dobranoc ... ech... i juz starsi panowie nutami w glowie zaczynaja mruczec swoje utkane z chmur perelki, dobranoc i wam starsi panowie gdziekolwiek jestescie, dobranoc. Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:47 śpij satisfied. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: dzien dobry 27.06.04, 09:46 madziara_pl napisała: > ale fajny wątek! > mój ulubiony ;) hejka jak się czujesz po gorącej nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: dzien dobry 27.06.04, 12:16 unsatisfied6 napisał: > madziara_pl napisała: > > > ale fajny wątek! > > mój ulubiony ;) > hejka > jak się czujesz po gorącej nocy? > > jak rozjechana... ale jest juz oki milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś