Dodaj do ulubionych

Idę stąd

29.05.24, 17:50
Ludzie niepoważni (i ludzinki). Założyciel jeszcze bardziej niepoważny.
Co mnie rzuciło w ten kąt?
Spadam stąd.
Dobranoc wszystkim.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Idę stąd 29.05.24, 18:43
      Janusz za delikatny jesteś. Ja tu traktuje jako dobrą zabawę. Nikt nikogo nie zmusza. Na jednych forach możesz się bawić na drugich być poważnym. Ja tak robię. Staram się pomagać innym i tu nie ma żartów. Piętnuje obłudę i tępię hejt . Uważaj na E. Bo szkoda to stracić co teraz zyskałeś.Siemka.
    • hrasier_2 Re: Idę stąd 29.05.24, 18:49
      Jak masz pocztę pod tym nickiem to zajrzyj później.
      • ruda.replay Re: Idę stąd 30.05.24, 13:57
        No, i tak żeś chłopu doradził, że poszedł na emamę się pożalić i wątek wyleciał w kosmos :D
        • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 17:07
          Nie na emamę to raz. Drugie często tam jego wątki wylatują. Chyba nie pierwszy raz. Szkoda mi chłopa bo bardzo naiwny jest.
    • xstefciax Re: Idę stąd 30.05.24, 17:32
      A teraz powiedz coś o sobie.
      • ruda.replay [...] 30.05.24, 17:50
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • taniarada Re: Idę stąd 30.05.24, 17:56
          E tam bez przesady . Januszka pewnie zna z forum motoryzacyjnego. Na Emamie się raz się pojawiła i pewna pani skutecznie ją pogoniła😁. Ale to już było dawno. Stare dzieje. W sumie to jesteśmy wielką nie szanujacą się czasami rodziną. Ja mam taki zaszczyt że ostatnio się bujam w gronie nauczycielskim. Pilnują mnie bym pisał poprawnie i zachowywał się tak samo🤔
          • ruda.replay Re: Idę stąd 30.05.24, 18:05
            Skoro zaczyna od życiorysu, to wcale się nie dziwię. Po co i do czego ta wiedza ma służyć?
            Szczytny cel mają panie nauczycielki. Widocznie widzą w Tobie potencjał ;)
            • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 18:18
              ruda.replay napisała:

> Skoro zaczyna od życiorysu, to wcale się nie dziwię. Po co i do czego ta wiedza
              > ma służyć?
              > Szczytny cel mają panie nauczycielki. Widocznie widzą w Tobie potencjał ;)
              Oj nauczycielki nie lubią się nawzajem😁 Wiem coś o tym. Ojciec się ożenił drugi raz z nauczycielką, ale nie przetrwało to małżeństwo. Była nawet dyrektorem szkoły mojej żony. Nazwiska nie zmieniła do końca życia.
              • xstefciax Re: Idę stąd 30.05.24, 18:30
                Ja nie zaczynałam rozmowy z rudą, to ona mi depcze po piętach.
                • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 18:38
                  xstefciax napisała:

> Ja nie zaczynałam rozmowy z rudą, to ona mi depcze po piętach.
                  Janusza znasz. Więc co Ci może tu napisać, że jest przystojnym brunetem i ma niebieskie oczy. Zresztą pewnie obraził się, czy focha strzelił.
        • xstefciax Re: Idę stąd 30.05.24, 18:07
          Mnie to interesuje, chcę wiedzieć, czy miałam już okazje rozmawiać z tym człowiekiem. Być może chcę go zaprosić na swoje forum?
          • ruda.replay [...] 30.05.24, 18:20
            • xstefciax [...] 30.05.24, 18:25
              • ruda.replay [...] 30.05.24, 18:42
                • hrasier_2 [...] 31.05.24, 03:32
            • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 18:34
              Panie nauczycielki odrobina luzaczku. Długi weekend przed nami. Luz blues. Chociaż miło by popatrzeć jak panie walczą w kisielu🤣
              • xstefciax Re: Idę stąd 30.05.24, 18:39
                Serio? Ty też wyluzuj!
                • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 19:09
                  👍🙃
                  • borsuczyca.klusek Re: Idę stąd 30.05.24, 19:23
                    Ludzie wasze zdrowie 😁
                    • xstefciax Re: Idę stąd 30.05.24, 19:31
                      Lubię taką, masz śliczne pazurki :-) Zdrowia!
                      • hrasier_2 Re: Idę stąd 30.05.24, 19:48
                        Perła Export jedynie, a czasami chmielowa.
              • hrasier_2 Re: Idę stąd 31.05.24, 07:31
                Nie może być że ty usuniesz posty i nic się nie dzieje. Trzeba to wyjaśnić raz na zawsze. Bo to nie jest pierwszy raz. Nie czytam wszystkiego. Ale dzisiaj rano przed wyjazdem na giełdę kwiatową przeczytałem. Probowałem to obrócić w żart, ale się nie da. Nie może tak być by ktoś przez kogoś płakał. Jesteśmy na różnych forach i powinniśmy się szanować. Ty jesteś u Dany, my piszemy gdzie indziej. Aż się rano zająknąłem z wrażenia jak przeczytałem ostatni wpis. Wcześniej to Danusia się bała pisać tu. Bardzo to nie hallo jest.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 07:50
                  Owszem, dzieje się - patrz na szpilkę.
                  Na razie liczę na to, że WSZYSCY ochłoną po prowokacyjnych tekstach straszliwegowypadku i przestaną sobie nawzajem skakać do oczu.
                  Rada jest prosta. Atakuje mnie ktoś? Nie odpowiadam na gorąco - poczekam co z tym zrobi założyciel. On - czyli ja - nie siedzi na forum 24/7.

A co założyciel zrobi? Ano od jutra powróci do sytemu
                  upomnienie - żółta - czerwona kartka.

Pasuje?
                  • ruda.replay Re: Idę stąd 31.05.24, 09:09
                    Mam nadzieję, że w końcu forumowiczka dostanie czerwoną kartkę za notoryczne nawoływanie o życiorysy.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 09:13
                      To akurat powód DLA mnie nie jest. Też niedawno kogoś przelotnego pytałem, z kim mam przyjemność. Odpowiedział - że z człowiekiem i tyle.
                      • xstefciax Re: Idę stąd 31.05.24, 12:34
                        Asadzie, mnie tylko chodziło o to, czy już z tym człowiekiem rozmawiałam, czy jest zupełnie nowy. Następnym razem zapytam gdzie indziej, bo ruda ma na mnie alergię, a złość piękności szkodzi:-)
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 14:20
                          Spoko.
                • ruda.replay Re: Idę stąd 31.05.24, 09:11
                  hrasier_2 napisał:

> Nie może być że ty usuniesz posty i nic się nie dzieje. Trzeba to wyjaśnić raz
                  > na zawsze. Bo to nie jest pierwszy raz. Nie czytam wszystkiego. Ale dzisiaj ran
                  > o przed wyjazdem na giełdę kwiatową przeczytałem. Probowałem to obrócić w żart,
                  > ale się nie da. Nie może tak być by ktoś przez kogoś płakał. Jesteśmy na różny
                  > ch forach i powinniśmy się szanować. Ty jesteś u Dany, my piszemy gdzie indziej
                  > . Aż się rano zająknąłem z wrażenia jak przeczytałem ostatni wpis. Wcześniej to
                  > Danusia się bała pisać tu. Bardzo to nie hallo jest.

Tani, nie baw się w adwokata.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 09:15
                    Proszę, pozwól niech tani robi co chce a ja jaśnie pan demiurg będę decydował...
                    Nie lubicie się WZAJEMNIE - nie reagujcie WZAJEMNIE na siebie.
                    Czy to takie trudne?...
                    • leziox Re: Idę stąd 31.05.24, 10:12
                      Już zapomniałem na Melynie, że można tak masowo kasować.
                      Nawet jeśli się zdarza nap.rdalanka, to czekam dłużej, dając ludziom możliwość wypowiedzenia się do końca. A tak - zaglądam - widzę rzeźnię banowania, nie wiem, o co biega, pozostając w nieświadomości zdarzenia. I jakby czegoś w tym wszystkim brak.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 10:22
                        Może brak świadomości uczestników co do podstawowego założenia, że kinoteatr to z zasady placówka o większej kulturze wypowiedzi niż melina? Może tu właśnie się dobrze uzupełniamy?
                        Tu można się różnić kulturalnie - u Ciebie można się brać za kudły do granic Twojej tolerancji? I dobrze, bo musi być miejsce dla różnych miejsc.
                        Co innego uchodzi na koncercie rockowym a co innego w filharmonii... O kuwa, no teraz to chyba przegiąłem z analogiami :D
                        • leziox Re: Idę stąd 31.05.24, 10:35
                          Pamiętasz takie zdanko: Bułkę przez bibułkę...?
                          Sposób prowadzenia forum można też nazwać innym sposobem postrzegania świata, albo wyjść z założenia, iż każdy posiada inną mentalność i po prostu inaczej ją wyraża. Tylko już mnie nie rozśmieszaj z tą większą kulturą wypowiedzi.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 10:42
                            Dlaczego rozśmieszam?
                            Można kogoś zwyzywać od bydła taplającego się w gnoju, a można "przez bibułkę" zasugerować, by spokojnie oddalił się na odpowiednie dla niego pole...
                            Zobacz co się stało w ostatnich może 2? dniach - aktywność w wątkach "radosnych" mocno spadła na rzecz brania się za kudły przez niektórych.
                            Tak, pamiętam - niektórzy nadal sądzą, że mnie zależy na biciu w licznik - ale nie, a przynajmniej nie w taki sposób.
                            • leziox Re: Idę stąd 31.05.24, 10:45
                              A kto kogo wyzywał w taki sposób na melynie? I przypominasz sobie taki fakt w ogóle?
                              Oczywiście, każdy uważa, iż jego chlewik jest fajniejszy, niż chlewik sąsiada, ale niezależnie od koloru jego ścian oraz tego, jak się to nazywa, jest tylko chlewikiem.
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 10:50
                                Nie mówiłem, że mój jest fajniejszy niż Twój. INNY.
                                • leziox Re: Idę stąd 31.05.24, 11:08
                                  Tak, mniej kurturarny.
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 11:09
                                    No i mnie to nie przeszkadza.
                                    • borsuczyca.klusek Re: Idę stąd 31.05.24, 12:14
                                      Boszzz człowiek się nawet nie może kulturalnie napisać, żeby na forumie się ludziska nie pokłócili 🙄
                  • hrasier_2 Re: Idę stąd 31.05.24, 13:46
                    ruda.replay napisała:

> hrasier_2 napisał:
                    >
                    > > Nie może być że ty usuniesz posty i nic się nie dzieje. Trzeba to wyjaśni
                    > ć raz
                    > > na zawsze. Bo to nie jest pierwszy raz. Nie czytam wszystkiego. Ale dzisi
                    > aj ran
                    > > o przed wyjazdem na giełdę kwiatową przeczytałem. Probowałem to obrócić w
                    > żart,
                    > > ale się nie da. Nie może tak być by ktoś przez kogoś płakał. Jesteśmy na
                    > różny
                    > > ch forach i powinniśmy się szanować. Ty jesteś u Dany, my piszemy gdzie i
                    > ndziej
                    > > . Aż się rano zająknąłem z wrażenia jak przeczytałem ostatni wpis. Wcześn
                    > iej to
                    > > Danusia się bała pisać tu. Bardzo to nie hallo jest.
                    >
                    > Tani, nie baw się w adwokata.
                    Jestem na forum z Daną trzy lata. Gdy miałem bana nawet dwa to ona u siebie pozwalała mi pisać. Stawiała w mojej obronie. Tak samo jak ją upokarzali na forum motoryzacyjnym to ja byłem za nią. Teraz się zmieniło tam, ale wcześniej ci co im Fornita wysłała papatki to zachowywali się wręcz chamsko. Każdy może pisać i gadać z kim chce i guzik komu do tego. Na forum 50 było to samo. Teraz jest spokój. Stachu sobie od czasu do czasu podbije stary wątek i rozmawiają sobie z Daną. Nie podoba mi takie zachowanie i agresja. Każdy ma swoich przyjaciół i nie musi się z każdym lubić, ale szanować się trzeba
                    Także nie każdy musi w każdym wątku. I amen. Dziewczyna była mocno rozgoryczona wczoraj, co wcale się nie dziwię.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Idę stąd 31.05.24, 14:23
                      hrasier_2 napisał:

> Jestem na forum ...

Ty też nie możesz się powstrzymać od dalszych komentarzy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka