piehemoth 06.08.12, 11:02 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/frontpage To jest jakiś matrix. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irizar Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 12:10 Bydgoscy parlamentarzyści z rządowej PO są po raz kolejny ośmieszani. Jak dzisiaj brzmią zapowiedzi pani poseł Piotrowskiej z września zeszłego roku o budowie S5 w 2013 roku? bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,10316843,Piotrowska__W_2013_zaczynamy_budowac_S5.html Jak się miewa ręka pana posła Olszewskiego? Bydgoszcz potrzebuje elit. Czy bydgoszczanie widzą już, że bydgoscy posłowie PO są nieudolni? Droga do normalności i do rozwoju miasta wiedzie przez urny wyborcze. To co się dzieje wokół S5 to kompromitacja Platformy Obywatelskiej w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 12:53 nie wiem czy pamiętacie jak Walkowiak zaproponował przebieg A1 S5 jaki się wtedy krzyk podniósł. Że niszczy się region itd. A teraz robią to samo w toruniu i jest ok. A Olszewski ze spółką jak zwykle nieudolny. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_fakty Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 13:22 Brezja ręka w rękę z Całbeckim, to,że podnosi sie taką alternatywę jak budowa S15 świadczy o totalnej porażce "bydgoskich" POsłów z rządzącej partii. Porażka tez dotyczy "bydgoskich radnych sejmiku i tych co są w zarzadzie wojeówdztwa jak Hatwich i Jakuta. A Całbecki kreuje się na jednoosobowego władcę regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
bdg_student Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 13:34 Dokładnie. Kiedy pan Derenda wspomniał po raz pierwszy - w stylu "powiedział mi znajomy znajomego" - o S15, traktowałem to z przymrużeniem oka.. Ale okazuje się, że marszałek na prawdę jest tak głupi i zachłanny, że nawet nie trzeba podkoloryzowywać jego działań. Odpowiedz Link Zgłoś
bydofan Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 13:41 To prawda, że PO się skompromitowało ale myślę, że jest coś gorszego co skompromitowało PO. Zwróćcie uwagę, że po upadku komuny Gdańsk posiada nadreprezentację w parlamencie. Dziś premierem jest miłośnik m. Gdańska i jestem pewien, że prowadzi on taką politykę, która zmarginalizuje Bydgoszcz. Gdy to stanie się faktem będzie można stworzyć wielkie woj. pomorskie. Dlatego- tak uważam, premier jest dziś głuchy na głos z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_fakty Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 14:00 bydofan napisał(a): > To prawda, że PO się skompromitowało ale myślę, że jest coś gorszego co skompro > mitowało PO. Zwróćcie uwagę, że po upadku komuny Gdańsk posiada nadreprezentac > ję w parlamencie. Dziś premierem jest miłośnik m. Gdańska i jestem pewien, że p > rowadzi on taką politykę, która zmarginalizuje Bydgoszcz. Gdy to stanie się fak > tem będzie można stworzyć wielkie woj. pomorskie. Dlatego- tak uważam, premier > jest dziś głuchy na głos z Bydgoszczy. minister Nowak (szef pomorskiego PO) o drogach ekspresowych, Gdańsk-Szczecin (o tej drodze nie wspominano wcześniej a o S5 ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa.vaughan Precz z PZPO 06.08.12, 14:16 Najpierw przegra Bruski, Hartwig i reszta potem euoparlamentarzyści a na końcu Piotrowska,Olszewski i Sikorski. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 14:19 Dość rządów tych szkodników!!! iv.pl/images/32406033347491148905.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 16:04 Taki scenariusz może się zdarzyć, jeśli wśród bydgoszczan znajdzie się osoba podobna do may_rzadzi_wiekszym, czy tez poczuj_roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 16:08 nalezy połączyć Gniezno z Toruniem przez Inowrocław, połaczyć to z A1, a ta cała s5 w ogóle nie będzie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 16:19 Dobrze, że jesteś, bo potrzebuję konsultacji. Czy lista twoich nicków jest kompletna? A jeśli nie, to czy mogę prosić o uzupełnienie lub korektę?: poczuj_roznice, patrz_realniej, red.bmx, qbba77, wlalos, kid_cassidy, czlowiekzbydgoszczy, facetzpomorza, tortor5, maly_rzadzi_wiekszym, joachimzwielkim, Jeśli któregoś brakuje, to dopisz, ok? Pozdrawiam, ramboost Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 17:18 faktycznie potrzebujesz konsultacji, ale innego rodzaju. Umów się na nie pod adresem: konsultacje@szpital-psychatryczny.swiecie.pl z ników moim fawotytem jest bydgoski_pastuch :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 17:28 Akurat bydgoski_pastuch to nie ty, dzieciaku. ale dzięki za chęci, zajrzyj no szybciutko do spisiku i podaj mi swoje inne wcielenia. Co do adresu "konsultacje@szpital-psychatryczny.swiecie.pl" źle usłyszałeś od pielęgniarki, sprawdziłem w Internecie, prawidłowy adres to: "konsultacje@szpital-psychiatryczny.swiecie.pl" Znając twoją powolność umysłową daję ci dwa dni na znalezienie błędu. Powodzenia, trollu. I chcę cię jeszcze powiadomić, że w sprawie twoich stron internetowych powysyłałem maile do zarządu PTTK. To tak dla twojej informacji, żeby nie było, że za plecami, tak po toruńsku. Dobrego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 19:28 No dobra, przyznaję się. Jestem tortor5. Buhahaha PS.A co do S15 to super świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 19:42 Czyli, reszta listy aktualna? Dzięki za potwierdzenie. Nawiasem mówiąc, opłaty za most obwodnicy Trollunia to świetny pomysł. Każdy zresztą pomysł, aby zdzierać z was łacha, jest dobry. Trzeba tylko znać umiar, żeby nie powtórzyła się sytuacja, kiedy Trolluń wymówił posłuszeństwo komturowi, bo za bardzo z nich zdzierał podatki. A jakiś tam król niechcący przyjął wasze miasteczko pod swoją pieczę, co niestety, na dobre Polsce nie wyszło. Trzeba było zostać w służbie Zakonu, byście dzisiaj mieli 20 mostów przez Wisłę i 50 Aren Sportowych __ "ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE POZOSTANIE BEZKARNY" Murphy Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 19:54 Bardzo logicznie myślisz hmm, ale wiesz, to mieszkańcy twojego przysiółka jeżdżą tamtedy do Warszawy i bulą za przejazd buhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: S15 zamiast S5 06.08.12, 23:32 Działalność toruńskiego marszałka coraz bardziej szkodzi bydgoszczanom. Tego nie można tolerować. Po co są radni bydgoscy? Po co są władze miejskie? Po co są bydgoscy politycy? Nawet w tej najważniejszej dla miasta sprawie nie zabierają głosu, a tylko prezydent apeluje do swoich kolegów. Paranoja. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 02:29 To chyba nie odpowiedź w temacie mojej wypowiedzi. Marszałek jest od tego, aby dbać o rozwój wszystkich dróg w województwie. Nawet tych, które nie przechodzą przez Kapuścianą Metropolię. Zwłaszcza, że S5 macie zagwarantowana do 2030 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 06:23 Jak na razie marszałek dba o powiatowe mosty oraz uaktywnia się w sprawie lotnisk zapasowych czy tras idących do torunia. Pokaż mi jakieś rzeczowe działania marszałka w sprawie S5 czy S10. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 11:22 Kapuściana Metropolia?... hm, niech zgadnę, Trolluń? Trafiłem? Jednego wielkiego głąba można z daleka zauważyć. I poczuć_różnicę patrząc_realniej. Uaktualniona lista: poczuj_roznice patrz_realniej red.bmx qbba77 wlalos kid_cassidy czlowiekzbydgoszczy facetzpomorza tortor5 maly_rzadzi_wiekszym joachimzwielkim el_kujawiako kiwi_pl mac_byd blue_city,jedrek95 matomato mega_faflun spike Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 12:14 pie...zyk nie puscił od wczoraj czy bydgoska małpa nadal popisuje się nowa umiejętnościa kopiowania? aOdpowiedział ci mineciarzu juz ktoś na anons? w oczekiwaniu mógłbys iść tępić szczury Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 14:39 Twój post jest kompletnie nie do zrozumienia, pomyłko genetyczna. Spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
patrz_realniej Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 12:19 jeśli ty jestes pastuchem, to nie moge być nim ja- to powinno byc oczywiste, nawet dla bydgoskiego mineciarza kształconego w wychodku. na kiedy dali ci termin na konsultacje? pytam z ciekawości, bo do tego czasu bedziesz tu siedział i smierdzał. No chyba, że znudzi ci się pajacowac spod ramgłupka i sie przelogujesz. Z alfreda i szczamnapisa dawno nie szczekałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: S15 zamiast S5 07.08.12, 14:46 Nie, nie jestem bydgoskim_pastuchem. Minetę możesz robić swoim zaprzyjaźnionym szczurom z kupami psimi przyklejonymi do łapek, i krzyżykiem na grzbiecie, biegającymi po twojej gotyckiej ruderze. Załączam uaktualnioną listę twoich nicków, trollu: poczuj_roznice patrz_realniej red.bmx qbba77 wlalos kid_cassidy czlowiekzbydgoszczy facetzpomorza tortor5 maly_rzadzi_wiekszym joachimzwielkim el_kujawiako kiwi_pl mac_byd blue_city,jedrek95 matomato mega_faflun spike Co do twoich fantazji - alfredprawdomówny i szczamnapis nie są moimi nickami. Ale dzięki za informację, kto nie jest kretynem. Uzupełniam listę... Odpowiedz Link Zgłoś