Dodaj do ulubionych

Nabór do szkół średnich

IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.06.04, 23:41
ALE PORAŻKA!!!!! A potem dyrek się pluje że osiągnięć nie ma!
Obserwuj wątek
    • zakrencik Re: Nabór do szkół średnich 29.06.04, 18:38
      Eh... moglam sobie poskladac podania bo bym sie pewnie dostala gdzieniegdzie z
      moimi 148 punktami... A ja wybralam KATola:/
    • Gość: Bebe Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 19:18
      Rozczarowałam się. Do najlepszych liceów przyjęci zostali słabeusze. Niezły
      poziom, nie ma co :-(
      • Gość: lutek Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 21:20
        Bebe , chyba przesadzasz , gdzie widzialas tych slabeuszy??? licea z pierwszej
        dziewiatki odpadaja;))
        pozdrowienia dla wszystkich na listach rezerwowych;))
        • Gość: zonc Re: Nabór do szkół średnich IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.04, 22:38
          szkole płacą chyba za ilość! Po co 2 brała z 115 pkt? to zaniża poziom, w
          przyszłym roku przyjda jeszcze słabsi itd. Ehhh 34 osobowe klasy też są super ;]
          • Gość: uczen 53gim Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 22:50
            a ja mialem 146 i nawet do tej dwojki na biol-chem mnie nie chcieli :( bylem
            2na rezerwie. o dziwo na ekon do jedynki juz tylko 4na liscie (juz dzwonili ze
            mnie chcą :)) tak naprawde to mialem duzo lepszy wynik z examsów(82) ale
            przegralem ocenami, i przez to troche nerwów poszlo :/ za to 146 do 6 na biol-
            chem to za malo nawet na rezerwe ;)
    • Gość: gimn. 4 Re: Nabór do szkół średnich IP: 212.122.207.* 30.06.04, 13:30
      Mimo wszystko nie było tak źle :) A Ci, którzy dostali się do trzech szkoł,
      niech szybko się decydują i robią miejsca innym, ja już tak zrobilam ;) trzymam
      kciuki za rezerwistów ;) he he
      Ostatni Mohikanin ze zlikwidowanego Gimnazjum nr 4 (kondolencje dla kuratorium)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka