Gość: zonc IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.06.04, 23:41 ALE PORAŻKA!!!!! A potem dyrek się pluje że osiągnięć nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakrencik Re: Nabór do szkół średnich 29.06.04, 18:38 Eh... moglam sobie poskladac podania bo bym sie pewnie dostala gdzieniegdzie z moimi 148 punktami... A ja wybralam KATola:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 19:18 Rozczarowałam się. Do najlepszych liceów przyjęci zostali słabeusze. Niezły poziom, nie ma co :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 21:20 Bebe , chyba przesadzasz , gdzie widzialas tych slabeuszy??? licea z pierwszej dziewiatki odpadaja;)) pozdrowienia dla wszystkich na listach rezerwowych;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Nabór do szkół średnich IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.04, 22:38 szkole płacą chyba za ilość! Po co 2 brała z 115 pkt? to zaniża poziom, w przyszłym roku przyjda jeszcze słabsi itd. Ehhh 34 osobowe klasy też są super ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen 53gim Re: Nabór do szkół średnich IP: *.tvgawex.pl 29.06.04, 22:50 a ja mialem 146 i nawet do tej dwojki na biol-chem mnie nie chcieli :( bylem 2na rezerwie. o dziwo na ekon do jedynki juz tylko 4na liscie (juz dzwonili ze mnie chcą :)) tak naprawde to mialem duzo lepszy wynik z examsów(82) ale przegralem ocenami, i przez to troche nerwów poszlo :/ za to 146 do 6 na biol- chem to za malo nawet na rezerwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimn. 4 Re: Nabór do szkół średnich IP: 212.122.207.* 30.06.04, 13:30 Mimo wszystko nie było tak źle :) A Ci, którzy dostali się do trzech szkoł, niech szybko się decydują i robią miejsca innym, ja już tak zrobilam ;) trzymam kciuki za rezerwistów ;) he he Ostatni Mohikanin ze zlikwidowanego Gimnazjum nr 4 (kondolencje dla kuratorium) Odpowiedz Link Zgłoś