Dodaj do ulubionych

Reklama w LOT

22.08.12, 23:29
Był przed chwilą taki artykuł za zdjęciami, w którym zastanawiano się, czy reklama regionu, za którą płacimy, jest prawidłowa i atrakcyjna.
Na pierwszym zdjęciu był pojedynek dwóch rycerzy. Podobno z Golubia-Dobrzynia, ale czy na pewno? A może pojedynek polskiego rycerza z krzyżackim?

Zanim kliknąłem na drugie z dziewięciu slajdów, artykuł zniknął. Czy ktoś zdążył przeczytać, albo chociaż krótko zreferuje, co w nim było? Jakoś nie mogę znaleźć.

Znalazłem za to ciekawe linki, np. w tym miejscu tabelka, ile regiony inwestują w reklamę:
Koniecznie zobacz
lub jeszcze lepiej TUTAJ

Opinie o reklamie Bydgoszczy musiały być naprawdę niepochlebne, skoro artykuł zniknął. Znalazłem tylko skrót na www.latajacabydgoszcz.pl , która potwierdziła tylko moje obawy. Artykuł usunięto, bo demaskował niekompetencję osoby tworzącej reklamę.

Skrót na www.latajacabydgoszcz.pl
Obserwuj wątek
    • ramboost Re: Reklama w LOT 22.08.12, 23:35
      Jeszcze wykopana ciekawostka
      • arafat11 Re: Reklama w LOT 23.08.12, 00:24
        cala ta reklama w locie to wielki pic na wode: lecialem kilka dni temu do i z warszawy: zadnego magazynu pokladowego nie bylo na pokladzie, a jedynym aKcentem byla zapowiedz pani, ze witamy na pokladize w imieniu lotu i wojewodztwa kujawsko pomorskiego...jak za 5 baniek to interes zloty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka