Gość: fox Re: OPISZ SWJĄ ANNĘ IP: 195.208.237.* 04.07.04, 00:33 Moja nie jest piegowata. Jest najcieplejszym słońcem we wszechświecie.Jest piękna jak marzenie o wolnosci ima smak dojrzałej brzoskwini,o ktmórej zapomniał ogrodnik. jest jak świeży owocna drzewie.żal go zrywać. Pachnie jak trawa po deszczu.Jest jak rosa, która daje życie.Taka jest moja Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: OPISZ SWJĄ ANNĘ IP: 195.208.237.* 04.07.04, 00:43 no i oczywiście jest najpiękniejsza na świecie."a kto się temu sprzeciwia pozwę go na walkę pieszą lub konną"- szkoda, że ona tego nie czyta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca a unie gotować ,prac, czytać, pisać, zna języki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 12:00 uroda to niestety nie wszystko. powinna być rozważna, dobra, spokojnego usposobienia,uśmiechnięta, a przede wszystkim mądra. hehehe pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: a unie gotować ,prac, czytać, pisać, zna języ IP: *.aaanet.ru 04.07.04, 16:05 nie wspomniałem, że to wszystko ma w swoim małym ślicznym paluszku? ups. przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: OPISZ SWoJĄ wANNĘ? IP: *.aaanet.ru 04.07.04, 19:15 sama jesteś wanna, już cię nie zapraszam a wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: OPISZ SWoJĄ wANNĘ? 05.07.04, 08:15 Gość portalu: fox napisał(a): > sama jesteś wanna, już cię nie zapraszam a wakacje poczucia humoru za grosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: OPISZ SWoJĄ wANNĘ? IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 05.07.04, 15:40 w milosci i na wijnie nie ma miejsca na poczucie humoru i reguly. tez caluje Odpowiedz Link Zgłoś