beka77 24.09.12, 09:50 Proszę zmienić ten manipulancki tytuł. Radio Maryja nie organizowało spotkania, a jego pracownicy nie prowadzili prelekcji. Jak fajnie wrzucić wszystko w radiomaryjny worek, przynajmniej tytuł jest chwytliwy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naubyd ale Ci ludzie muszą mieć zryty łeb 24.09.12, 10:04 Zabierzcie się teraz za bajki braci Grimm, za Andersena i za Dziady cz.3. Ja pierdzielę, zle trzeba być ograniczonym umysłowo, by tak odbierać te książki. Odpowiedz Link Zgłoś
niejestemnanie "Harry Potter to zło". Głos Radia Maryja na UTP 24.09.12, 11:39 Pani Redaktor, gonienie za tanią sensacją jest niegodne profesjonalnego dziennikarza, a za taką osobą Panią uważam. Owszem, spotkanie było nie na miejscu (moim zdaniem), ale mamy w końcu w naszym kraju ciężko wywalczoną wolność słowa i poglądów, które każdy może głosić. Nie piszę tego jako zwolennik poglądów przedstawionych podczas prelekcji, które są dla mnie zwyczajną bzdurą. Mieszanie w to wszystko uczelni, która stara się działać przedsiębiorczo i sprawić aby budynki na siebie zarabiały jest pomyłką. Równie dobrze można było sądzić UTP za to, że "Wiatrak" zorganizował w auli w Fordonie spotkanie z Wojciechem Cejrowskim, którego przecież nie wszyscy trawią, w szczególności feministki... Może lepiej zająć się studiami technicznymi i tematem lepszej współpracy uczelni z przemysłem? Domagam się rzetelnego dziennikarstwa, a nie manipulacji faktami! Odpowiedz Link Zgłoś
komix1 Re: "Harry Potter to zło". Głos Radia Maryja na U 24.09.12, 18:44 Wszak praktycznie jest tak od zawsze, gdzie można szpile Kościołowi włożyć, tam znajdzie się Wybiórcza. Księża geje - czołówka na pierwszej stronie Jakieś kiepskie otrzęsiny w szkole salezjańskiej - temat nie schodzi z czołówki od kilku dni Odpowiedz Link Zgłoś
1-wolne "Harry Potter to zło". Głos Radia Maryja na UTP 24.09.12, 18:52 Ksiądz egzorcysta mówił o wyganianiu diabła z ciała człowieka,a Małgorzata Nawrocka mieniąca się pisarką - Harry Potter to Lucyferyzm.Ta debata odbywa się w XXI wieku na uniwersytecie w Bydgoszczy.To jest obraz bydgoskiej nauki. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: "Harry Potter to zło". Głos Radia Maryja na U 24.09.12, 19:00 Na szczęście UTP wynajął tylko sale w przeciwieństwie do UMK który był w zeszłym organizatorem takiej szopki. Bydgoska nauka nie ma z tym nic wspólnego. Musze Cię tym zmartwic kochana Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 UTP ? 24.09.12, 22:19 Qwa, ale wstyd, z Uniwersytetu zrobili koscielne bagno. Wstydzcie sie Polacy, bo narod Wam zglupial do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
niejestemnanie Zgadzam się... 25.09.12, 07:38 Dziennikarze robią z uczelni kościelne bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Zgadzam się... 25.09.12, 09:23 UTP jest sobie winne. Nie wynajmuje się sali sekciarskim organizacjom. Odpowiedz Link Zgłoś