8dodi Co robił prezydent Bruski na boisku z karabinem? 19.10.12, 21:01 Wydaje mi się ze Rondo powinno być z dużej litery, jest to nazwa , wiec ktoś kto jest odpowiedzialny za ten błąd, niech to szybko poprawi. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Co robił prezydent Bruski na boisku z karabin 19.10.12, 21:07 W artykule jest poprawnie. W tym przypadku rondo z małej. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankafordonu do 8dodi 19.10.12, 21:25 To źle ci się wydaje, jest dobrze, małą literą rondo, jeśli chce się pouczać i krytykować innych, trzeba samemu mieć jakąś wiedzę! I jeszcze o wstydzie piszesz, rzeczywiście - wstydź się, wstydź! Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Co robił prezydent Bruski na boisku z karabin 20.10.12, 07:26 8dodi napisała: > Wydaje mi się ze Rondo powinno być z dużej litery, jest to nazwa , wiec ktoś kt > o jest odpowiedzialny za ten błąd, niech to szybko poprawi. wstyd! Chciałeś błysnąć a dałeś plamę. Wstyd po kropce z małej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_cz Co robił prezydent Bruski na boisku z karabinem? 20.10.12, 05:16 Hej, to nie żadne boisko. To przecież jest miejsce pomiędzy laskami na osiedlu Bajka. A szkoła podstawowa nr 66 mieści się na Przylesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Cel - Całbol 20.10.12, 16:15 Panie prezydencie, jeśli zastrzeli Pan całbola, girzydłę, mężydłę, obleskiego i hurjtwicha, to mogę ponosić amunicję. Odpowiedz Link Zgłoś