Dodaj do ulubionych

partner na wesele

14.04.12, 18:08
Hej. Chętnie wybiorę się na wesele jako osoba towarzysząca w Ciechanowie i okolicach Wawy. Mam 27 lat, dobrze tańczę (ukończyłem dodatkowo kilka kursów), potrafię zabawić ciekawą rozmową. Gdy w przeszłości potrzebowałem pieniędzy - za towarzyszenie brałem pieniądze - teraz robię to dla przyjemności.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: partner na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 19:58
      Witam. Ogłoszenie w dalszym ciągu aktualne? Jesteś zainteresowany weselem w Przasnyszu?
    • Gość: mateusz.śląsk Re: partner na wesele IP: *.tpnet.pl 27.07.12, 10:10
      PARTNER Z KLASĄ NA KAŻDĄ OKAZJĘ !
      Z przyjemnością dotrzymam towarzystwa dziewczynie bądź pani,
      która nie ma z kim iść na wesele / studniówke / półmetek / chrzciny / komunię bądź festyn...
      W grę wchodzi każda impreza.
      Mieszkam na Ślasku. Mam 23 lata. 179 cm wzrostu.
      Jestem osobą towarzyską, kulturalną, umiejącą się zachować w róznych okolicznościach. Nie mam nałogów. Lubię tańczyć.
      Zainteresowane dziewczyny oraz panie proszę o kontakt na podany adres mailowy: twisterdance@wp.pl lub nr gadu gadu: 15581836
      Z przyjemnością odpowiem na Wasze pytania!
      Proszę tylko o poważne oferty! Gwarantuję zabawę na wysokim poziomie!
    • Gość: matek;) Re: partner na wesele IP: *.ath.bielsko.pl 03.10.12, 15:14
      PARTNER Z KLASĄ NA KAŻDĄ OKAZJĘ !
      Z przyjemnością dotrzymam towarzystwa dziewczynie bądź pani,
      która nie ma z kim iść na wesele / studniówke / półmetek / chrzciny / komunię bądź festyn...
      W grę wchodzi każda impreza.
      Mieszkam na Ślasku. Mam 23 lata. 179 cm wzrostu. Aktualnie studiuję.
      Jestem osobą towarzyską, kulturalną, umiejącą się zachować w róznych okolicznościach. Nie mam nałogów. Taniec nie jest mi obcy.
      Zainteresowane dziewczyny oraz panie proszę o kontakt na podany adres mailowy: twisterdance@wp.pl lub nr gadu gadu: 15581836 Z przyjemnością odpowiem na Wasze pytania.
      Proszę tylko o poważne oferty. Gwarantuję zabawę na wysokim poziomie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka