Gość: JODA IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 08.07.04, 15:11 gdzie mozna znaleźć zapis czata z jasnie nam panującym prezydentem? proszę o wskazówki z góry dzięki JODA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macierz63 Re: Chat z KONstantym DOMbrowiczem 08.07.04, 18:26 Szkoda czasu na ten zapis, same ogólniki i widoczny brak wizji miasta.To jest Pan formatu zmieniacza żarówek. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Chat z KONstantym DOMbrowiczem 08.07.04, 20:42 macierz63 napisał: > Szkoda czasu na ten zapis, same ogólniki i widoczny brak wizji miasta.To jest > Pan formatu zmieniacza żarówek. mówisz pan od żarówek...chyba sie nie zgodzę z tobą, ty go po prostu nie znasz... ja bym stawiał na mentalność pana trzymajacego drabinę zmieniaczowi żarówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODA Re: Chat z KONstantym DOMbrowiczem IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.07.04, 14:49 czyli jednak gdzies mozna to przeczytać? jesli znasz namiar daj proszę link "jasnie panujący" było oczywiscie drwiną pozd JODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura hehehehehehehehe IP: *.net / *.net 08.07.04, 20:46 Gość portalu: JODA napisał(a): > gdzie mozna znaleźć zapis czata z JASNIE nam panującym prezydentem? od kiedy to on panuje jasnie??!!??!! ciemniejszej prezydentury nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: hehehehehehehehe 08.07.04, 20:49 Gość portalu: byzydura napisał(a): > Gość portalu: JODA napisał(a): > > > gdzie mozna znaleźć zapis czata z JASNIE nam panującym prezydentem? > > od kiedy to on panuje jasnie??!!??!! ciemniejszej prezydentury nie pamietam... ciemnijeszej powiadasz... hmmm konkurencja jest ostra jasiakiewicz, sapalski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Jasiakiewicz przy Dombrowiczu to GURU rządzenia mi IP: *.proxyplus.cz / *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 15:05 Dombrowicz mnie fatalnie rozczarował: okazał sie dokładnym przeciwieństwem tego co udawał przed wyborami. Teraz widać, że jest: niekompetentny, konfliktowy, mściwy, pazerny, interesowny, chory na władzę. Teraz widać dlaczego był bezrobotny: bo jest wredny i niewiele umie!!! Odpowiedz Link Zgłoś