Dodaj do ulubionych

Mam Mam .....

07.10.11, 12:12
Britax'a B Dual nowiusieńkiego...... Mój M po burzliwych rozmowach po ostatnim moim zakupie M&P Luna przyznał mi racje ze wszystkie nasze wózeczki dla dziewczyn są używane. W związku z taka a nie inna sytuacja i moim zamiłowaniem do wózeczków kupowałam wózeczki używane. Wolałam mieć używane cudo dobrej jakości niż nowe byle co.... I proszę... w środę dzwonek do drzwi .... a tu kurier .... Zrobiłam wielkie oczy ale na przesyłce moje dane wiec odbieram ..... z wypiekami otwieram paczkę i......Mowie wam zdębiałam. Pisze dopiero teraz bo dalej jestem w szoku. Jesteśmy już po pierwszym spacerze ale tylko jako pojedynczy wózek bo moja starsza pojechała na spóźnione wakacje do babci. Jest super......
Wózeczek czarno czerwony, zwrotny podbijanie ok! Strasznie duża buda Mała amortyzacja ale moja spała spokojnie. Tak się wczoraj nachodziłam na spacerze ze mnie dzisiaj nogi bolą.

Zdjęcia wieczorkiem

Saras .....
Też uwielbiam swój wózek......
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Mam Mam ..... 07.10.11, 12:21
      hahasmile gratulacjesmile
      • didis Re: Mam Mam ..... 07.10.11, 14:04
        Błagam jeśli Twój mąż robi Ci takie prezenty - to niech zadzwoni do mojego i wspomni mu, że ja marzę o WK do Stokke lub o limitku do UBbig_grin
        Pleasebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • greeneyedlover Re: Mam Mam ..... 07.10.11, 14:15
          didis napisała:

> Błagam jeśli Twój mąż robi Ci takie prezenty - to niech zadzwoni do mojego i ws
          > pomni mu, że ja marzę o WK do Stokke lub o limitku do UBbig_grin
          > Pleasebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          >
          Hi hi hi hi...
          Oj napalilo sie towarzystwo na zimowe dodatki, byle do lata i nowych summer kitow big_grin
          Didis - dasz rade!

A swoja droga - Maz rzeczywiscie sie spisal na medal. Chyba Cie lubi Gomilu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka