genuine44 14.07.04, 01:58 Kolejny leb imperialistycznej hydrze odcieli bohaterowie muzulmanscy. Allah Akbar wszyscy "niezbyt uzyteczni" idioci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochman Re: Allah Akbar 14.07.04, 02:07 A jeszcze niedawno bylo tak pieknie. Za przyzwoleniem (i dzieki wyszkoleniu przez) Wuja Sama lecialy tylko radzieckie glowy... _____________ 파블 오크만스키 Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Allah Akbar 14.07.04, 03:04 > A jeszcze niedawno bylo tak pieknie. Za przyzwoleniem (i dzieki wyszkoleniu > przez) Wuja Sama lecialy tylko radzieckie glowy... > _____________ Wtedy radzieccy bandyci byli glownym zagrozeniem, dzisiaj muzulmanscy bandyci. :) A szkolenie tych dzikusow w obsludze stingerow bylo rzeczywiscie ogromnym bledem. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 14.07.04, 08:25 ochman napisał: > A jeszcze niedawno bylo tak pieknie. Za przyzwoleniem (i dzieki wyszkoleniu > przez) Wuja Sama lecialy tylko radzieckie glowy... > _____________ > > 파블 오크만스키 Rosja nadal jest największym państwem kolonialnym na świecie. Tyle, że jej kolonie nie leżą za morzami, ale bezpośrednio za jej etnicznymi granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Allah Akbar 14.07.04, 11:24 Chodzi mi tylko o to ze jezeli da sie podpalaczowi zapalki i obleje dom benzyna to nie ma co sie dziwic na widok pozaru (sorry za zawile przenosnie:) _____________ 파블 오크만스키 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Allah Akbar IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.07.04, 11:48 lokator napisał: > Rosja nadal jest największym państwem kolonialnym na świecie. Tyle, że jej > kolonie nie leżą za morzami, ale bezpośrednio za jej etnicznymi granicami. Całe USA to jedna wielka kolonia (podbili i wyrżnęli prawie do nogi rdzennych mieszkańców), więc chyba jednak USA są zdecydowanie na pierwszym miejscu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 14.07.04, 11:53 Gość portalu: fin napisał(a): > lokator napisał: > > > Rosja nadal jest największym państwem kolonialnym na świecie. Tyle, że je > j > > kolonie nie leżą za morzami, ale bezpośrednio za jej etnicznymi granicami > . > > Całe USA to jedna wielka kolonia (podbili i wyrżnęli prawie do nogi rdzennych > mieszkańców), więc chyba jednak USA są zdecydowanie na pierwszym miejscu. > Pozdr Coś w tym jest... ;-) PS. Już myślałem, że odszedłeś na emeryturę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Allah Akbar IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.07.04, 12:21 lokator napisał: > PS. Już myślałem, że odszedłeś na emeryturę... Chciałem. Ale w kadrach powiedzieli, że jestem jeszcze za młody a na emeryturę pomostową mam o kilka lat pracy za mało. Męczę się wiec dalej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Allah Akbar 14.07.04, 12:54 Czy to jeszcze trwa noc żywych trupów? Trzeba to opić Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 14.07.04, 13:01 tyciarek napisała: > Czy to jeszcze trwa noc żywych trupów? > Trzeba to opić To Ty też jeszcze dychasz? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 15.07.04, 10:35 tyciarek napisała: > Ten łykend to dobry łykend ? Patrząc z perspektywy czwartku - wygląda dobrze. :-) |-C Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial I co tam znowu CNN skłamało? 14.07.04, 18:15 Podobno Bułgar zginął podczas próby odbicia z rąk al-Zarkawiego(?). Czyli z egzekucji znowu nici? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: I co tam znowu CNN skłamało? 14.07.04, 18:43 > Podobno Bułgar zginął podczas próby odbicia z rąk al-Zarkawiego(?). Czyli z > egzekucji znowu nici? A co to zmienia Poly? Te wsciekle muzulmanskie gowna po prostu nie zdazyly. allah Akbar Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: I co tam znowu Poly sklamal? 14.07.04, 23:36 > Podobno Bułgar zginął podczas próby odbicia z rąk al-Zarkawiego(?). Czyli z > egzekucji znowu nici? www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040714/swiat/swiat_a_8.html Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? 15.07.04, 07:24 "Zatem można założyć, że to właśnie Łazow został zgładzony." - dwója za zrozumienie tekstu! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? 15.07.04, 14:42 > "Zatem można założyć, że to właśnie Łazow został zgładzony." - dwója za > zrozumienie tekstu! Piatka z hipokryzji. Co za roznica ktory to? Muzulmanskie wsciekle psy zamordowaly kolejnego cywila a Poly zastanawia sie ktory to. WEESSOOLLE. Allah Akbar Poly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:25 info.onet.pl/950740,12,item.html Świat PAP, mat /2004-07-15 18:00:00 Irak: Znaleziono ciało ze ściętą głową W okolicy Mosulu na północy Iraku znaleziono ciało ze ściętą głową - poinformowały w czwartek media bułgarskie, powołując się na telewizję CNN. Przypuszcza się, że są to zwłoki jednego z zakładników bułgarskich, porwanych przez członków organizacji terrorystycznej, dowodzonej przez Jordańczyka Abu Musaba al- Zarkawiego. Dwóch bułgarskich kierowców uprowadzono 28 czerwca w Mosulu. We wtorek katarska telewizja Al-Dżazira wyemitowała nagranie wideo, na którym porywacze informowali, że dokonali egzekucji jednego z nich, i grozili zabiciem drugiego, jeżeli Amerykanie nie uwolnią kobiet przetrzymywanych w więzieniach w Iraku. Al-Dżazira nie pokazała jednak samej egzekucji, co dało podstawę do nadziei, że nie stracono zakładnika. Co Poly Allach jest wielki. Nastepny niewierny zpstal zabity na chwale Allacha. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? 15.07.04, 18:29 Gość portalu: iv napisał(a): > info.onet.pl/950740,12,item.html > > Świat > PAP, mat /2004-07-15 18:00:00 > > Irak: Znaleziono ciało ze ściętą głową > > > > W okolicy Mosulu na północy Iraku znaleziono ciało ze ściętą głową - poinformo > wały w czwartek media bułgarskie, powołując się na telewizję CNN. > > Przypuszcza się, że są to zwłoki jednego z zakładników bułgarskich, porwanych p > rzez członków organizacji terrorystycznej, dowodzonej przez Jordańczyka Abu Mus > aba al- Zarkawiego. > > Dwóch bułgarskich kierowców uprowadzono 28 czerwca w Mosulu. We wtorek katarska > telewizja Al-Dżazira wyemitowała nagranie wideo, na którym porywacze informowa > li, że dokonali egzekucji jednego z nich, i grozili zabiciem drugiego, jeżeli A > merykanie nie uwolnią kobiet przetrzymywanych w więzieniach w Iraku. Al- Dżazira > nie pokazała jednak samej egzekucji, co dało podstawę do nadziei, że nie strac > ono zakładnika. > > > > Co Poly Allach jest wielki. Nastepny niewierny zpstal zabity na chwale Allacha. AK nie wykonywała egzekucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:48 czy porownujesz tego biednego Bułgara z zbrodniarzami Hitlerowskimi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: I co tam znowu Genuine$$ sklamal? 15.07.04, 19:06 > AK nie wykonywała egzekucji ? ?? Szczerze mowiac spodziewalem sie wiecej po Tobie U6. :) AK nie porywala zakladnikow i nie scinala im glow. Dzialania AK wymierzone byly w machine wojenna rzeszy a egzekucje byly wykonywane na osobach odpowiedzialnych za konkretne dzialania wymierzone w obywateli polskich lub panstwo polskie. Sorry, ale porownywanie muzulmanskich barbarzyncow mordujacych dla mordowania jest policzkiem wobec AK. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 kłamliwe zarzuty 15.07.04, 21:21 genuine44 napisał: > > AK nie wykonywała egzekucji ? > > ?? Szczerze mowiac spodziewalem sie wiecej po Tobie U6. :) AK nie porywala > zakladnikow i nie scinala im glow. Dzialania AK wymierzone byly w machine > wojenna rzeszy a egzekucje byly wykonywane na osobach odpowiedzialnych za > konkretne dzialania wymierzone w obywateli polskich lub panstwo polskie. > Sorry, ale porownywanie muzulmanskich barbarzyncow mordujacych dla mordowania > jest policzkiem wobec AK. nie zamierzam oceniać ich czynów partycypując w propagandę anty-iracką . wiem , że inwazji dokonano bezpodstawnie i na kłamliwych zarzutach . ponadto nie widzę najmniejszych powodów , dla których my tam jesteśmy i jako jedyni z krajów nieanglojęzycznych partycypowaliśmy w inwazję innego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: kłamliwe zarzuty 15.07.04, 21:45 > nie zamierzam oceniać ich czynów partycypując w propagandę anty-iracką Nie musisz i szanuje Twoj sprzeciw jednakze porownywanie AK do muzulmanskich bandytow to policzek ktorego w Twoim wykonaniu nie rozumiem. ps. Wojna z bandytami muzulmanskimi zaczela sie w New Yorku a nie w Bagdadzie i to ta muzulmanska swolocz ja zaczela. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: kłamliwe zarzuty 15.07.04, 23:32 genuine44 napisał: > > nie zamierzam oceniać ich czynów partycypując w propagandę anty-iracką > > Nie musisz i szanuje Twoj sprzeciw jednakze porownywanie AK do muzulmanskich > bandytow to policzek ktorego w Twoim wykonaniu nie rozumiem. uważam określenie "muzułmański bandyta" za nieodpowiednie . być może Irakijczycy stosują metody dla nas nie do przyjęcia - jednak wobec takiej przewagi - świat przeciw im -co mają zastoswać . z pewnością , ze względu na różnice kulturowe i historyczne , działalność zbrojna w Polsce okupowanej miała inne cechy od stosowanej w Iraku . zasadniczą sprawą jest słuszność okupowania kraju , o której zwolennicy okupacji nie wspominają . > > ps. Wojna z bandytami muzulmanskimi zaczela sie w New Yorku a nie w Bagdadzie i > > to ta muzulmanska swolocz ja zaczela. wykazano ponad wszelką wątpliwość , że Irak nie brał w tym żadnego udziału . Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: I co tam znowu Poly sklamal? 14.07.04, 23:36 > Podobno Bułgar zginął podczas próby odbicia z rąk al-Zarkawiego(?). Czyli z > egzekucji znowu nici? www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040714/swiat/swiat_a_8.html Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 15.07.04, 10:39 Terroryści ustanawiają nowy styl stosunków międzynarodowych. Porywanie zakładników i ich mordowanie. Powiedzże, kolego Polynomial, co w tym pozytywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Allah Akbar IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.07.04, 11:52 Wojna tam trwa kolego Lokator. A wojna tym się charakteryzuje, że giną ludzie. Przykre, ale tak to już jest od wieków. A ci obcokrajowcy co tam giną, to albo zwykli najemnicy albo cywile którzy chcą bardzo dużo zarobić w krótkim czasie. A tak to już jest na świecie, że gdzie duży zarobek tam duże ryzyko. To elementarne drogi Lokatorze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 15.07.04, 12:29 Gość portalu: fin napisał(a): > Wojna tam trwa kolego Lokator. A wojna tym się charakteryzuje, że giną ludzie. > Przykre, ale tak to już jest od wieków. A ci obcokrajowcy co tam giną, to albo > zwykli najemnicy albo cywile którzy chcą bardzo dużo zarobić w krótkim czasie. > A tak to już jest na świecie, że gdzie duży zarobek tam duże ryzyko. To > elementarne drogi Lokatorze. > Pozdr Nie powiedziałeś mi nic nowego. Dokładnie takiej samej argumentacji używam, gdy ktoś pomstuje na Busha, bo zginęło paru cywili. Ale ja piszę o czymś innym. Piszę o tym, że terroryści są w stanie wpływać na decyzje rządów (Hiszpania, Filipiny). To złe rokowania na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Allah Akbar 15.07.04, 13:43 > Gość portalu: fin napisał(a): Wyjatkowo rasistowski i obrzydliwy post. Wzywa do rozprawiania sie z obcokrajowcami w Europie. Obcokrajowcy wUE to albo zwykli najemnicy (na zoldzie bandytow muzulmanskich) albo cywile ktorzy chca duzo zarabiac w krotkim czasie. Czy nalezy ich lapac, odcinac glowy i pokazywac w CNN? W koncy gdzie duży zarobek tam duże ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Allah Akbar IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.07.04, 13:53 Napiszę grzecznie, choś kolega tak się podkłada, że ... A czytać kolegę nauczyli? To niech kolega przeczyta jeszcze raz i odpowie mi, gdzie w UE toczy się wojna bo ja nie wiem. Obywatele państw arabskich pracujący w Europie to tak samo jak Polacy np w USA. Normalna praca, płaca na poziomie danego kraju. A zupełnie co innego wyjazd do kraju ogarniętego wojną domową za kilkunasto a czasem kilkudziesięcio większe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Allah Akbar 15.07.04, 14:34 Kolega czytaty wiec moze mi wytlumaczy czy ci co zgineli a Arabii Saudyjskiej to tez ofiary jakiejs wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Allah Akbar IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.07.04, 13:59 lokator napisał: > Nie powiedziałeś mi nic nowego. Dokładnie takiej samej argumentacji używam, > gdy ktoś pomstuje na Busha, bo zginęło paru cywili. To nie jest to samo, bo to amerykanie są tam agresorem i ich sługusów także tam nikt nie zapraszał. > Ale ja piszę o czymś innym. Piszę o tym, że terroryści są w stanie wpływać na > decyzje rządów (Hiszpania, Filipiny). To złe rokowania na przyszłość. To nie jest tak. Sprawę Hiszpanii znam akurat bardzo dobrze. Aznar przegrał, bo uparcie sugerował, że to atak ETA. Nawet jak były już dowody, że to nie oni. Nikt nie lubi, jak rząd łże w żywe oczy, Hiszpanie także tego nie lubią. Gdyby Aznar od początku odpowiednio się zachował i zagrał na uczuciach patriotycznych, wygrałby wybory. POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Allah Akbar 15.07.04, 14:15 Gość portalu: fin napisał(a): > lokator napisał: > > > Nie powiedziałeś mi nic nowego. Dokładnie takiej samej argumentacji używa > m, > > gdy ktoś pomstuje na Busha, bo zginęło paru cywili. > > To nie jest to samo, bo to amerykanie są tam agresorem i ich sługusów także tam > > nikt nie zapraszał. > > > > Ale ja piszę o czymś innym. Piszę o tym, że terroryści są w stanie wpływa > ć na > > decyzje rządów (Hiszpania, Filipiny). To złe rokowania na przyszłość. > > To nie jest tak. Sprawę Hiszpanii znam akurat bardzo dobrze. Aznar przegrał, bo > > uparcie sugerował, że to atak ETA. Nawet jak były już dowody, że to nie oni. > Nikt nie lubi, jak rząd łże w żywe oczy, Hiszpanie także tego nie lubią. > Gdyby Aznar od początku odpowiednio się zachował i zagrał na uczuciach > patriotycznych, wygrałby wybory. > POzdr Piszę o wycofywaniu wojsk pod wpływem szantażu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Allah Akbar 15.07.04, 14:40 > To nie jest to samo, bo to amerykanie są tam agresorem i ich sługusów także tam > > nikt nie zapraszał. > > Ach jak ja kocham takie blyskotliwe ewolucje myslowe. Saddam Akbar. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Allah Akbar IP: 217.8.166.* 15.07.04, 11:15 > Kolejny leb imperialistycznej hydrze odcieli bohaterowie muzulmanscy. To nie bohaterowie. To agenci CIA. Spytaj Poly'ego.On wie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 inwazja oparta na kłamliwych oskarżeniach 15.07.04, 18:33 genuine44 napisał: > Kolejny leb imperialistycznej hydrze odcieli bohaterowie muzulmanscy. > > Allah Akbar wszyscy "niezbyt uzyteczni" idioci! a nie wojna o los świata w obronie przed maniakiem mającym broń masowego rażenia . Odpowiedz Link Zgłoś