Gość: MMM IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 20:47 Prawda to ze Polska jest oslem trojanskim Usa w Europie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: OSIOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:07 A co lubisz żaby:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 21:14 Oczywiscie ze lubie zaby, ale to nie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 21:20 > Prawda to ze Polska jest oslem trojanskim Usa w Europie ? Latwiej i bez watpliwosci mozna odpowiedziec pozytywnie na pytanie czy MMM jest oslem. I to takim zwyczajnym, nie trojanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 21:23 Nie jest to odpowiedz na moje pytanie, nieszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 21:24 > Nie jest to odpowiedz na moje pytanie, A jak moze byc odpowiedz na osle pytanie zadane przez Osla? Nie szkodzi? Nic dziwnego, oslowi nic nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 21:33 tak o mnie piszesz! Moj BOZE, czuje sie bardzo biedny intelektualnie (jak osiol) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: OSIOL 19.07.04, 21:36 Gość portalu: MMM napisał(a): > tak o mnie piszesz! Moj BOZE, czuje sie bardzo biedny intelektualnie (jak osiol > ) wypij magiczny eliksir - będziesz przynajmniej sexi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 21:43 >czuje sie bardzo biedny intelektualnie (jak osiol To takie osle "Wiem, ze nic nie wiem"? Jak na osla calkiem zgrabnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 21:46 Jednak wole byc tym oslem niz gay jak ty. Jak ide ulica nie smierdze guwnem, a ty ? Napewno! masz dupe tak pszejebana,rozszezona pszez kolegow ze ci guwno samo spada. INTELECTUEL GAY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 21:49 To jest dobre pisanie Osla, podoba Ci sie, napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: OSIOL 19.07.04, 21:51 Gość portalu: MMM napisał(a): > To jest dobre pisanie Osla, podoba Ci sie, napewno! ty byc glupia frendzel,lizac dupa antylopa gnu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 21:50 Gość portalu: MMM napisał(a): > Jednak wole byc tym oslem niz gay jak ty. Jak ide ulica nie smierdze guwnem, a > ty ? Napewno! masz dupe tak pszejebana,rozszezona pszez kolegow ze ci guwno > samo spada. INTELECTUEL GAY. > A ja juz myslalem, ze jest jakas iskierka nadzieji. A to niestety zwykly , francuski na dodatek osiol. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: OSIOL 19.07.04, 22:05 genuine44 napisał: > Gość portalu: MMM napisał(a): > > > Jednak wole byc tym oslem niz gay jak ty. Jak ide ulica nie smierdze guwn > em, > a > > ty ? Napewno! masz dupe tak pszejebana,rozszezona pszez kolegow ze ci guw > no > > samo spada. INTELECTUEL GAY. > > > > A ja juz myslalem, ze jest jakas iskierka nadzieji. A to niestety zwykly , > francuski na dodatek osiol. :) och, nie kokietuj gieniu Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 23:00 > och, nie kokietuj gieniu > A co Tobie sie przypomnialo Tedziu? Samotny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 19.07.04, 22:11 Dlaczego zwykly francuski ? Wystarczylo by zwykly lub osiol, nie ? Ty dodajesz francuski dlaczego francuski? Poniewaz tu mieszkam ? Jestem mieszkancem planety ziemi. ))) (urodzony na Polskich terenach) ))) A wiec polski osiol ! niepseszkadza! Odpisalem Ci niekulturalnie, wulgarnie. Nie pszeszkodzi Ci to dobze spac tej nocy. Jest to owoc na twoja interwencje, tak samo glupia jak moja odpowiedz. Zadalem pytanie konkretne (Czy Pl jest troja..... .... itd..) Artykul widoczny na stronach gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: OSIOL 19.07.04, 23:02 > Dlaczego zwykly francuski ? > Wystarczylo by zwykly lub osiol, nie ? > Ty dodajesz francuski dlaczego francuski? Poniewaz tu mieszkam ? > Jestem mieszkancem planety ziemi. ))) (urodzony na Polskich terenach) ))) > A wiec polski osiol ! niepseszkadza! > Odpisalem Ci niekulturalnie, wulgarnie. Nie pszeszkodzi Ci to dobze spac tej > nocy. Jest to owoc na twoja interwencje, tak samo glupia jak moja odpowiedz. > Zadalem pytanie konkretne (Czy Pl jest troja..... .... itd..) Artykul widoczny > na stronach gazety.pl Tylko udajesz, czys naprawde glupszy nawet jak francuski osiol? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: OSIOL 19.07.04, 21:50 ty byc glupia frendzel,lizac dupa antylopa gnu. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: OSIOL 20.07.04, 15:36 vvi0sna napisała: > francuzka tempaka dobra tempaka apage satanas!@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNN Re: OSIOL IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 20.07.04, 15:43 nie przejmuj się MMM; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 20.07.04, 20:18 HAhahaha !!! to ty WWW podszywasz sie pod NNN ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: OSIOL 21.07.04, 10:51 Gość portalu: MMM napisał(a): > HAhahaha !!! to ty WWW podszywasz sie pod NNN ! :-))) apage satanas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: OSIOL IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 22.07.04, 19:31 21 wiek, hmm jeszcze spotyka sie takich zaciemnionych ? Az strach !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś