cometto-pl Współczuję... Bardzo niewygodne pojazdy. :> 22.06.13, 12:14 Np. poręcze pod sufitem umieszczone za wysoko nawet dla mnie, a mam ponad 190 cm wzrostu... Plus inne kwiatki, nie chce mi się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny sukc... 22.06.13, 12:22 kolejny przyklad na dobrosasiedzkie stosunki i korzysci, Polska powinna miodem i mlekiem plynac gdyby nie pajacowala, a handlowala tam, gdzie powinna, inaczej to mamy amber & gold w rekach paru cwaniakow i wedrownych kramarzy z nikad........ Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny sukc... 22.06.13, 12:26 A to wredne Ruchy! Zamiast dać nam kilkset tramwajów za 45-letnią okupację i za Tragedię Smoleńską to jeszcze chcą od je nas kupić! a to szuje. Ale może Antek M. uzgodni z Panem Prezesem, jak im dać polityczny odpór!Aha, czy PESA to jakiś przekładaniec od "PEJSA"? Też popdejrzane! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A TV nadal jest więcej o majtkach 22.06.13, 12:46 Dody i poj.... "celebrytach" niż o prawdziwych twórcach. M. Odpowiedz Link Zgłoś
borat11 Mega Super Gigantyczny brzmi lepiej 22.06.13, 12:46 Dlaczego tylko gigantyczny sukces? Super gigantyczny albo Mega Super Gigantyczny brzmi bardziej imponująco. Odpowiedz Link Zgłoś
gryf8801 Re: 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny su 22.06.13, 13:20 No ale przecież Bydgoszcz ogłosiła jakiś czas temu przetarg na 15 niskopodłogowych tramwajów, który wygrała Pesa. Fakt faktem w przetargu tym było zapisane że muszą kupić minimum 2 tramwaje a reszta to opcja. Spytajcie swojego prezydenta kiedy będą te tramwaje, część miała jeździć na nowej trasie do dworca, a część do Fordonu. Ponoć urząd miejski zrezygnował z tych tramwajów które miały jeździć do dworca (miały być chyba 2 na tą trasę, a reszta na trasę do Fordonu). Swoją drogą jeżeli mnie pamięć nie myli to ma być u Was model Swinga ( który jeździ m. in. w Warszawie czy Szczecinie) za który zapłacicie najwięcej z pośród polskich miast. Ale to chyba dlatego ze umowa była tak skonstruowana. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny su 22.06.13, 14:23 Może załatwi nam pan Grześkowiak bo tam chyba pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
morbus_neglecticus Strona główna Onet.pl 22.06.13, 17:04 A oto link, który znalazłem wczoraj na głównej stronie onet.pl: biznes.pl/magazyny/transport/miedzynarodowy-sukces-polskiej-firmy,5546159,magazyn-detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
realistas 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny sukc... 23.06.13, 07:17 Dla nich istnieje tylko PiS ze swoimi krzyżami i chorągwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
aur957 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny sukc... 05.09.13, 15:18 Gratulacje! Tylko czy PESA wie jakie warunki panują w Moskwie zimą? Oby po pierwszej zimie PESA nie musiała dołożyć do interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek95 Re: 120 tramwajów Pesy dla Moskwy. Gigantyczny su 06.09.13, 20:00 Pewnie gorsze niż w Krakowie i dotyczy to również torowisk Odpowiedz Link Zgłoś